Děkuju za recept. Samozdřemě nebudu morčátka překrmovat, chtěla jsem to jenom na zpeřstření jídelníčku. I když myslím, že růst srsti mých morčat už nepodpoří nic😄.
Nešla by přidat i mrkev?
Děkuju za recept. Samozdřemě nebudu morčátka překrmovat, chtěla jsem to jenom na zpeřstření jídelníčku. I když myslím, že růst srsti mých morčat už nepodpoří nic😄.
Nešla by přidat i mrkev?
Ale v tom nebylo vůbec nic vidět. Žádný vajíčka, larvy, pavučinky. Nic.
Kupovali jsme brit jehněčí, případně losos, ten už ale asi brit nevyrábí.
Třeba v krkonoších.
Ahoj, v říjnu jsem měla problém, který jsem tady nepsala. Byli to potravinový moli😕. Přinesli ksme je v krmné směsce pro morčata. Když jsme viděli první moli, mysleli jsme, že nám tam jednoduše nalítali. Omyl. Po skříni u krmiva jsme viděli lézt červa. A byli v tom krmivu, pak jsme prohlídli všechno jídlo v domě a byli i v jednom pytlíčku sušenek. Nikde jinde. Když jsme viděli mola, zabili jsme ho a na konci října jsme už neviděli žádného. Ani teď v listopadu.
Moje otázka zní:je možné, že to bylo tak jednoduchý? Netrvá to měsíce, než se vystěhujou?
Děkuju za odpovědi a rady
Zkusím znovu:
Nějak se mi nenahrál příspěvek ve veselém okénku, nevíte proč? Pokud ne, tak to prosím smažte, pokud to jde.
Děkuju🙂,už tam to kolečko neni.
Teď jsem zjistila, že když si web prohlížim nepřihlàšená, ukazuje se mi, že jsem online🤔.
Mě to jde. Osrdíčkovala sem si bambuli z jak se vám venčí 31. 10. A jde to.
Ahoj, mám dotaz na všechny chovatele morčátek, a protože nevím, kam jinam to napsat, zakládám novou diskuzi. Blíží se čas Vánoc, období pečení, a tak mě napadlo upéct i morčátkům cukroví.
Takže otázka zní: Pečete morčátkům domácí sušenky a jedí je? Díky za odpovědi předem.
Napadá mě olivový olej. Nalijete to na smůlu, roztíráte a až smůla změkne, a pak ji prostě seškrabete. Nebo sádlo, máslo. Olej olivový psům nevadí, i kdyby si to všechno třebas olízal.
Toho jsem si vůbec nevšimla.
To i ty morčecí🥰.
Je mi 13 a měla jsem 2/10.
Pokud jste Vy stará, tak jsem nejstarší člověk světa😉.
Proč máte všechny víc bodů než já🤔😀!
Mě nepřijde hnusný. Jako dospělý je moc pěkný. A náháči jsou na dotek heboučcí😇.
🤣
Ještě pro zajímavost-test jak se vyznáte v řeči náctiletých.
Pro zajímavost, já měla 2/10, a podle mě když má někdo na někoho crush tak ho zmlátí😀.