Co se to napsala😬. Mělo to znít takto: pes potřebuje maso. Pak granule, možná příkrm, ale hlavně maso.
A to je pravda. Maso potřebuje, třeba jako příkrm.
Co se to napsala😬. Mělo to znít takto: pes potřebuje maso. Pak granule, možná příkrm, ale hlavně maso.
A to je pravda. Maso potřebuje, třeba jako příkrm.
Přesně tak. Prostě některý muži(pokud se jim tak dá říkat) opustí ženu a děti třeba jen kvůli počtu dětí ve vrhu.
Počítáte disociální psychickou poruchu jako psychickou nemoc? Pokud ne, pletete se.
Nerozumím. Měl jste tři, zemřel vám druhý a máte jednoho?
Záleží na co zemřela. Pokud na infekční nemoc, radši bych použila novou.
Ten je nádhernej a roztomilej🥰. Jsem ráda, že jste nakonec přejmenovala na Gustav.
To je škoda že neméte kapacit🙂.
Mě přijde(možná se pletu) že když otec opustí dítě, přijde mu to normální. Dnes to není už nic zvláštního, je to běžné.
Osobní zkušenost.
Teď běží na nově asi stará výměna manželek a jedna cikánská rodina tam má děti 2 a 1,5 roku. Je to vůbec možný?
Čeština je krásná🙂
To by sedělo na konopku, ale ta má docela variabilní zbarvení, některé mají červenné fleky, jiné ne.
To se podle mě nedá posoudit protože ženy i muži jedno z toho nezažijí. Nemají posoudit co s čím.
Děkuju za pravidelnou dávku smíchu💕.
Králíček je barevnější, zeleno-černo-hnědo-bílý, a samozdřejmě u samečků žlutá či červená. Samička je taky až moc barevná, uvidíme širší popis až si Varaxi stihne nasadit brejle.
sutrik:Vysílač Krásné. A druhá fotka je u lávky přes Chrudimku.
Děkuju.
Co to je za vámi na té první fotce?
Přesně, magor. Začal k nám lítat, všichni jsme byli štastný že máme strakapouda. Až do chvíle, kdy si sem přitáhnul svůj gang a ozívá se ťukání cca 15 hodin denně.
Pokud to teda není fena po štěňatech, doplnila bych. To je zcela přirozené a v přírodě nezbytné.
Já neřekla že to JE konopka. Varaxi se ptala, jestli to MŮŽE být konopka. Takže jsem odpověděla určitě může, ne určitě je.
Jojo, zeječí bobky, to je prostě lahůdka BARF neBARF. Myslím, že zaječí bobky ochutnali všichni psy