Já vím, chlap taky dělá celý život do psů, v práci jich má okolo 25, tahá to domů na socializaci:-)).Jenže já jsem stejně na voříšky a nebo retrívry"fleťáky" :-))
No Zděnda pořád mluví o americkém buldokovi, ukáží se mu hranice pozemkua je to:-), ale jak je to s výcvikem se musím zeptat.P.S.obrázek ukázán, vysvětlen a hurá do zimy do školky:-))
No já to znám od koní..nejdřív jeden kůň, pak druhý, aby měl kamaráda, potom chtěl i manžel, tak se koupil třetí,pak jsem chtěla hříbě a najednou koukám na dvóřemi dupou čtyři koně a byli jsme jen dva lidi:-)).
Stejně tak s andulkama: dva páry, než jsem se otočila lup ho a mám čtyři a zaděláno na další dva až tři páry.
Nic jiného jsem nechtěla a světe div se, v šatně mi kvrliká stádo aymar.teď jsem zjistila , že i paoušíčci jsou krásní...
Manžel měl jednu zbraň, najednou ejhle dvě, tři , čtyři a už máme doma tři trezóry na zbraně krátké i dlouhé, pak revolver, brokovnice...:-P
Je to taková zvláštní lidská vlastnost, nad kterou dost často přemýšlíme oba (protože nás to taky postihlo) a dost se tomu smějeme, jak se člověk prostě s jedním nespokojí...
Dalíku, chudinky?:-)) vždyť jsou to teprve "ptačí" miminka, víš jak dlouho tihle budou žít?:-P Ti přežijí ještě své majitele:-)) a cena? No chlape tolik bys neměl, ani kdybys prodal půl světa.Bohudík na prodej nejsou i když nabídek už bylo.Joo, kdby je chtěl někdo občas půjčit, to jó, ale prodat nee.Počkej na vlastní odchov, to si užiješ:-))
Cone:áno áno, to jsou ti nejvzácnější ptakouši co máme:-)) druh zvaný aspoň v naší lokalitě: Dětouš lánský, jehož chov je nesmírně náročný a jde jen v domácím chovu, v zahraničí neseženeš:-))
Tuším, že ještě Cone jednoho má, tuhle tu taky dával fotku z voliery ze záletu :-)), jinak takhle se mi sami napárovali v prostoru andulky....tyhle konkrétně budu prodávat.
Tak, přátelé, kde je to oteplení?:-)) Potřebuju jet pro ptáky nemalou dálku a v tomhle marastu se bojim bojim.Toužebně vyhlížím trochu povolení sněhu a ono furt nic.Jeden prcek se noří celej do sněhu a víská u toho, druhej je cíťa a nesmí mu na hubku padnout vločka, to pak vyvádí jak dámička.Takže zůstat doma nebo ven? Toť otázka:-)) Na rukou mozoly od lopaty jak se denně bagruje sníh, ale ptáci jsou v pohodě.Kolikrát si říkám, kdy na mě neznalí sousedé pošlou kontrolu, jaktože mi papoušci zpívají venku:-)).Aymary pomalu dospívají a dělají brajgl v kleci, už by potřebovali do velkého prostoru a na sluníčko, jsou to takový cucači tepla:-P
Prezidentské Lány okr.Kladno,frišno, jasno, mrzne, teplotu nevím páč teploměr se mi asi rozbil,neb pořád ukazuje -5 stupňů ať sněží nebo svítí sluníčko:-))
Naprosto souhlasím, chodíme tam pravidelně, někdo teď sice mívá ÁČKA , ale rozhodně to tam žije.Většinou také večer, protože všichni z nás přes den honí samu sebe:-))
Jinak miluju zimu a sníh a sluníčko a jiskření sněhu, ale...teprve po dvou dnech odhazování sněhu "do blba" si opravdu připadám jak blb, co vynakládá naprosto zbytečně energii.Kdyby mi nebylo líto maminek s kočárky a starých lidí, tak ten chodník nechám zapadat po střechu.Na dvoře zas člověk musí k volierám, u auta zas plac na parkování..achjo.Na druhou stranu si zas člověk mákne lopatou a před vánoci něco trochu zhubne:-P.Chlap je do večera v práci, tak s klukama za zadkem házím a házím a házím....jak u vás? Zcela vážně zvažuju koupi pidi sněhové frézky, jenže zákon schválnosti bude ten, že příští rok nepadne ani vločka a bude zas potřeba vodní čerpadlo:-)) nebo loď...