Jak jde zjistit IP adresa?
Příspěvky uživatele
Stelle
Jenže anonymů může být tisíce. Když si někdo i neregistrovaný dá přezdívku třeba ančovička tak se i bez registrace pozná, že je to ančovička. U anonymů se pozná leda tak pohlaví podle toho jak o sobě píše.
Ale na omak jsou heboučký🥰.
Hrošík a krysa😀. Už se tu předtim na vzhled ptala Fikovnice, tak se jí omlouvám, nešel mi foťák.
🙂
Poslat do sz nebo veřejně?
No vono je to těžký, když furt fučí jako blázen. Tak snad příští rok.
Jo, za chvíli dám fotky Pusinky a Fufinky, většinou je fotí ségra na svůj mobil, takže du vyfotit novou👍.
Né, vůbec to nevadí, neni to tejemství🙂.
Reakce na koho?
Oficiálně přijímám tykání😄.
Tak zrovna voda v uchu mi vůbec nevadí, překvapivě. Ale prostě vyjdu na dest minut ven bez čepice a když se vrátim domů tak mě v 50 procentech začne bolet ucho. Mám to i třeby při covidu a tak. I když, už půl roku se mi to nestalo.
A zima- v Praze mělo bejt pocitově 16 stupnů, LEŽ! Vyšla jsem jenom ven prošťouchnout jezírko že si chvíli pobudu venku a prdlajs😠. Hned domů pro bundu.
Ona nehárala rok?! A za veterinářem jste s ní nešla?
Jo, je mi 13, na jaře mi bude 14. Já přímo to tady nepsala, kometka se ptala v sz, a potom to tu napsala. Takže zimy bohužel nepamatuju.
Skoro na čepku? U mě je skoro na čepku asi 10 stupňů, no trpim na uši. Takže čepice schovávám jenom přes léto😀.
Je, to jsem ráda, že je v pořádku. Roztomilý psík😍.
Škoda že jsem vás neviděla, to musela být podívaná🤭.
Chudák.
To máte pravdu. Když jsem nezažila velkou zimu, nemůže mě to mrzet😛. Skvělá logika😁.
Jestli reakce na mě, tu si bohužel pamatovat nemůžu🙂.
Poodbočka příběhu: Péčkování pitomé! Po potkání péčkování péčkují Pestelliny pomyšlenky pořád! Poučení- péčkování přenávykově podobné pervitinu! Pozor!
Závidim vám😕.