4 :174.89 ,16.44 Já už to ani neumím říct jinak:mě z vás lidi klepne pepka.Umíte pořádně číst příspěvky? Dokážete přečíst článek od začátku do konce pořádně a pozorně? Mě připadá, že nikoliv. Orině jde o to, že si někdo koupí papoucha a hned jede někam pryč, aniž by zvíře nechal si na sebe první dny zvyknout.A vy tu řešíte jestli dřepí doma nebo ne.To mi hlava nebere.Já taky psala příspěvek o aymaře o společníkovi a asi půlka fórařů řešila, jak mám řešit zdravotní stav, místo toto společníka.Bylo by dobré občas zpomalit a číst pečlivě a pořádně.Ono to není jen tady, to je takový fenomen poslední dobou všude..přečtu první dvě řádky a hned odepisuju...jo jo.
4Leef: je to obchodní tah:-)) 1. aby tu nebyly jen obrázky ptáků, ale taky něco jinýho hezkýho.2. tenhle obraz je vyšívaný ručně mojí "tetou" a je na prodej za 3600kč :-))
Do inzerátů píšu email, webovky, telefon, na sms většinou odepisuju, že jo , že jsou ptáci ať brnknou nebo napíšou na email a je klid. I když teď bych potřebovala snížit stav andulek o dva páry a nikdo nic....chjo:-))
Tak to bylo dneska naposledy! Mám já zapotřebí ráno vstávat s očima jak melouny a vypadat jak unavenej vejr? Včera jsem se odloupla, ale dokážu to dneska, zítra? Stop krafání, stop krafání:-))
Evi.já to zas napsala tak blbě, že to vypadá, že je to teď.Tu aymarku jsem kupovala 28.10. takže nejde o dokrmování, že by teď byla 3 dny z budky, jde o to, že jsem si toho všimla až poslední dobou, že se víc straní, když ostatní odpočívají..ona žere.když žerou, ona odpočívá.Jakoby potřebovala víc klidu na dospívání.Holt uvidím.
Fotka volierky na zimu
pro neregistrovaného: kruci ona není zakrslá, je nenasvalená, vůči ostatním neprůbojná a nebo v horším případě nemocná.Apropo, pokud, prosím ,píšete sem na chataře, bylo by dobré vědět, kdo radí, protože i kdyby rada byla sebelepší raději vím o koho se jedná.
V jiné kleci již je mimo ty ostatní, kdyby náhodou...myslím, že prostě potřebuje klid a čas, jen mě trápí ten parťák, aymary jsou přítulové...
Oni jí nenapadali, jen se stále držela stranou.Vzniklo to tím, že chlápek přes email povídá: joo je jí skoro 6 měs., předání z přenosky do klece na ulici, ptáček pěknej, já holt začátečník, nebylo s čím srovnat. Pak z něj vypadlo, že je asi tři dny z budky, no nic, moje blbost, tím se holt člověk učí.Holka je pěkná, jen taková miminkovská, musí dospět, potřebuje víc klidu, jen jí bude chybět společnost.Tak přemýšlím...
Ori :dát do klece i s klecí, tak už se tam nehnou, ta klec ve které je není taky zrovna malá, no snad jen postavit vedle, že bych vybourala kusok baráčku:-))
Tak mám trochu dilema: v Lysé jsem koupila samičku aymary-kobalta, měla jsem ji společně s ostatníma, je mladší než ostatní, chlap je odstavoval hoodně brzo.Je to taková chuděra slaboučká.Dneska jsem ji odstavila do jiné klece a budu jí dělat pomyšlení, jen aby zesílila, ale potřebuju k ní parťáka nebo parťačku taky takový kondice, aby sílili spolu.Kruci jak mám napsat inzerát? Že sháním chcípáčka aymařího? Silnýho jedince nechci, aby jí neusurpoval, i když v té společné volieře se k ní chovali v pohodě....andulku k ní dát taky nevidím jako dobrý nápad, tak co s tím?? Přemýšlím..poraďte:-))
4leef,: ale no tak, zrovna včera jsem byla, ale mám teď , no nějakou pauzu v komunikaci, že nevím co si povídat, tak vždycky jen nakouknu, počtu, pozdravím a zas mizím.
4Biker70: já můžu jen večer,přes den je to jen letem světem forum přečíst, vždycky jen na pár minut:-))
4 Biker70. já věděla, že si naběhnu:-), takže letos jsem neodchovala nic, protože jsem renovovala starší volieru a aymary jsem měla ve velké maštali společně s andulkama.