Ano, má samozdřejmě dobrou zkušenost. Jaké máte plemeno? Jsou tam na výběr 5 a 10%.
Příspěvky uživatele
Stelle
Jo, teď v září. Příznaky, ztráta čichu a chuti a bolest v krku. Rýma jenom trochu.
Nikdy se mě, ani nikomu koho znám nestalo, že by při covidu krvácel z nosu. Ale čich a chuť vždycky.
😎
Jo, děkuju. A pak že chtěji chránit přírodu. Zachránili norka amerického a teď je norek evropský kriticky ohrozeny.
Inu, asi chodí sem. Do rad a nápadů.
Přesně tak. Je to moc pěkné zvíře. Nemůže za to, že ho lidé v evropě chovali a on utekl a rozmnožuje se.
Taky by jsme běžně měli jenom věnec,ale v bydlíme u lesa a lesáci prořezávali les, dali nám hodně větví které by jinak spálili.
Budeme péct zítra, případně pozítří. Dneska nebyl čas, dělaly jsme dekoraci na schody.
To mi připomíná jak bratr v první třídě napsal: leden bílý, pole chcíplý.
To poslední nevypadá jako norek.
Jak to děláte, že na vás ty psiska tak koukaji? To máte před foťákem salám?
Přesně! V pračkách musejí být tajemné🤫portály, sloužící k naštvání člověka. Možnost chození bez ponožek= méně ponožek= méně praní a párování. Teď si představte, že celá rodina nosíme teď v zimě min. jedny, spíš dvoje až troje ponožky. Třikrát tolik párování, a to věšení na věšák!
102 ponožek, to je ještě lepší varianta. Horší je 101😎…
To druhý, to je boj už od dob, kdy člověk vynalezl ponožky. A od dob, kdy vznikl zákeřný druh nazývaný lichožrouti.
Někdo tady psal, že jezdí do lázní🤔.
Děkuju🙂.
Jo, aha. Tak to je určitě lepší levnější, naše Betynka když ještě byla na světě, takovej kobereček rozcupovala.
Jo, to je blbý za tisícovku. Už jste měli čmuchací kobereček?
Nevíte někdo co je s Fikovnicí? Naposled jsem ji tady zaregistrovala 22 listopadu.
Třeba když je ptákům stavbou těla podobným andulce zima, schoulí si hlavu a zobák mají úplně u krku. A zobák od krve si ušpinila od čeho?