Aktuálně: 3 760 inzerátů209 143 diskuzních příspěvků18 235 uživatelů

Příspěvky uživatele

Aluška

Aluška
Aluška 07.10.2024, 15:28:53 xxx.xxx.200.75

Tady byli naštěstí vždy nějací svědci, sousedi, ten kravál v zástavbě a jekot pokousanýho psa je slyšet. Takže vždycky policajti vyslechli sousedy a majitel psů to nemohl popřít.

Aluška
Aluška 07.10.2024, 11:14:26 xxx.xxx.200.75
Sarah01:

Radím si sjednat na procházku člověka se zbraní a psy normálně zastřelit, nic jinýho nepomůže. Dokud lidi nebudou tato napadení agresivních psů a ignoraci jejich majitelů řešit stylem na hrubý pytel hrubá zápata, nikdy se nic nezmění.

Jo, to by bylo ideální řešení

Aluška
Aluška 07.10.2024, 10:10:00 xxx.xxx.200.75

Máme u nás ve vsi. Pár ulic od mýho domu. Týpek má 2 pitbuly na zahradě hned u vjezdových vrat do domu. Když přijíždí domu on nebo jeho táta, na dálku si otevřou vrata a psi vyběhnou ven. Už kousli souseda do zadku, policajty nevolal. Pak potrhali parson russela, panička šla s kočárkem a psíkem na vodítku, psi byli venku a vrhli se na něj. Pes ohluchnul, veterina 25 000, nechtěl platit, museli přes právníka. Vedle v ulici zakousli kočku u vchodových dveří do domu, psi šli na volno a vletěli do cizí zahrady a ještě majitelce kočky se smál, že má mít plot. Na jaře večer moje kamarádka venčila tibetskou španělku na vodítku asi 30 m od toho domu, ve tmě moc neviděla, najednou 2 tmavé obludy se řítí na jejího psa. Zvedla jí, psi kamarádku povalili, ona padla na zem, svýho psa pod sebou a pitbulové jí každej z jedný strany řval do obličeje a snažili se z pod ní fenku vyrvat. Fence se nic nestalo, kamarádka marodila 5 měsíců kvůli psychice. Nebyla schopná vyjít z domu, dokonce jsem jí vezla do nemocnice na psychiatrii s panickou atakou.  Policajti šetřili, je to na přestupkový komisi, čekalo se než domarodí, aby věděli kolik její nemocenský po něm bude stát žádat a pokuta za třetí napadení už asi bude slušná . Policajtům tvrdí, že neví kudy psi utekli, že jsou za dvouma plotama. Není to pravda, boudy mají hned u vjezdových vrat. Na začátku září zase zdálky otec majitele otevřel vrata, psi vylítli, zakousli se do jezevčíka na vodítku a paničce do ruky. Dědek v  klidu zajel, vystoupil, zavřel auto, došel ven, psi hodil za plot a majitelce jezečíka, která byla v šoku a tekla z ní krev řekl, že neví čí jsou a odešel. Nechal jí stát na chodníku. Policajti řešili, snad čtvrtá pokuta bude už dost mastná.  

Aluška
Aluška 04.10.2024, 08:33:17 xxx.xxx.200.75

Když byl Cipísek mladík, jezdila jsem za ním téměř denně a moje 2 jezevčice se mnou. Milovaly vyjížďky s koněm a ten obrovský kůň si sakra dával pozor, kam dával ty svoje kopyta velikosti dezertního talířku, aby náhodou nešláp na nudli, když se motala ve výběhu těsně kolem něho.  No léta běží, stárnu já i kůň. A ježdění mě přestalo bavit. Kamarádce, se kterou jsme jezdili ven aspoň o víkendu koník už umřel ( 28 let ) a sama ven nejedu. Letos jsem byla 4x.  Ale podívat se na něj jedu každej víkend. Na jaře oslaví 21 let, vypadá dobře, je ustájenej 24/7, se svýma 2ma kobylama nadmíru spokojenej, tak proč bych ho rušila taháním ven 😀. Ale každej tejden si říkám, dneska pojedu. Ale pak si dáme s ustajovatelkou kafe a jdem něco udělat po pastvinách a je po ježdění…

Obrázek Obrázek
Aluška
Aluška 03.10.2024, 10:19:53 xxx.xxx.200.75

Já s nima chodím do lesa taky jen 3x denně. Ráno 45 minut, po práci 1,5  hodiny, večer ještě cca hoďku. Když prší, tak nechtějí, vyčurají se na zahradě a cpou se do dveří, že by mě povalili 😀. Ale když je hezky, tak by mohli v lese bydlet. Včera Mirďa našel zajdu, 3x si spolu oběhli les 😀. Od jara do podzimu je v poledne vyšoupnu na zahradu a čekají tam na mě než přijedu z kanclu.

Aluška
Aluška 20.09.2024, 14:40:26 xxx.xxx.200.75
anonymní:

Všichni mí psi smrděli. Dva tu smrděli do dvanácti let. Tenhle tu smrdí už let čtrnáct a půl. Zubní kámen má, u veterinářů jsme byli u dvou a nikomu se do řešení nechtělo, z důvodu věku psa. Pes měl zuby v pohodě až do těch dvanácti, teď už mu dávám měkkou stravu, takže má kámen. Zuby má všechny.  Je radostný, běhá a těší se na jídlo. 

Starý lidi taky smrději, i když choději po doktorech. Svět je v pořádku.

Zvířata v posteli jsou prostě eklhaft. Se zvířetem v posteli je to fajn. Na chvilku a vyhodit. A pak hodinu uklízet ten bordel co tam po nich zůstal. A jít vyprat ty různý kapičky na prostěradle.

