Aktuálně: 3 523 inzerátů216 856 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Příspěvky uživatele

Coudas

Coudas
Coudas 11.11.2024, 18:12:28 xxx.xxx.120.57

Tak diskuze o váze se vždycky hodí ne? 😁  Aby řeč nestála… to je jistota.

Coudas
Coudas 11.11.2024, 17:27:23 xxx.xxx.120.57

Líčení, kosmetika a hairstyl, jak to říct česky, kadeřnictví 🙂, jde naprosto mimo mě, stejně tak jako auta (ne ze by se mi nic nelíbilo, ale nežeru to ) Postavím stáj, postavím skleník, i chatu jsem postavila, ba si mě pozvali i na krov zahradniho domečku, trochu i s tou technikou současnou umím (bo musím), ale téma krása…. to mě fakt minulo. Takže si na vlasy patlám pánský šampon, dříve jsem mohla jen Head and Shoulders, po něčem jiným mě žrala hlava, sprcháč beru ten nejlevnějši, vanilková přívůně nejlépe, a u umyvadla mám jen kartáček s pastou a uchošťoury, tedy krom mýdla na ruce a hřebenu. Takže se zkrásním jen sotva těžko. A účes… no mám stříhací strojek, to vezmu boky a vzadu na 3 mm, a vršek tak nějak došudlám, aby mi to nelezlo do očí. Čau babi.

Coudas
Coudas 11.11.2024, 14:59:22 xxx.xxx.120.57
eva:

Tak to si nejsem až tak jistá…jak bych se svépomocí sama ostříhala😲

Třeba Vám Buggyra poradí 🙂

Coudas
Coudas 11.11.2024, 12:59:36 xxx.xxx.120.57

"Jen nechápu, můžete prosím napsat, kdo vás 30 let stříhal? Že by právě muž?😲"

Jde to zvládnout i svépomocí 🙂

Coudas
Coudas 11.11.2024, 11:10:53 xxx.xxx.120.57
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 11.11.2024, 10:56:50

Jo, to jsem já před 17 lety a 15 kily 😁. Nebojte, dnes už reprezentativní poravdu nejsem, nemám důvod, a už vúbec nejsem společensky aktivní. Byla to jen reakce na Sagu.

Coudas
Coudas 11.11.2024, 10:42:48 xxx.xxx.120.57
lesnizinka:

Coudas pardon, stojím si asi na vedení, jak na vás nemáme regovat? 😲 Však píšete reakce na jiné a ony zase odpoví vám(viz.já) tak teď nevím. Ale je to diskuse, ne? No prostě vůbec nechápu vo co go😏

Jen čistě o Buggyru 🙂 

Coudas
Coudas 11.11.2024, 10:26:07 xxx.xxx.120.57
»
Odpověď na příspěvek uživatele Saga z 11.11.2024, 09:47:27

Nevím, třeba toto?

Obrázek
Coudas
Coudas 11.11.2024, 10:24:04 xxx.xxx.120.57
hmn:

to asi nebyla psycholožka, ne?
podle těch “rad”…..

U mě to myslím psycholožka nebyla, jen poradkyně na hubnutí. Ale pan doktor psychokog byl (měl i jiné poradny, než hubnutí), a ten takovýhle “rady” opravdu neměl 🙂 spíše naopak.

Coudas
Coudas 11.11.2024, 10:22:06 xxx.xxx.120.57
Buggyra:

Promiň, Coudas, že na tebe reaguji, vím, že to nemáš ráda, ale neodpustím si - psycholožka měla přesně poznámku “až se přestanete chovat jako chlap”…. 😀 Tak aspoň že nejsem sama!

No a presně proto nemám rada, když na mě reaguješ 😁 Ale to je fuk.

Coudas
Coudas 11.11.2024, 09:06:55 xxx.xxx.120.57

Na reprezentativní vzhled nne upozornila paní při konzultaci hubnutí. Údajně jsem se měla ráno nalíčit, abych “vypadala”. Jedinou odpověd jsem měla, že nevim, kdo by to ocenil, krávy při ranním krmení určitě ne. (v životě jsem byla nalíčená slovy 4x) Pak mi dala jestě pár užitečných rad, jako že si mám najít milence, aby mě vychvaloval do nebe, jaká jsem úžasná, protože od manžela to asi neplatí, že musím aspon 3x týdně hodinu cvičit, prorože to, že dělám v zemědělství a většinu rukama se nepočítá, také na “slepičí kvok” jsem měla chodit, oponovala jsem, že s babama si vůbec nerozumím a finále hodinového rozboru mé osobnosti dle numerologie bylo i závěrem celé konzultace hubnutí - až se přestanu chovat jak chlap a začnu se chovat jako ženská, tak pak zhubnu. No a po všech pokusech hubnout, kdy mi i In Body přístroj ukázal nadváhu, akorát že pan doktor řek, že mám nadváhu svalovou, a tu asi hubnout nemám, jsem si nyní s dalšími 5 kg navíc řekla, že selka byla v historii vždy tlustá, tak že to jako selka musím přijmout jako fakt a užívat si život. Že nezapadám do fitness tabulek, kde člověk, máli nad 60 kg, nemůže mít názor ohledně těla, a do koňackých tabulek už vůbec, protože s váhou nad 80 si ani neškrtnu, no tak co, tak holt na koni nejezdim a radši se dobře najím, když už to celý je jak to je…

Coudas
Coudas 09.11.2024, 19:01:15 xxx.xxx.120.57

Dnes ještě bylo krásně, tak jsem se pustila do “nové zahrady”, teprve včera jsem měla na pile nařezané fošny, a chci zkusit zasadit česnek, tak ať už je to v novém. Jen mi ty čerstvé fošny tak trochu nehořely 🫣 a měla jsem málo plynu. Tak asi zas až v pondělí 😩, protože musím zajet naplnit bombu.

