Když přes zimu koně hubnou na tedy hnusným seně z kulatých balíků, krmila bych je v létě s trávou a na zimu nechala kvalitní domácí seno. K sítím se vyjadřovat nebudu.
Příspěvky uživatele
Coudas
orionka-2:Zkuste severní svahy Jizerských hor. Ano, lidi lezou všude, musíte jít za hnusného počasí 🙂)
Když já mám ráda sluníčko… Ale byli jsme i za deště, když byla korona. To jsme zas komusi hledali jezevčíka😁 asi se vydal na vlastní lov. Tak je to asi jedno 😔
Jo to je dobrá otázka, co je hustý les 🤔 Já mam v paměti asi Šumavu pred dávnými lety. U nás se mi vcelku líbí na Andělský hoře, ale.to určitě husty les není. Severni svah Jizerek? To už je v Polsku, ne?
Kde jsou v ČR husý lesy… nechám si poradit… nemám tucha. Všude, kam jezdíme, lezou lidi…
"Coudas jednoho quatříká ke mě prosíííím…to já si vždycky přála😛"
Kvotra už mam jen jednoho, ale 3 painty. Nechces ani jednoho 🙂, k nicemu by Ti nebyli, jsou to jen “rozbitý” sekačky 😉.
Víkend na koních byl určitě super a přežit helmu na hlavě určitě stálo za to.
Welless hotel není třeba, i když o sauny chodíme moc rádi, brala bych spíše hájovnu uprostřed hustého lesa. Smůla, bohužel.
orionka-2:To jsem se s chutí zasmála, nejvíc nasedání. Není pako, je hračička, krásné 🙂)
Jen počkejte, až přilítne nějakej ochranář a vynadá Vám, že se smějete týrání nebohého koníčka. To už jsme tu měli 😁
Doron - pardon 🤭 takovej kůň se nepropouští 😉
U nás jen na horách, a posněhává s deštěm, takže taje 😔
Orionka:Klidně zamořujte, já zamořuji soustavně, jako nakonec kdekdo tady 😃
https://youtu.be/aGUyabJEqxE?feature=shared
No a v medaikonku mám odkaz na blog 🙂 tam je o mě všechno 🙂
Já jsem v bývalé práci nafasovala první kurz Lotyšů, protože jsem měla jazyk, jako jediná ve středisku, jenže špatnej. Anglicky uměli 2 lidi z 8. Takže se patlala ruština, já ruštinu už neměla, takže jsem byla mimo úplně, a ti starší mluvili rusky taky spíše česky. Tak to pak vypadalo nějak - sabaka idiet damoi s igruškou v tlamoi.
Orionka:A je takové zlatíčko hodné, na jaké vypadá?
Je to pako. Ale je úžasný, druhý životní kůň. Mohu vložit odkaz na video, ale nechci zamořovat diskuzi.
Lesnizinko to je úděl amerických plemen. Zadek jak štýrák, ale nožičky jak párátka. Žlabek maj naši "američani" všichni.
Kilian:….je nádherný…..
děkuji
Bobco to je bohuzel tlustý quarter horse 🤷
Sněží, mám radost. Počas čekal, až zadadim česnek, což jsrm zvládla včera odpoledne. Ale ono tostejně nevydrží. Škoda.
Můj kůň dělá zádrž vody v krajině 😁
Zadala jsem do youtubu 🙂 https://youtu.be/oqCw5E8ubFI?feature=shared
Aha… daši chyba… sra.ky ve velkých kulatých balicích…
Díky Verun, přesně to jsem potřebovala vědět.
To už zkoušeli s esperantem?
lesnizinka:Co z Čech, nerozumím ani já😛 Teda jo, člověka napadne, dá si do souvislostí, ale slova neznám. Od nás Polsko daleko.
Poláci by tomu taky moc nerozuměli 🙂
Já jsem tím nechtěla říct, že jste šla, kam nemáte. Právě že jsem to pochopila, že to je “průchozí” a zvířata k lidem můžou.
Daja:Majtky a ještě lepší výraz majťasy.
Jojo jak píše Coudas ve všem potvrzují. PL všude názvy, mě to nevadí, ale vím, že se lidičky rozčilovaly, že dvoj jazyčné ne. Neprošlo a tak máme tady slátaninu.
Já jsem človíček pohodář tak že mě to néva a dokonce se všeho si udělám prdel. Můj nesnáší řeč po našemu, tak ho štengruji. Moje ho manžela rodiče byly Slováci, já měla rodiče Maďary, oba jsme se narodily ve Slezsku v 60 letech a to Vám řeknu, to je nářez🤪.
Dája
Mě to dneska už je také jedno. Ale když jsem byla v Těšíně jako ještě skoro puberťák, a člověk že pújde na kafe, nesedne si, bo samje polok, na bowling nic, bo samej polok, a nejstrasnější bylo to jejich “prosze pani, zebiere mi pani papierosy do Polski…” Tak prostě mám vůči nim tak trochu averzi no. Na druhou stranu tam mám “spřáteleneho” zemědělce 🙂. My se tu ponaszymu smějeme Blafům. Mí nerozuměj, já jim ty písničky překladám, a oni se tomu smějou, je to pro nr srandovní Pro ně těžká nostalgie. A slepicím nadavám: “ kura gupjo, vypadni, bo tě kopnu do dupy”. Tomu nikdo nerotumí 😁 tak ani nevěděj, že nadavám.