Děkuju za vysvětlení.
Příspěvky uživatele
Stelle
Díky za opravu, musím, i když nerada kvůli svojí tvrdohlavosti uznat, že máte pravdu.
Poděkovávám připojená péčkovačko!
Pokračování příběhu…Paní Podrbalová pojmenovala psíka Pišiškvor. Psík převelice pobíhal po předzahrádce, poskakoval. Pak převiděl potkana. Poskočil na potkana, potkan prchl, pakale Pišiškvor poskočil po packy do plivajzu. Paní Podrbalová pořádné pokoupání pořádala. Pak byl Pišiškvor přečistý, převoňavý psík. Poté převiděl psí paní Princeznu…pokračujte!
Staford sloužil ke psím zápasům, takže není lovecké plemeno. Ridgebackovi se vůbec nepodobá.
Poobnovuji péčkování! Přidáte se péčkující paní/pánové? Péčkování přece prča přesrandovní!
Počínám první péčkovací příběh potvor pokojových: Pusinka právě požrala plnou podmisku. Potom poklidně pila. Pozor- převrhla příbytek! Pískne postrachem, pobíhá, povolává paničku. Přijdu, porovnám příbytek a plním podmisku papáním. Písklátka pozorují papání, poskočí, papají. Podmiska prázdná. Podobně přidáváme papání pořád, pak pusinky pospinkají, příští poledne podmiska prázdná.
Přidáte se?
Tak je asi rozmixuju, pro jistotu.
A fufinka nemá problém se zuby, má jen uzkou a malou tlamičku.
Edit-Buggyro, teď jsem jí zkontrolovala zoubky a jsou úplně v pořádku.
😀to bude.
Spíš k zamyšlení🤔
Ještě dotaz na Radarku nebo na všechny kdo tenhle recept pekli- to lněné semínko rozmixovat, nakrájet atd…? Jedna z fufinek špatně kouše semínka, nejednou se nimi málem zadávila.
Já vím, ale přece jenom jsem chtěla nějakou dobrůtku,nejsou tlustá, spíš naopak.
Tak asi udělám mrkvový nebo mrkvovo jablečný, morčičky milujou mrkve.
A ještě nevíte někdo jak odstranit hlas v anketě? Omylem jsem si tam dala hlas a vypadá to blbě.
Děkuju za recept. Samozdřemě nebudu morčátka překrmovat, chtěla jsem to jenom na zpeřstření jídelníčku. I když myslím, že růst srsti mých morčat už nepodpoří nic😄.
Nešla by přidat i mrkev?
- Příspěvek #237340
- Příspěvek byl již nahlášen
- Oblíbené: 0
Ale v tom nebylo vůbec nic vidět. Žádný vajíčka, larvy, pavučinky. Nic.
- Příspěvek #237262
Kupovali jsme brit jehněčí, případně losos, ten už ale asi brit nevyrábí.
Třeba v krkonoších.
- Příspěvek #237235
Ahoj, v říjnu jsem měla problém, který jsem tady nepsala. Byli to potravinový moli😕. Přinesli ksme je v krmné směsce pro morčata. Když jsme viděli první moli, mysleli jsme, že nám tam jednoduše nalítali. Omyl. Po skříni u krmiva jsme viděli lézt červa. A byli v tom krmivu, pak jsme prohlídli všechno jídlo v domě a byli i v jednom pytlíčku sušenek. Nikde jinde. Když jsme viděli mola, zabili jsme ho a na konci října jsme už neviděli žádného. Ani teď v listopadu.
Moje otázka zní:je možné, že to bylo tak jednoduchý? Netrvá to měsíce, než se vystěhujou?
Děkuju za odpovědi a rady
Zkusím znovu:
Nějak se mi nenahrál příspěvek ve veselém okénku, nevíte proč? Pokud ne, tak to prosím smažte, pokud to jde.