Nepleteš, narazila jsem na inzerát"pes s rodokmenem" . Zajímalo mě, jestli je rodokmen jako pp, prostě papír kde jsou napsaný předci, nebo ne.
Příspěvky uživatele
Stelle
Ale to pravděpodobně nesouviselo s velikostí jejich mozku.
Jak to myslíte? Na velikosti mozku skutečně nezáleží. Navíc pokud už, mozek ve velikosti v poměru k velikosti těla. Třeba stegosaurus dlouhý 9 metrů měl mozek stejně velký jako morče.
- Příspěvek #240747
- Příspěvek byl již nahlášen
- Oblíbené: 0
Děkuju☺️.
Ještě tabulka:
Já myslela tenhle konkrétní alergen,THC, na který byl alergickej pes Vahine.
Jo, já si řikala že v tomhle neni thc. Měla jsem dát odkaz hned.
Divný. Fakt je v tomhle alergen? Pes známý po tom byl v pohodě.
Ve veselém okénku byl vtip" čeká nás generace babiček, které mají tetování na zasku ale numí upéct dort". Myslela jsem otázkou, jakou věkovou kategorii autor myslí.
A jenom dodám, že buggyra mě správně opravila, správně se píše 30letý nebo třicetiletý.
Myslela jsem to tak, že ze začátku zkoušet v malým množství.
Alergie. To ale není chyba výrobce, prostě je pes alergický. Takže zkusit v menším množství.
Myslíte zánět kloubů? Jak je fenka velká? Známá má na zánět kloubů psa zkušenost s kapkama pro psy ze zelená zemè
Tady je přehledně ukázané to, co tu psala buggyra.
Nedaruje. Ten “inzerát” je starý přes dva roky, tomu psovi jsou už skoro tři roky! Určitě ho buď prodala, nebo už je z něj dospělý pes.
Děkeju.
V Praze narazíme na mnoho památek z doby Karla čtvrtého. Tato akce je naplánovaná na patnáctého dubna. Pětileté dítě by se již mělo umět správně vyjadřovat. Tento osmsetimetrový svah nikdo nepřekonal v čase kratším jedné minuty.
Vzteklina se přenáší stykem se slinami zvířete, nejčastěji kousnutím. Z borůvek ale můžeme chytit měchožila bublinatého, kterej vážně poškozuje játra. Projeví se až několik let po nákaze.
Stačí borůvky jednoduše umýt.
Mě by zajímalo, jaká je to generace. Jestli třeba myslej 15-ti letý, 30-ti nebo 50-ti letý.
Správně poskládáno-Ona ta mluvčí v té větě nedala čárky na špatná místa. Správně?
Už je tu maji tři lidi.
Jsou prostě skvělý. Nestalo se, že bych pod nima měla mokrý nohy