Internetová hrdinka so 4272 príspevkami. Je vidieť, že zvieratám venujete všetok svoj čas. Bohužial len na internete. Úroveň Vášho vyjadrovania hovorí za všetko. Vyjadril som sa komete na obhajobu holubov všeobecne. Vy ste videli podla mňa holuba iba na tom námestí. Ale vyzerá to tak, že v tejto diskusii okrem pána list nemá o holuboch nikto ani páru.
Pani kometa, ja sa nehádam. Iba nemám rád ked sa z holubov robí postrach a šíria sa o nich bludy.
Pani bambule, ja čítam. Ale iba zoologickú a chovatelskú lit. Vyjadrenia odborníkov z inštitúcií ktoré pôsobia na nevzdelanú verejnosť mňa naozaj neberú.
Takže vy chcete mít města plná holubů, kteří přenášejí chlamydiózu, salmonelózu, trichomoniázu…? Směle do toho a začněte sepisovat petici.
Až vám nějaký kákne na hlavu, třeba změníte názor.😉
Bla bla bla…kopírujete bludy a dezinformácie médií ktorým človek s trochou zdravého rozumu neverí na 100%. Na koho prenášajú tie choroby? Nebodaj na dobrých ludí. Vidíte po mestách prehnané množstvo uhynutých holubov? Robili ste prierezovo rozbor trusu u jednotlivých populácií?