Přepravku máme, asi nakonec koupíme nějakou podobnou menší klec.
Příspěvky uživatele
Stelle
Jak je velká? Nechci jí na cestu, ale na samotný pobyt.
Ahoj, nevím kam to dát, protože tu neni nic jako “hlodavčí pokec”, a nechci zakládat téma, ale mám otázku. Máte něco jako cestovní klec? Myslím klec, kam dát morčata, když cestuju(resp. moje rodina a já), třeba na chatě. Díky za odpovědi.
Vtip č. 6 znám jinak🙂
Nebojte, je to v pořádku🙂.
Mám zkušenost s tímhlehttps://www.sencor.cz/krajec/ssg-4300wh
Bodlinko, kde bydlíte? U nás bylo nádherně.
Já moc na zahradě nevídám hovínka ježků, i když bydlí na zahradě, maj tady i úkryty.
.
Děkuju za nahlášení🙂.
Nevím jestli jestli mám kliku, nebo jsem moc mladá, abych je všechny potkala. Ještě dodám, že s rusem(s tím švábem, ne člověkem🙂…) mám docela nepříjemnou zkušenost.
A mšice- ty moc na zahradě nemáme. Jenom na jedný pokojovce(vitánie myslím), se usadili mšice. Ale zkoušeli jsme to nastříkat česnekem a snad dobrý.
Tak s žádnejma z nich jsem se naštěstí nesetakala🤣, kromě ovádů, ty teda nemají pardon…
A mouchy- ty se znažíme vyhánět, ale ty sedavky, když po 3 dnech neustálýho vyhánění chytíme leda tak rýmu, tak už nic jinýho nezbývá.
Po přečtení jsem si to uvědomila, bohužel až po 15 minutách😏. Vím, že klíště je pavoukovec.
Taky nechci zabíjet hmyz. Jenom měla kamarádka( nebo spíš její rodiče) s pisivkami problém, tak jsem poradila. Jedinej hmyz, kterej jsem schopná vraždit , jsou zavíječi, komáři a klíšťata.
Bonnie má kabátek na posledni fotce?
Ten mejkap…
Pořiďte si sprej(potom hlavně nestírejte!) nebo dýmovnici, odvlhčovač vám pomůže aby se nevrátili. Taky nesnáší průvan.
Neměla jsem si ten obrázek odendavat, teď se mi u všech ukazuje obrázek je příliš malý😏.
Já jsem na základce
Miluju hádky anonymů. Vypadá to jako agresivní schyzofrenik.