Aktuálně: 2 666 inzerátů231 332 diskuzních příspěvků18 576 uživatelů

Příspěvky uživatele

ColLiv

ColLiv
ColLiv 10.02.2025, 14:36:15 xxx.xxx.184.219
Zrzavci:

Vy.

Internetová hrdinka so 4272 príspevkami. Je vidieť, že zvieratám venujete všetok svoj čas. Bohužial len na internete. Úroveň Vášho vyjadrovania  hovorí za všetko. Vyjadril som sa komete na obhajobu holubov všeobecne. Vy ste videli podla mňa holuba iba na tom námestí. Ale vyzerá to tak, že v tejto diskusii okrem pána list nemá o holuboch nikto ani páru. 

Pani kometa, ja sa nehádam. Iba nemám rád ked sa z holubov robí postrach a šíria sa o nich bludy. 

Pani bambule, ja čítam. Ale iba zoologickú a chovatelskú lit. Vyjadrenia odborníkov z inštitúcií ktoré pôsobia na nevzdelanú verejnosť mňa naozaj neberú.

ColLiv
ColLiv 10.02.2025, 13:35:33 xxx.xxx.180.249
bambule:

https://www.ulekare.cz/clanek/parazite-mestskych-holubu-zdravotni-rizika-pro-cloveka-3656

Stačí se trochu zajímat a předejdeme takovým výkřikům do tmy…..Není na škodu si občas něco přečíst, fakt, nebolí to a člověk se leccos nového dozví.

Výkrik do tmy a omielanie toho istého dala kometa. Mám pocit, že téma je Městský holubník…o chorobách zmienka nebola. Tak kto tu kričí do tmy?

ColLiv
ColLiv 10.02.2025, 09:33:50 xxx.xxx.184.219
kometa:

Takže vy chcete mít města plná holubů, kteří přenášejí chlamydiózu, salmonelózu, trichomoniázu…? Směle do toho a začněte sepisovat petici.

Až vám nějaký kákne na hlavu, třeba změníte názor.😉

Bla bla bla…kopírujete bludy a dezinformácie médií ktorým človek s trochou zdravého rozumu neverí na 100%. Na koho prenášajú tie choroby? Nebodaj na dobrých ludí. Vidíte po mestách prehnané množstvo uhynutých holubov? Robili ste prierezovo rozbor trusu u jednotlivých populácií?

ColLiv
ColLiv 10.11.2024, 17:50:25 xxx.xxx.243.129
»
Odpověď na příspěvek uživatele Jirka P. z 10.11.2024, 16:32:49

Ďakujem za fotky. Ten samec na predposlednej fotke je krasavec jak bič. Holubníky inšpirované históriou…nádhera!!!

Ako sú na tom vaše holuby keď prší alebo sa okúpu? Predpokladám, že niektoré nie sú schopné potom lietať. 

ColLiv
ColLiv 08.11.2024, 23:09:02 xxx.xxx.240.203
list:

Zdá se, že tento příspěvěk není vůbec k věci. Na stížnosti na světový řád máte jiná místa, zde řešíme chovatelství. 

👍

ColLiv
ColLiv 08.11.2024, 22:33:08 xxx.xxx.240.203
Jirka P.:

Zdravím, musím trošku korigovat svůj předchozí příspěvek. Ač nejsem rybář, tu výšku jsem asi trošku přehnal a je třeba ji vydělit dvěma🙂.

Pštrosi konečně přepeřili a jsou zase fešáci. Posílám pár fotek z ranního krmení.

Ať se vám daří!

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Tak toto je nádhera. Dajte prosím nejaké fotky vašich MP zblízka. Som zvedavý na štruktúru operenia a farbu očí.