No vono je to těžký, když furt fučí jako blázen. Tak snad příští rok.
Příspěvky uživatele
Stelle
Jo, za chvíli dám fotky Pusinky a Fufinky, většinou je fotí ségra na svůj mobil, takže du vyfotit novou👍.
Né, vůbec to nevadí, neni to tejemství🙂.
Reakce na koho?
Oficiálně přijímám tykání😄.
Tak zrovna voda v uchu mi vůbec nevadí, překvapivě. Ale prostě vyjdu na dest minut ven bez čepice a když se vrátim domů tak mě v 50 procentech začne bolet ucho. Mám to i třeby při covidu a tak. I když, už půl roku se mi to nestalo.
A zima- v Praze mělo bejt pocitově 16 stupnů, LEŽ! Vyšla jsem jenom ven prošťouchnout jezírko že si chvíli pobudu venku a prdlajs😠. Hned domů pro bundu.
Ona nehárala rok?! A za veterinářem jste s ní nešla?
Jo, je mi 13, na jaře mi bude 14. Já přímo to tady nepsala, kometka se ptala v sz, a potom to tu napsala. Takže zimy bohužel nepamatuju.
Skoro na čepku? U mě je skoro na čepku asi 10 stupňů, no trpim na uši. Takže čepice schovávám jenom přes léto😀.
Je, to jsem ráda, že je v pořádku. Roztomilý psík😍.
Škoda že jsem vás neviděla, to musela být podívaná🤭.
Chudák.
To máte pravdu. Když jsem nezažila velkou zimu, nemůže mě to mrzet😛. Skvělá logika😁.
Jestli reakce na mě, tu si bohužel pamatovat nemůžu🙂.
Poodbočka příběhu: Péčkování pitomé! Po potkání péčkování péčkují Pestelliny pomyšlenky pořád! Poučení- péčkování přenávykově podobné pervitinu! Pozor!
Závidim vám😕.
Já nikdy nezažila velkou zimu. Bohužel jenom když mi byly 2-3, ale to si moc nepamatuju😕.
V Praze hlásej 12 stupňů. No škoda, sněhuláci počkaj.
Ty jsou roztomilý🥰.
Mířeno na koho?
Tady v Praze úplně na prd. Sněžilo jenom včera, pak přestalo, jediná stopa zimy je zamrzlý jezírko, který naopak nechci aby bylo zamrzlý.
Přeskvělé pokračování Pambule!
Pak předviděli podmisku Pablovu, pamlsky popapali, pavouka podali do podmisky, postáli, počekávali k Pablově příchodu…
(A sakra, předchozim příspěvku jsem napsala podělat🤦🏼♀️)…