Zrzavci: A k té paní dlouholeté chovatelce - hm, video může být tendenční, jak chce a jak může chtít psát ten pan redaktor /zvláštní, když se znají , nemusí to být přece vůbec objektivní, že a ani mi to tak nepřijde/, ale ať se dívám, jak se dívám - pokud to video není šméčko a to není, tak je to sama chovatelka, kdo jedná tak, jak ostatní na videu vidí - tedy smýká psem v kruhu, bere ho velmi nešetrně do rukou a nakonec mu takovou ubalí - pěkně vzteky a ještě ho, ještě ho velmi “něžně” drapne za hlavičku. Takové malinké stvoření a bába s ním jedná takhle? No to není tendenční. Kdyby se tak nechovala, nebude co na tom videu ukazovat. Zase klasický příklad toho, že jsme to my sami, chování je naše, které vytváří náš obraz mezi ostatními- jako ta paní Nergelová, nebo jak se jmenuje ta paní, co prodává nevycvičený vodící psy. Se psem vystavovatelka jednala hrubě, to je neoddiskutovatelný fakt, to za ní nikdo neudělal, nikdo neupravil video a ještě hůř - vymlouvat se na to, že pes se tak chová, protože měl lehký průjem……….ehm dvě věci velmi podstatné - má-li pes nějakou indispozici - onemocnění a to průjem je, neměl by podle mě v kruhu co dělat, protože nakazí ostatní. A když milá paní nebere ohled na ostatní, měla by brát ohled aspoň na své zvíře, které je v nepohodě a ona ho ve vedru vláčí kruhem jak kačera na provázku. Ostuda to je a ona si ji udělala sama. Nikdo to za ní neudělal, jen to natočili. A ano, chápu, že na výstavách se k sobě chovají vystavovatelé pěkně hnusně, jen aby dosáhli vítězství, ale tady ona ostatním nahrála. A hlavně, a to je pro mě podstatný, se chovala nehezky ke svýmu psu, takže, špatný, špatný, špatný.
Už jenom jak toho psíka vleče za sebou v kruhu, pes musí jít po levé - vnitřní straně vystavovatele, aby ho viděl posuzovatel, ona ho vleče zvenku…….