Postel převlíkám tak 1x za 14 dnů, klasický pelechy nemáme, pesani mají před krbem polštáře s flísovým povlakem a na tom tulipytlíky. Povlaky na jejich polštáře peru když se mi zdají špinavý a tulipytlíky se snažím pokaždé když svítí sluníčko dát na šňůry, aby se vyvětraly. Peru dle uvážení 😀
Příspěvky uživatele
Aluška
Spí, všichni čtyři 😀
My teď moc nikam nechodili, pořád lilo a pesani ven nechtěli. Občas Mirďa, ale jen obejít pár baráků a u první lavičky čelem vzad a domu. Z lesa teče voda na silnici a po silnici do kanálů, nechce se jim v tom brodit. Do lesa se jen tak nedostanem, potok je rozlitej a než se voda na cestách a na loukách okolo potoka vsákne, nemáme tu kde chodit, jen po asfaltě po vsi. Tak aspoň pár fotek Mirečkovo mimin. V sobotu jim byl týden a už to nejsou myši, ale pejsci 😀
orionka-2:Vždyť jsou minimálně 2 černí.
Ne ne, ti tmavší budou červení s příměsí po mamince
Na začátku léta se Mirečkek opět oženil, tentokrát s králičí slečnou Balinkou. 7.9.2024 v brzkých ranních hodinách přivedla pyšná maminka Balinka na svět 2 červené pejsky a 2 červené holčičky. Všichni jsou zdraví, maminka si miminka hlídá a miminka krásně baští ❤❤❤❤
V překladu má jméno Vévoda - hvězda z lesa. Tak doufejme že zazáří na výstavách jako Mireček a bude vše jak má, aby z něho byl chovný pes
Příští týden budeme o dukát bohatší. Teda o Dukátka. Naše smečka se rozroste, seznamte se - Duque Estrella del bosque - Dukátek
efe:Vasila (a Elišku) jsme dovezli asi před dvěma měsíci, je u nás krátce, ale zlepšuje se to - četnost se snižuje, ale takhle velkej záchvat ještě neměl.
Jinak jsem se dneska radila a objednala feromonový difuzér a probiotika, která mají taky vliv na hladinu stresu. Uvidíme, zda to zabere. Pacholek je celý den jakoby nic, pochrupkává, hlídá si mě, mazlí se (jeho způsobem). Ještě že mám dnes HO, jinak bych byla v práci jak na trní.
Můžu chtít název probiotik? U všech těch přípravků na stres píšou, že se mají užívat jen při konkrétní situaci
Zrzavci:No, ty bláho!! Já teď nevím, zda se to v souvislosti s Vasilem probíralo - co alavis calming? Chvíli jsme to po konzultaci s naším vetem, který osouhlasil, že se může i dlouhodobě, Tali dávali, když byla v tom nejhorším pohrkaným údobí. A bylo vidět, že to něco dělá. byla uvolněnější.
Ten alavis zkusím lidožravý Bessče, teď má zase období, kdy nechce projít dveřma do baráku, do 5ti do rána spí venku a mě to trhá srdce…..není už nejmladší, čumáček šedivej
Ti moji jsou divný, mimo tygrovanou. Ta teď chodí jen ráno, jak je černá, tak je jí asi větší horko. Ale zrzouni, ti musí 3x denně na dlouhou, jinak nedají pokoj …..
Sardullah:Takovým očím nelze odolat, taky bych se hned omluvila….
Kdyby jen omluvila, opusinkovat ho musím, podrbat na hlavičce a na bříšku, aby ho chudáčka tolik netrápilo, že zlobil 😀 😀
No takhle se tváří Mirďa když se občas pokouším ho pokárat, to prostě nejde a hned se lísám aby mi odpustil, že mě neposlech……lump je to 😀
A jezevčice tak ta přemýšlí pořád. A tím nutí i mě, dávat na tu malou pozor.
Jo jo, to znám véééélmi dobře, mám oči i vzadu 😀 😀, ale i to nestačí, každej vymejšlí něco jinýho, je to kolikrát děsná fuška předvídat u všech 😂
Kilian:….ta je kouzelná….
ten
Když vše klapne tak jak má, rozrosteme se …….
Taky pamatuju, jak jsme jeli stodvácou k mým známým do Itálie. Jak tátu nadchlo, že vyndali Audinu z garáže, aby do ní otec mohl zaparkovat škodnou. No proč asi, aby nebyla na očích sousedům Italům 🤣 Pak už jsme přijeli LAgunou a ta mohla stát u baráku.
orionka-2:Měla jsem kastrované dva knírače, fenu ( pyometra) a psa ( kryptorchid ). Feně zůstala kvalitní hrubá srst, bez jakýchkoliv kožních problémů. Ani psovi se srst nezměnila. Byli ale oba kastrovaní dost pozdě. Fena cca kolem 9 let, pes o něco dříve, ale dospělý ( cca 4-6 let ). I australanka byla kastrovaná ( zánět dělohy 11 let). Také žádná změna srsti. V sídlišti chodíval velššpringršpaněl, kastrovaný dost brzy - v pubertě, ten měl srst přesně jak píšete. Chemlonová vata. Je možné, že by kvalita srsti souvisela i s věkem v době kastrace ?
To nevím, moje holky byly kastrované kolem 1,5 roku, jenom lidožravka dýl, protože přišla z útulku asi 4-5ti letá
Já mám dlouhosrsťáky, holky kastrovaný, srst mi nepřijde nijak strašná, i se jim leskne, jenom tygra má trochu na zadních nohách. Ale je to kus od kusu, viděla jsem jiný co vypadají jak ovečky a mamky jezevčice má na všech nohách tak strašnej chemlon, že jí to musíme stříhat. Schválně dám fotky mých kastrovaných holek
Fikovnice:Lidi, nebyla ze Šternberku i ta Veronika z Výměny manželek? Jak měla doma plno jezevců a hroznej bordel?
Veronika Macourková, alias Jana Zirová, Chodouny Litoměřicko. To je ta z výměny ? Množitelka nejhrubšího zrna…
PumaCZ:Tak Hachi je zpet z prazdnin a rana je zase polovicni :)) Za dva tydny bude podle me rana pryc :))
Posledni fotka z 22.7. pro srovnani velikosti
To je už paráda, to už je zdravej 🙂