Anonymní:Odpověď na příspěvek uživatele anonymní z 13.03.2016, 18:07:20
Příspěvky uživatele
Orina
Nevím proč lidi řeší čísla na kroužcích. Podstatný je rok líhnutí papouška tj. 2015 č. kroužku 015 ,ostatní čísla nejsou podstatná. Mně osobně když došly koružky na kroužkování papoušků, tak mně pro urychlení kroužkování vypomohl jiný chovatel posláním kroužků od něho. Jinak by mi od zhotovitele kroužků přišly kroužky pozdě a mláďata už by nemohly být kroužkovaní. Co se týká např č.1 tak to může být počet kroužků co si nechá chovatel pro mláďata zaslat. Tj. např 001 až 010. Chovatel tedy počítá že okroužkuje 10 mláďat. Ovšem v jakém pořadí to už záleží jak chovatel vede evidenci. Takže nedělejte kolem kroužků zmatky.
Na to ti můžu odpovědět, že když jsi takový zastánce ,aby chov psů šel kupředu, jak píšeš, tak by jsi sám neměl sekat bezpapíráky a mršit psí plemeno. A jak jsi se jednou pochlubil na chatu, jak jsi se dohodl s rozhodčím aby ti toho Caciba dal, tak bych to víc neventilovala jak to vlastně bylo s tím množstvím. Já nejsem sběrate ani CACIBů ani BOBů, protože jsem si psa pořízovala na samotu na hlídání, a že mu to náhodou na výstavě vyšlo, jsem ráda, ale prach z těch hrnců utírat nebudu. Pořizovala jsem si kamaráda a ne psa na promenádu na výstavách. Je mi milejší, když tu u mě večer někdo sedí než abych si leštila triko běháním kvůli cacibům. To co tu píšeš je jen uražená závist, že to zase někomu vyšlo. Měl by si být víc přející než se křenit závistí nad nějakou výstavou šampionů v Praze. Já na ní nebyla, jen jsem dala na chtaře video pro zájemce a ty se můžeš závistí přetrhnout nad lidma, které ani já neznám. Zamysli se sám nad sebou jak se chováš a projevuješ vůči okolí.
Každý má náhled na psa krátkosrstého nebo dlouhosrstého. Hodně lidí stejně nevybírá podle plemen, ale podle toho co se mu líbí. Pokud jde o soutěž tak by všichni kdo kdy vyhráli se psem na výstavě museli mít někde strýčka, který by jim cenu za vítěze dal. A pokud se někomu nelíbí naši rozhodčí, tak si můžou nechat ocenit psa v cizině, dnes už to není problém. Většina těch co se dostane až na tuto soutěž sjezdí zatraceně hodně zemí a pes je pousouzený od spousty zahraničních rozhodčích. Takže si cenu na této soutěži zaslouží. A pak lepší komerční nesmysl se psem než vysedávat v hospodě u piva nebo házet prachy do forbesu.
http://ulozto.cz/live/xhZGAzTk/sampion-sampionu-mpg
Pro lidi co si chtějí vybrat pejska. Soutěž Šampion šampionů
Našla jsem v mých straších fotkách pyruru jak přehlíží krajinu. Každý kdo chce pyruru se ptá pouze po ručně dokrmené. Ale u pyrur není potřeba ručně dokrmovat a ochočí se i bez dokrmení.
Pro coneho: Takhle vypadá po Novém roce. Trochu se mění. Už to není úplné štěně.
Takže blbě. Před psaním se musí udělat nějaký krok, který ve starém webu nebyl. Zkouším ještě jednou
Zkouším nový web jak se do něho píše a jak se vkládají fotky. Zatím mně to moc nešlo.