díky za nápady
Příspěvky uživatele
mafffia
díky za nápady
Myslíte, že se dá už určit pohlaví?
Je to volierový pták, nedokrmený (ručně) a je krásně ochočený. Nekřičí, je velmi přítulný a šikovný.
Měli jsme A.vousatého a musím říct, že řval jak hyena A.malého mají teď sousedi a každý den děkuji bohu, že nekřičí doma mě :-)
Přez noc namočím semena do vody pak přendám do lahve.
Proplachování v PET je fakt jednoduchý. Prolít vodou z kouhoutku, krásně se při tom promísí - plíseň nehrozí.
Jinak pod lahev, dávám misku nebo talířek, protože voda ještě chvilku odkapává.
Klíčim při pokojové teplotě a v průměru to trvá cca 2-3 dny.
Vřele doporučuji :-)
díky to by mě nenapadlo.
můžu se zeptat proč se má dát pozor na pecku. Mám tedy Alexandra, ale boroskev nebo nektarinku dávám celou i s peckou a strašně si s ní pak vyhraje.
Tak nevím, jestli mu to nemůže uškodit??
Včera dokonce přilétl prvně na ruku (je fakt že za žvancem, ale je to začátek :-)) ) H.B.
Jinak podobný poměr zkusím taky. A dáváte mu kardi? ve všech směsích je. Tak mu ho tam namíchám také. Doufám že to nezkonim. děkuji za radu
Zelené a ovoce se zeleninou dávám taky a myslím, že to má asi nejraději. Semínkama se spíš dorazí. H.B.
Díky za odpovědi H.B.
hledala jsem na internetu info zda mohu dát papouškovi (Alexandr rudohlavý) vaječnou skořápku(uvařenou kvůli zárodkům).
Já jsem laicky usoudila, že proč ne? a dala jsem mu ji v podstatě na hraní. Má to moc rád, běhá s ní po kleci a chroupe jí. Myslím, že spíš než že by jí jedl si s ní hraje.
Někde jsem četla, že je to špatně(kvůli blankám) někde je podávají mleté a já nevím.
Proto prosím zkušenější aby mi poradili.
děkuji H.B.
Není to profesionální a určitě by to šlo říct i - profesionálněji- ale máme 2 malé děti tak jsme trochu postiženi :-).
To že papoušek není pes je sice pravda, ale když řekneme bude Gučík dělat hami tak už si to mastí k misce atd. Jen to přistání na ruku nám ještě nejde.
mohu dát jako podestýlku do klece dřevěné štěpky z pily? Když se kupují ve zverimexu tak jsou to takové suché dřevěné kostičky, ale z pily jsou to surové nesušené kousky.
Myslím že by to nemělo vadit, ale raději se ptám aby papouškovi nevadila třeba smůla...
díky za rady