Aktuálně: 2 661 inzerátů231 072 diskuzních příspěvků18 572 uživatelů

Příspěvky uživatele

Majdulinka

Majdulinka
Majdulinka 18.01.2025, 14:14:44 xxx.xxx.33.214

Ahoj, pokud se vaše kočka začala častěji olizovat a drbat, může to opravdu být alergie na bleší kousnutí, i když byla nějakou dobu na chalupě. Doporučila bych zkontrolovat, zda nemá blechy, nebo zda není podrážděná nějakými jinými alergeny. Zkuste také Lucaa Anti alergenní sprej s probiotiky od Provilanu https://www.provilan.cz/lucaa--antialergenni-sprej-300ml-s-probiotiky/, který může pomoci zklidnit podrážděnou pokožku a zmírnit alergické reakce. Pokud by to nepomohlo a kočka by měla i jiné problémy, doporučuji navštívit veterináře pro podrobnější vyšetření. 🙂

Majdulinka
Majdulinka 17.01.2025, 19:12:16 xxx.xxx.33.91

Ahojky, taky jsem dříve krmila kuřecími krky, protože náš kocour je zbožňoval, ale po čase jsem se rozhodla změnit kvůli obavám o jeho zdraví. Nechtěla jsem nic riskovat, takže jsem postupně přešla na jiné druhy pamlsků. Teď náš kocour dostává Vitakraft Cat Liquid Snack, což je tekutý pamlsek, který náš kocour naprosto miluje. Obsahuje jen málo kalorií a dá se použít i jako doplněk k běžnému krmivu (například nalít přes granule). Pokud byste chtěla zkusit, najdete ho třeba zde tady https://www.alza.cz/pet/vitakraft-cat-liquid-snack-big-pack-16-15-g-d12342117.htm Přeji krásný víkend!

Majdulinka
Majdulinka 14.12.2024, 13:18:47 xxx.xxx.34.236

Pokud kocourovi zapáchá z tlamičky, může to být způsobeno zubním plakem, kamenem nebo problémem s dásněmi. Já u svého kocoura používám sprej na zuby s probiotiky od Provilanu. Je skvělý, protože se aplikuje jednoduše, stačí nastříkat na dásně nebo do tlamy a probiotika pomáhají přirozeně redukovat zápach, plak i bakterie. Navíc je to šetrné a kočky to dobře snášejí. Pokud ale zápach trvá dlouhodobě nebo je výrazný, určitě doporučuju konzultaci s veterinářem – může to být i známka něčeho vážnějšího, třeba zánětu dásní nebo zubního kamene, který by mohl potřebovat odborné ošetření.

Majdulinka
Majdulinka 28.11.2024, 20:15:04 xxx:xxx.116:196
Pro kočky můžu doporučit šampon s probiotiky od Provilanu. Je hodně šetrný k jejich kůži, dobře čistí srst a díky probiotikům pomáhá udržovat přirozenou mikroflóru. Používáme ho už roky :-) Navíc je bezpečný i při olizování, rotože má jemné složení bez zbytečných chemikálií . Skvěle se hodí i pro citlivější kočičky.