Zdravím všechny, musím se vám pochlubit svou novou voliérkou pro zpěváky, ještě není dokonalá chybíještě nožky pod celou klec, ale ty už jsou ve výrobě:-) a pak krycí plech.
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat jaké je nejvhodnější pletivo pro zpěváky? Jestli 16x16 nebo 19x19? Nebo může být i větší? Díky moc za odpověd Lukáš
Zdravím,chtěl bych se vás zeptat jestli bych mohl dát křepelky čínské pod papoušky zpěvavé ?? Budou mít voliérku 140x55x100 cm (dxšxv) a šli by tam společně, nebyl by sameček zpěvaka agresivní na křepelky ?? D9ky moc za odpověd Lukáš
Zdravím všechny chovatele,a měl bych na vás prozbu jaký bude nejlepší rozměr oka svařované síte pro andulky a papoušky zpěvavé ?? A čím můžu to pletivo případně natřít (značka)?? Díky moc za odpovědi.
Chovu zdar Lukáš
Jetě bych na vás, odborníky na andulky, prozbu. Myslíte, že bude oko 17x17mm moc velké na andulky?? Chci jim postavit novou voliéru a toto pletivo můžu koupit za levno. Díky moc za odpověd Lukáš
PS:a vkládejte fotky dál ať se máme my ostatní na co dívat
Zdravím všechny chovatele a příznivce andulek co sem přispívají a posílám vám sem fotky mých nově pořízených andulek, jsou to dva páry tak snad od nich něco příští rok odchovám ;-)
1)všichni spolu
Zdravím, měl bych na vás prozbu, budu stavit nové klece bednového typu a prosím ty, kteří tento typ klecí mají doma, aby se semnou podělili o to jak řešili počet dvířek u těchto klecí. A jestli má smysl do těchto klecí pořízovat krmný pult. Mé klece budou mít délku zhruba 130 cm(jen kvůli řešení dvířek). Díky moc jak za odpovědi tak i za fota klecí pro inspiraci. Lukáš
Ahojte, ikdyž mutace jsou taky pěkné, tak asi nejhezčí je přírodní zbarvení u samečků těchto papoušků. Já mám doma přírodní pár a jsou to mí nejhezčí a nejmilejší papoušci. Ikdyž jich nemám moc :-).
to Petra: Tvojí samičky mi je líto :-(, ale ta lutino není taky vůbec škaredá :-). Taky o nich přemýšlím myslíš že by jim stačila voliérka o rozměrech 80x40x150 cm (dxšxv) ?? Díky za odpověd Lukáš