Příspěvky uživatele
Ladan
Nedá mi to a napíšu o jednom, podle mě, nešvaru, který se s Vánoci v chovatelství vyskytuje. Také jste si všimli inzerátů a jejich Vánočního zaměření? Ara-výborný vánoční dárek, Kakadu-nejkrásnější vánoční dárek, Krajta královská-vánoční sleva (jak vubec někdo může na svoje odchovy použít to slovo), Novofoundlandský pes-super vánoční sleva,..to samé u hlodavců a savců...odběr 24.12, překvapení pod stromeček..atd,atd.. Já teda nevim, ale když to čtu, tak uplně trnu (jak říká moje babička) při představě, co se bude dít po Vánocích. Naprosto miluju všechna zvířata a celá moje rodina má menší nebo větší zkušenosti s terarijními zvířaty, papoušky, psy..a přesto je Vánoční dárek z této oblasti pro mne tím absolutně nejhorším dárkem (a děsím se, že by někoho napadlo mi nějaké zvíře koupit k Vánocům jako překvapení). I pokud je to dárek pro někoho, kdo se teto problematice věnuje, měl by se na výběru dárku podílet sám(pokud už to tedy má být dárek). A rozhodně by to neměl být impulzivní dárek. Psů jsou pak plné útulky a co se děje s papoušky raději nechci vědět...přijde mi to docela líto..