Obrázek Obrázek Obrázek
Coudas
Coudas 08.11.2024, 18:00:42 xxx.xxx.120.57

To je příprava na nočník 😁 Už?Jestě ne? Vtip samořejmě, chápu jak to myslite, také jsem to slyšela. Ať si každej vychovavá dítě jak chce, dokud se to netýká mě. Mě se to začne týkat v momentě, kdy to nějakým způsobem ovlivňuje mé dítě, pak to řeším. Já mám štěstí, že děti nemám ráda, tak jsem na ně ošklivá, ony se mě bojej a je to vyřešený, a náš puberťák jeskynní je už jiná sorta.

Coudas
Coudas 08.11.2024, 07:06:09 xxx.xxx.120.57

No a telefon mám jakýsi Pocket, je tedy dotykový, ale malý. Mám to jen na volání a sms, ale těm se vyhýbám, protoże se na tom dost blbě píše. Větší chytrolín je Poco, a musím si koupit jestě jeden, protoże v tomhle jsou všechny banky, školy a další, a já ho používám na výlety kvůli mapě a na focení, a když by mi ho zase rozkousal kůň, nebo bych ho zase rozsedla, tak se mi nechce obrážet teď už 3 banky kvůli těm jejich smartům a klíčům a podobně. Čím víc sýra tím míň sýra. Ach jo.

Obrázek
Coudas
Coudas 08.11.2024, 06:46:36 xxx.xxx.120.57

Nám tu běhá vesele lišák, asi bydlí v jednom ze stohů. Vídám ho na pastvině. Tuhle tam běhal taky, a protoże mě obestoupili koně, a já stala nehybně, přišel az za koně, a stál asi 3 metry ode mě. I když na mě koukal, zmátli ho koně, tak chvíli čučel, a pak utek. To člověk fotit ani nemůže 🙂

Coudas
Coudas 08.11.2024, 06:44:01 xxx.xxx.120.57
orionka-2:

Stejný přístup nebude platit stejně. Ale nějaký přístup být musí. Znám čtyřletou holčičku od vedle, nikdy se nečeše, nechce. Reakce maminky : je to její hlava, ať si s ní dělá co chce. Musela jsem se kousnout, abych mladé paní neodvětila, já stará bába “Ale vaše ostuda” Rodiče dnes jdou cestou nejmenšího odporu. A nejmenší odpor je přece tablet. 

Je zajímavé, že generace kolem 50. let neleží s depresemi v blázinci, když většina z nich byla na půldruhém roce bez plín, ale za to s obrovským stresem z nočníku.

Chtěla jsem tím říct, že když bude jeden reagovat na nějaký přístup “pozitivně”, že ten druhý, třeba sourozenec, bude reagovat jinak, třeba "negativně". Jen pro vysvětleni, myslim, ze jsme měly na mysli totéž. Rozvedla bych to, ale nema to cenu. Ono když se matka omlouvá dítěti za to, že je mu potřeba utřít nos, tak na to už není co říct. 

Coudas
Coudas 07.11.2024, 17:35:34 xxx.xxx.120.57

Tam, kde si myslíte 🙂 v rodičích. Záleží spiše na přístupu, než na vzdělání. A za mě všeho moc škodí, prostě přiměřeně, laskavě, ale spravedlivě a jasně. Odchylky můžou být, to bezpochyby, ale ne v řádu let. Třeba učitelka ve škokce se strašně divila, ze naše dítě umí stříhat nůžkama, zatlouct hřebík a sama se obléknout. Jiné děti neuměly ani jíst lžičkou, a rodiče opravdu hloupí nejsou (rodina). A jako jasný, nevychovala jste, tak do toho nekecejte (nemyslím to ve zlém), názor můžete mít a říct ho, ale musej si to udělat a vyřešit ty rodiče. Nikde není psaný, že stejný přístup bude na každého platit stejně. Můzete opáčit “vychovala jsem psa” (příklad, ja to nevím 🙂) to je to samý 😁

Coudas
Coudas 07.11.2024, 16:42:43 xxx.xxx.120.57

Dříve, kdyz dítě udělalo průšvih ve škole, dostalo ještě doma. Dneska si běží rodič stěžovat a dostane učitel. Jenže ono se nesmí říkat “my jsme taky dostali vylágoš”, protože  odpovědí moderních biomatek je “no taky to na vás nechalo následky a tohle já svému dítěti neudělám”.  On šel prostě do kytek respekt no.

Coudas
Coudas 07.11.2024, 15:35:16 xxx.xxx.120.57

My brali obědy ze školy. Já vydržela tejde, manžel o tejden dýl. No co bych mohla chtít za 60 kč. Byla jsem rada, ze jsme tuhle školu opustili, v druhé škole jim vařil mladej kluk, byl skvělej, s děckama blbnul a varil dobre, protože dítě snědlo každý oběd celý, ne jen brambory. U nás se dá objednat i rozvoz, závoz, a asi to není úplně špatný. Já sice vařit neumim, ale kdybych aspon nevařila, tak už nedělám vůbec nic.

Coudas
Coudas 07.11.2024, 13:27:28 xxx.xxx.120.57

Bobčo ano, asi všechny telefony maj vstuo na drát. Jenze já musím mít bezdrát, tedy bluetooth, a to tydle telefony většinou už nemaj.