Dobrý den, mohl by jste mi prosím poslat na mail hubas.lukas@email.cz odkaz na ten program adobe photo studio 12 nemůžu ho najít na netu a blbě se mi taky upravují fotky. Díky
Dobrý den,
měl bych takový dotaz na chovatele andulek, jaký preferujete chov ?? Boxový po páru nebo společný ve voliérách ?? A jaká je nejlešpí kombinace pro společný chov ?? Mohli by být 3 páry ve voliérce 150x100x60 (dxvxš) ?? Díky moc za odpovědi i případné fotky svých andulek nebo jejich obydlí.
Filipe díky už taky sedí vždy se jde jen nechat nakrmit od samečka a jde zpět. Mohl by jsi mi poslat kontakt na mail. Chtěl bych se tě na něco zeptat. Díky Lukáš
Dobrý den, měl bych dotaz na to kdy samička zpěváka snese po prvním páření vajíčko ?? Začínám s nima tak nevím, samička pořád baští minerální blok, sépiovku atd. Tak nevím. Díky za odpovědi Lukáš
Dobrý den, měl bych dotaz na to kdy samička zpěváka snese po prvním páření vajíčko ?? Začínám s nima tak nevím, samička pořád baští minerální blok, sépiovku atd. Tak nevím. Díky za odpovědi Lukáš