ahoj mě zahnízdily alexandři malý samice lutino taky čekam jen bohužel mam jenom jedno vejce no a vícuž jich asi nebude už tyden tam ma jedno tak čekam jak to bude je to muj prvni odchov mladých u tohoto druhu papouška
ahoj nejsem zas tak dobrý chovatela měl se párek korel a muj mladší bratr nechal otevřené okno bohužel zrovnasem měl puštěný ten pár korel a tak samice uletěla, ale samec se těsně před oknem zastavil a ikdyž samice odlétla tak on se vrátil nevíte proč se vrátil??zas takovou lasku k nam neměl aby zustal s nama
ahoj mam takovej dotaz chtěl sem si pořídit mnicha ale nenašel sem chovatele papouškama se zabyvam tak 5let mam jestrašně rád a mnicha bych chtěl ale newim od kud si ho koupit??poraďtemi nějakou tu adresu ba kontakt na chovatele z okolý Pardubic ještě lepší z okolý Vysokého Mýta prosim???kolik slov tak asi umí??? děkui za odpovědě dyžtak mi to mužete poslat na email ba pisnout sem děkuji moc:)
ahoj mam problem teďsem zistil že v prodejně u kámoše bude mít pár alexandrů malých mladyy že samička čeká a že už pomalu leze d budky a já je chci koupit myslíte že mam počkat přeci jen teď to je výhodnější a myslíte si že by si samička zvikla na bukdo hranatou s prken když tam měla kmenovou????prosim poraďte a ještě kdyb se narodili mláďata tak bych chtěl skusit ruční odchov,ale moc to neumim poraďte kdy tak mam asi mládě vyndat z budky rodiču a začít ho krmit ba jiné rady k těmto krasavcum děkuji za všechny opdpovědi předem