Ten je nádhernej, podobnej barzojům. Mě se tyhle chlupatý chrti strašně líbí.
Příspěvky uživatele
Stelle
Kolik psů je na obrázku😄?
Ani se mi nezdá že v tom místě kde to má by si to dokázala udělat sama.
Proč? Andulky mají hodně ohebný krk, podle mě si tam v pohodě dosáhne.
- Příspěvek #241320
- Příspěvek byl již nahlášen
- Oblíbené: 0
Asi to spolu nemusí souviset. Má to tak i sestra, nepřeučená levačka. Řeknu “Zvedni pravou ruku.” zvedne levou. “Eli, pravou! Nevíš, která je pravá?!” Která je pravá, zeptá se. Ukážu jí to a za pár minu znovu.
Pamatuju si to tu asi před dvěma měsícema. Co živit, ale buldoček, je jedno z nejnemocnějších plemen psů.
Hm,spíš ne .Ale pravou a levou si plete.
Co to je? Rozumím správně? https://www.chovzvirat.cz/inzerat/208954-pes/
Já samozdřejmě ne, ale maminka ano. Pravou a levou si plete, někdy. Ale má z toho dyslexii a dysgrafii.
Tak u nás se dárky dávaj. Morčiny teď dostanou dva domky ze sena a tunel ze sena, už je jednou měly a byly nadšený.
A když jsme měli psíka, dávali jsme jí plyšáky. Milovala je, když spinkala opřela si o něj hlavičku.
Aha, moc se omlouvám. Mělo tam být Věčerková.
No právě. Každý snad chce zdravé a nealergické zvíře, nebo se pletu?
Já to pochopila tak, že ji prodávají kvůli tomu že není muchařka.
Oprava díky kometě- bílých.
V odkazu buggyry byli jedni z nejčastějších kříženci. Ty moc nevidělají, ne? I když pokud někdo psy krade jako mazlíky, někteří voříšci jsou nádherní.
Já nechápu, na co lidi kradou psy. Na prodej? To si myslí, že na tom nějak zázračně vydělají? A jak píše drvodělka, staford je vážně už hodně běžný.
Není výhoda, když klisna není muchařka?
U nás prší😕. Jsou tady 4 stupně nad nulou, doudám, že se bílích vánoc dočkáme i tady v praze.
Měli by jí zavřít na psychiatrii na furt. Normální člověk, kterej není duševně chorej, si pořád nepořizuje zvířata a netýrá je. Ta ženskà je prostě magor. A má syna, ten je z cela očividných důvodů u pěstounů.
V reklamě jsem slyšela"Přípravek podporuje zdravý růst vlasů a omezuje vypadávání vlasů" je ten slovosled správně?
Děkuju.