Je to jak říkáte. V diplomacii se říká, že kdo není u stolu, je na stole.
Příspěvky uživatele
Q_
Tak se povezu autem o 50+ km dál🙂 Už jsem něco málo udal tady v okolí, ale zajedu si rád na Jesenicko apod.
Podle mě jsme svědky největších změn od WW2, akorát si to mnozí ještě neuvědomujeme.
N:Joo Buggyro, my teď budeme s RF větší kamarádi než s celou Evropou. Brzy dojde na stahování jednotek z Evropy a nasvědčuje tomu i “ořezání” armády. Zřejmě pouze USA využije strachu z RF, ale ve skutečnosti nic nehrozí.
Nečetl jsem cca měsíc vlákno. Geopolitika. Evropa se mj. v rámci pomoci Ukrajině vysílila, RF se raduje, USA tancuje a s Čínou se uvidí (byl to chytrý tah proti ní, např.?). Tlak na Evropu s 5% na zbrojení… není to úlitba americkému zbrojařskému komplexu nebo jiným, co platili kampaň nebo jsou velcí hráči v zákulisí? Komu patří půda a další zpoplatnitelné věci na Ukrajině už dnes? Trump využívá slabosti Evropy, která spočívá na její závislosti v různých oblastech, od energetiky, přes přelomové technologie a další, až po obranu. Nemá komu v Evropě zavolat, protože každý , každý, chce reprezentovat Evropu. A úředníci z EK pro něj nejsou partneři (navzdory tomu, co nám EK z pozice jí dané pravomoci EK servíruje za …). Nechají si to lídři Evropy líbit? Podle vašeho scénáře… kdo bude SACEUR? Nebo o úroveň níže. Jaká bude budoucnost základny v Rammstein vs. dohodnuté kvóty na obsazení míst ve velení a na místa náčelníků divizí na štábu ve vztahu k jejím úkolům v rámci C2 NATO, a to po stažení sil USA z Evropy, se kterými operujete? Toto platí i pro další HQ NATO na úrovni CC nebo operační. Nechají si to členové NATO v Evropě líbit nebo se tímto krokem poruší ta dlouhodobě oslavovaná transatlantická vazba? Bude to konec NATO?
Mám zbytné konzervy pro psy od firmy Falco. Odhadem 40 kg. Různé řady, gramáž 800 - 1200 g. Při nákupu jsem preferoval pestrost a kvalitu před cenou. M. je a bude na králičím, které je pro ni bez problémů. Rád bych ty konzervy věnoval do útulku/ů, které by to potřebovaly, s prioritou na ty z oblastí loni zasaženými povodněmi. Brno a perimetr 150 km.
Poprosil bych o tipy od místně znalých. Děkuju.
To nerozporuji a vracím se k původní replice.
Vždycky raději rock. Na zábavách klasika, nejraději Kerny. U švagra, když jsme pár let zpátky oddělávali beton, co nám tehdy zbyl a švagr si vzpomněl, že by tudy mělo vést další vedení, aspoň teda mě zachránil Linkin Park, Manowar apod. …prostě do rytmu s prací, bez ohledu na slova. Do sluchátek, sbíječku v ruce a občas čtvrtku čisté. Má to tam teď pěkné.
To se nevylučuje se rčením…s čím kdo schází…
Jj, velcí kluci jsou i u nás.
Nechte to být. Prosím.
Když má se sestru a přístup na net…
Stejně jak ve vlákně Stelle - tady končím.
Proč to děláte? Uměl bych opravdu se jadrněji vyjádřit, věřte mi.
Jak jsem psal výše…Let it be (po moravsku “nechte už sakriš chcípnout ty rozbroje tady”.
Pak že chlapi stojí opodál a jsou taktnější. No jak kteří.
PS: chabé výsledky sčítání ptáků letos jsem odeslal.
To 1 procento u nás je 80mld. Dvě jsem dali letos. Ke třem se možná dostaneme ve středně dlouhém horizontu. Těch 5 procent…proč a pro koho a komu by tekly jen ty stovky mld od nás vs. sociální státy v celé EU. Nechá si ta spící většina, co má pra a rodiče a děti a pra/vnuky sáhnout na to své (o které se zasloužili) a velcí kluci na to mají jiný názor? A to nevzpomínám biliony v EUR na přechod na zelenou ekonomiku.
Shrnutí u nás:
11.1.
- 07.45: první pozorování - nic
- kolem 10.30: ty dvě straky od souseda mi mj. vzaly pár lojových koulí kolem krmítka rozházených (do pozorování to dám k tomu prvnímu sledování)
- 14.00: 2x hrdlička zahradní
12.1.
ráno kolem 7mé jsem zasypal kolem krmítka, jako bych čekal divočáky
- 11.00: 6x hrdlička zahradní
Na prd to je letos.
Co máte návštěvy u krmítek, v dobrém závidím.
Já bych tady poslouchal nejraději Let it be. Fakt.
PS: s emotikony to moc neumím, tak sem raději žádný nedám, ať to neudělá víc škody, jak užitku. A pozoruju krmítko, další pokus dnes od cca 11.00.
Něco málo o tom vím. Děláte zkratky, kde se tyto nehodí.
Tak to máme doma taky husky a nebo je M. jen pohodlná a dříme v ní belgičan a já ho ještě neobjevil🤣
Luxusní, opravdu. Na konci videa má na zádech krev. Jen mě to zajímá…z čeho?
My třeba doma držíme obojí…MDŽ i Den matek. Mám aspoň možnost těm dvěma, co mám fakt moc rád, jim to říct a dát pusu. Víc takových dní.
Chybí maso na kosti. Proč to řekl…souvislosti. Děkuju.
Čekal jsem víc, než obecné plky. Máte přece na víc. Co třeba rozbor situace v několika odstavcích pro nás, abychom se zorientovali(executive summary).
Po funuse. Než jsem to dopsal…