Občas si vezmu zvíře do postele. Ale jen na chvilku a s velkým sebezapřením.

To se ani nedá číst, takhle kdybych myslela, tak ty psy nemám. Moji jezevčíci voní, miluju je, miluju spát s nima v posteli, miluju když mi olizujou obličej……teda já jsem prase 😀 😀

Aluška
Aluška 20.09.2024, 10:44:44 xxx.xxx.200.75

Postel převlíkám tak 1x za 14 dnů, klasický pelechy nemáme, pesani mají před krbem polštáře s flísovým povlakem a na tom tulipytlíky. Povlaky na jejich polštáře peru když se mi zdají špinavý a tulipytlíky se snažím pokaždé když svítí sluníčko dát na šňůry, aby se vyvětraly. Peru  dle uvážení 😀

Aluška
Aluška 17.09.2024, 09:54:13 xxx.xxx.200.75

My teď moc nikam nechodili, pořád lilo a pesani ven nechtěli. Občas Mirďa, ale jen obejít pár baráků a u první lavičky čelem vzad a domu. Z lesa teče voda na silnici a po silnici do kanálů, nechce se jim v tom brodit. Do lesa se jen tak nedostanem, potok je rozlitej a než se voda na cestách a na loukách okolo potoka vsákne, nemáme tu kde chodit, jen po asfaltě po vsi. Tak aspoň pár fotek Mirečkovo mimin. V sobotu jim byl týden a už to nejsou myši, ale pejsci 😀

Obrázek Obrázek Obrázek
Aluška
Aluška 09.09.2024, 12:22:53 xxx.xxx.200.75
orionka-2:

Vždyť jsou minimálně 2 černí.

Ne ne, ti tmavší budou červení s příměsí po mamince

Aluška
Aluška 09.09.2024, 11:20:45 xxx.xxx.200.75

Na začátku léta se Mirečkek opět oženil, tentokrát s králičí slečnou Balinkou. 7.9.2024 v brzkých ranních hodinách přivedla pyšná maminka Balinka na svět 2 červené pejsky a 2 červené holčičky. Všichni jsou zdraví, maminka si miminka hlídá a miminka krásně baští ❤❤❤❤

Obrázek Obrázek Obrázek
Aluška
Aluška 30.08.2024, 12:44:05 xxx.xxx.200.75

V překladu má jméno Vévoda - hvězda z lesa. Tak doufejme že zazáří na výstavách jako Mireček a bude vše jak má, aby z něho byl chovný pes

Aluška
Aluška 30.08.2024, 11:28:03 xxx.xxx.200.75

Příští týden budeme o dukát bohatší. Teda o Dukátka. Naše smečka se rozroste, seznamte se - Duque Estrella del bosque - Dukátek

Obrázek Obrázek
Aluška
Aluška 29.08.2024, 14:38:59 xxx.xxx.200.75
efe:

Vasila (a Elišku) jsme dovezli asi před dvěma měsíci, je u nás krátce, ale zlepšuje se to - četnost se snižuje, ale takhle velkej záchvat ještě neměl.

Jinak jsem se dneska radila a objednala feromonový difuzér a probiotika, která mají taky vliv na hladinu stresu. Uvidíme, zda to zabere. Pacholek je celý den jakoby nic, pochrupkává, hlídá si mě, mazlí se (jeho způsobem). Ještě že mám dnes HO, jinak bych byla v práci jak na trní.

Můžu chtít název probiotik? U všech těch přípravků na stres píšou, že se mají užívat jen při konkrétní situaci

Aluška
Aluška 29.08.2024, 14:30:57 xxx.xxx.200.75
Zrzavci:

No, ty bláho!! Já teď nevím, zda se to v souvislosti s Vasilem probíralo - co alavis calming? Chvíli jsme to po konzultaci s naším vetem, který osouhlasil, že se může i dlouhodobě, Tali dávali, když byla v tom nejhorším pohrkaným údobí. A bylo vidět, že to něco dělá. byla uvolněnější.

Ten alavis zkusím lidožravý Bessče, teď má zase období, kdy nechce projít dveřma do baráku, do 5ti do rána spí venku a mě to trhá srdce…..není už nejmladší, čumáček šedivej

Obrázek
Aluška
Aluška 29.08.2024, 12:21:53 xxx.xxx.200.75

Ti moji jsou divný, mimo tygrovanou. Ta teď chodí jen ráno, jak je černá, tak je jí asi větší horko. Ale zrzouni, ti musí 3x denně na dlouhou, jinak nedají pokoj …..

Aluška
Aluška 23.08.2024, 09:52:11 xxx.xxx.200.75
Sardullah:

Takovým očím nelze odolat, taky bych se hned omluvila….

Kdyby jen omluvila, opusinkovat ho musím, podrbat na hlavičce a na bříšku, aby ho chudáčka tolik netrápilo, že zlobil 😀 😀

Aluška
Aluška 23.08.2024, 09:19:47 xxx.xxx.200.75

No takhle se tváří Mirďa když se občas pokouším ho pokárat, to prostě nejde a hned se lísám aby mi odpustil, že mě neposlech……lump je to 😀

Obrázek
Aluška
Aluška 22.08.2024, 08:28:35 xxx.xxx.200.75

A jezevčice tak ta přemýšlí pořád. A tím nutí i mě, dávat na tu malou pozor.

Jo jo, to znám véééélmi dobře, mám oči i vzadu 😀 😀, ale i to nestačí, každej vymejšlí něco jinýho, je to kolikrát děsná fuška předvídat u všech 😂