Já nechápu, na co lidi kradou psy. Na prodej? To si myslí, že na tom nějak zázračně vydělají? A jak píše drvodělka, staford je vážně už hodně běžný.
Příspěvky uživatele
Stelle
Není výhoda, když klisna není muchařka?
U nás prší😕. Jsou tady 4 stupně nad nulou, doudám, že se bílích vánoc dočkáme i tady v praze.
Měli by jí zavřít na psychiatrii na furt. Normální člověk, kterej není duševně chorej, si pořád nepořizuje zvířata a netýrá je. Ta ženskà je prostě magor. A má syna, ten je z cela očividných důvodů u pěstounů.
V reklamě jsem slyšela"Přípravek podporuje zdravý růst vlasů a omezuje vypadávání vlasů" je ten slovosled správně?
Děkuju.
Koukali jste na krimi zprávy? Alice večeřová, zase. Má psy, snad kavkazana a dogu.
Ale i když nechtejí chodit na výstavy, přijde mi to stejně nějak moc. Fena za 18 tisíc bez pp mi prostě přijde hodně.
Správně! Je to podle býlí či byliny, v podstatě žravec bylin. Zajímavý toť slova.
Potkan je noční. Stejně jako křečci, myši. Ale pokud bude klec v jiné místnosti, moc budiví nebudou. Budou-li ale v ložnici, budit vás budou.
Bezpapírák za 15 tisíc, no nekupto.https://www.chovzvirat.cz/inzerat/208923-zlaty-retrivr/
A teď hádanka: jak vzniklo slovo b_ložravec a jaké je tam i/y?
K tomu fackování, všimněte si při příštím boji drápku. Mají je zatažený nebo vytažený?
Aha, děkju, už jsem si všimla poutka na zádech.
Suší, moc suší! Kam se zapíná vodítko, pod krk nebo na záda?
Jo, to máte pravdu. Ale podle mě prostě podle popisu jsou obě vyrovnyný. Pokud jsou to v podstatě dvě stejné kočky, nemusí být submisivní ani jedna.
Mě přijde, že není dominantní ani jedna. Zkuste pokus. Kupte jim nějakou obyčejnou hračku, a položte jí před kočky. Pokud si jedna s hračkou začne hrát a druhá stojí opodál a čeká, až si ta prvá přestane s hračkou hrát, je pravděpodobně nedominantní.
Je ale možné, že prostě nejsou dominantní ani jedna.
Opět děkuju🙂.
Možná to zní blbě, ale ten pes za to nemůže. Může za to jeho majitel, pes se sám nevycvičí, nenasadí si vosítko a náhubek. Možná za to majitel přímo může- psi jsou někdy agresivní kvůli týrání majitelem.
Spletla jsem se. Ten konpný olej co kamarádky pes dostával byl 10%. Ale jinak stejný, odkaz zde.