Dobry den,poridil jsem si Alexandra maleho zeleny 1.0 4mesice stary.Chci se zeptat jake krmeni mu mam dat aby nabral vahu?Privezl jsem si ho z dobreho odchovu a byl peknej, ne tlusty ani hubeny hrudni kost byla jak popisuji, ne ostra ani prilis tupa ale co ho mam doma ve velke kleci tak strada na vaze a jeho hrudni kost je uz spis ostra,vzal jsem ho k veterinari a zadna nemoc ani naznak pouze mi rekl ze je to kvuli stresu z noveho domova a doporucil mi mu dat vydatnejsi stravu.Myslite si ze to tak muze byt?Mam ho uz treti tyden s toho posledni dva jen hubne a pritom papa dobre ma porad plny zaludek,vodu menim rano i vecer a krmeni vzdy doplnuji+oloupane vybiram a jednou za 2dny vycistim krmitka.Mam o nej velky strach uz si na me trosku i zvyka,necha se krmit z ruky a volne si leta po mistnosti,do klece chodi jen spat.Krmim ho smesi pro stredni ptaky s vit.doplnkem a jednou za 3dny mu davam pridavne minelary do vody dle navodu ma tu i sepiovou kost kterou uz zacal obcas okusovat.Davam mu i meloun,jablka,hrozna a mnoho dalsich z ovoce a zeleniny.Doposud jsem choval Andulky,Korely,Kakariky,Rosely a vsechny uspesne,nikdy jsem nemel problem se zmeny domova jako ma ted muj Alexandrik.Budu k nemu dokupovat dalsiho alexandra do paru a pak je umistim do voliery.Prosim o radu popripade doporucte nejake kvalitni krmeni pro alexandry ai nejake vitaminky.Jsem v chovu alexu novackem,dekuji moc a omlouvam se za pravopis.Jsem Ital a cestina mi moc jeste nejde.