Momentalne jdeme ve ctvrtek na kontrolu oftalmologovi, jak zabraly kapky na nitroocni tlak, a budeme resit, od ceho by mohl byt..
Příspěvky uživatele
jkopp
Jo jo, budu zkouset.
Tak mam novinku, napadlo me, ze by kocicka mohla mit i neco s ockama, jak se porad drzi v pelisku, a dnes jsme byli u oftalmologa, ktery zjistil zvyseny nitroocni tlak, a tak jsme dostali kapky. Ted bojuji, jal co nejlepe kapat do oci, nemate nekdo figl ? Predem dekuji za tipy.
Ja bych to z vedra pochopil, ale ona se zacala takto chovat cca v breznu s tou ztratou zajmu…
To ja daval kazdy den, ale asi vlivem neceho zacala malo pit, tak jsem ubral granuli a pridavam kapsicek…
Ano, malo pije, vcera jsem ji zkousel i strikackou vyvar z kapsicky, tak vypila tak 10 ml a presel jsem na vlhkou stravu, urcite dam vedet, dnes budu pokracovat s hydrataci..
Děkuji moc všem za odpovědi, ješte se bude patrat…Dám vědět, když se něco zjistí, plánuji ještě návštěvu veterináře, aby ji zkusil více hydratovat..
To jsem si take myslel, ze ma neco se srdcem, ale v mezidobi jsme byli na ECHU, a tam nic nenasli, s tim, ze rentgen nemusi byt prukazny ohledne srdce a ten enzym muze byt falesne pozitivni.