Příspěvky uživatele
Stelle
Děkuju🙂,už tam to kolečko neni.
Teď jsem zjistila, že když si web prohlížim nepřihlàšená, ukazuje se mi, že jsem online🤔.
Mě to jde. Osrdíčkovala sem si bambuli z jak se vám venčí 31. 10. A jde to.
- Příspěvek #237043
- Příspěvek byl již nahlášen
- Oblíbené: 0
Ahoj, mám dotaz na všechny chovatele morčátek, a protože nevím, kam jinam to napsat, zakládám novou diskuzi. Blíží se čas Vánoc, období pečení, a tak mě napadlo upéct i morčátkům cukroví.
Takže otázka zní: Pečete morčátkům domácí sušenky a jedí je? Díky za odpovědi předem.
- Pečete morčátkům sušenky?
-
Ano, mají úspěch 2 hlasy100 %
-
Ne, nejedí to 0 hlasů0 %
- Celkem 2 hlasy
Napadá mě olivový olej. Nalijete to na smůlu, roztíráte a až smůla změkne, a pak ji prostě seškrabete. Nebo sádlo, máslo. Olej olivový psům nevadí, i kdyby si to všechno třebas olízal.
Toho jsem si vůbec nevšimla.
To i ty morčecí🥰.
Je mi 13 a měla jsem 2/10.
Pokud jste Vy stará, tak jsem nejstarší člověk světa😉.
Proč máte všechny víc bodů než já🤔😀!
Mě nepřijde hnusný. Jako dospělý je moc pěkný. A náháči jsou na dotek heboučcí😇.
🤣
Ještě pro zajímavost-test jak se vyznáte v řeči náctiletých.
Pro zajímavost, já měla 2/10, a podle mě když má někdo na někoho crush tak ho zmlátí😀.
“To flex” znamrná ohýbat se, tak nevím jak to vzniklo🤔.
Tak slovo flexit sem nikdy neslyšela🤔.
Je to jenom z části pravdivý mýtus. U samiček nepřipouštěných je ve větším věku pravděpodobnost asi 75 procent, u připouštěných se může taky objevit. Doporučuju preventivní prohlídky.
Přepravku máme, asi nakonec koupíme nějakou podobnou menší klec.
Jak je velká? Nechci jí na cestu, ale na samotný pobyt.
Ahoj, nevím kam to dát, protože tu neni nic jako “hlodavčí pokec”, a nechci zakládat téma, ale mám otázku. Máte něco jako cestovní klec? Myslím klec, kam dát morčata, když cestuju(resp. moje rodina a já), třeba na chatě. Díky za odpovědi.
Vtip č. 6 znám jinak🙂