Aktuálně: 3 576 inzerátů216 162 diskuzních příspěvků18 327 uživatelů

Příspěvky uživatele

Aluška

Aluška
Aluška 15.12.2024, 19:33:04 xxx.xxx.168.20

Já si tedy nepřeju, aby mi náctileté děti automaticky tykaly. 

Aluška
Aluška 13.12.2024, 19:38:06 xxx.xxx.168.20

Taky jsem už 20 let u jednoho zaměstnavatele a je to moje třetí zaměstnání od maturity v roce 1987.

Aluška
Aluška 13.12.2024, 14:17:22 xxx.xxx.200.75
Buggyra:

No na ty moje ISO certifikace taky není koho zaškolit, mám na to tady vytvořený celý systém řízené dokumentace, a to než bych někoho proškolila, co kde je, jak se s tím pracuje, tak jsem v důchodu. Neustále nám k tomu vedení nabaluje další programy, se kterými máme umět pracovat, na správu chemie máme jeden cloudový systém, na kooperaci v rámci nadnárodní spolupráce máme zase online pracovní prostor, ve kterém si sdílíme dokumenty, úkoly, data… Ani já s tím ještě neumím pracovat, natož abych to učila někoho dalšího. Teď ještě bych se měla přihlásit na řadu školení na EUDR přes platformu komise Evropské unie, na to zkrátka nemám čas, je mi líto…

Já chápu, kdysi jsem dělala taky ISO a odpadový hospodářství. Jsem ráda že už ne 😀

Aluška
Aluška 13.12.2024, 10:18:53 xxx.xxx.200.75
Sarah01:

To sice umí, ale já mám jasno. Komu jinýmu by tady ležela v žaludku Aluška se svými jezevčíky? 

A ještě dodám, že je fakt smutný, když někdo bere jako hodného člověka toho, kdo tady všechny vulgárně seřve všechny na jednu hromadu. Kam jsme to došli? 

No i na FB jsem pod její příspěvek občas napsala že množí bezpapoše, ona často u příspěvků štěňat bez PP tvrdí jak to není domácí množení

Aluška
Aluška 12.12.2024, 19:33:01 xxx.xxx.168.20

Tak já to honem taky napravuju, moji psi pojídají výkaly, lidovce nevyjímaje 😀

Obrázek
Aluška
Aluška 12.12.2024, 19:30:07 xxx.xxx.168.20
Sarah01:

Ale ten inzerát na Aluščinu Bessy, tam teda velký pochybnosti mám a těžko mně to někdo vymluví.

Ten inzerát se nakonec ke mě dostal, teda ten dotyčnej musí být 

a) hooodně velkej hňup, když fotku starý, šedivý, volezlý čuby vydává za 6ti měsíční štěně

b) musí to být někdo odsud, protože věděl v jakým vlákně hledat a ještě jít bambilion stránek zpětně

c) kdo psy má, tak  ví, že prodej neběží na chovu zvířat, ale hlavně na Bazoši, že

Mám být potěšena, že jsem někoho zaujala zrovna já, moc nepřispívající, nehádající se a spíš nenápadná ????

Je to prča 😂

Aluška
Aluška 12.12.2024, 13:37:10 xxx.xxx.200.75
Daja:

Jojo já tu fotku v inzerátu taky vydělá a hned jsem si říkala, že tuhle fenečku už jsem vydělá, ale jinde. Já neprohledávám inzeráty, zatím mi nic nechybí, ale když jdu sem vedla se mi ukazují inzeráty a Vaše byla hned ráno první. 

Daja

Tý jo, to musel ale být úplný blbec, zkoušet vydávat starou šedivou fenu za štěně…..a  musel to být někdo odsud, kdo jinej by v diskuzi ten příspěvek viděl….

Aluška
Aluška 12.12.2024, 13:20:38 xxx.xxx.200.75
Irma19:

Kdepak, věk napsala Stelle sama…

Já jsem  jí to také nejdřív věřila, ale pak začaly narůstat pochybnosti. Přesně, jak tu už popisují jiní… Četnost příspěvků, denní doba, rozhled, názory hodné dospělého člověka, znalost dění na IF, měnící se IP adresa…

Debaty o porodech…..

Aluška
Aluška 12.12.2024, 12:45:08 xxx.xxx.200.75
Sarah01:

Tak dokonce 14 má, to jsem si ani nevšimla, jen jsem věděla, že už je starší.

Byla tam ta první fotka z tohoto příspěvku.

Obrázek

Jo, deváté přivezeniny, ale přijela si 5ti letá. Vždyť na těch fotkách má šedivej čenich, jak to někdo může vydávat za štěně?  Škoda že nemáme nějakej kontakt z toho inzerátu na údajný štěně lidožravou Bess ….

Aluška
Aluška 12.12.2024, 12:34:40 xxx.xxx.200.75
assil:

Tak jsou lidi, co prostě vezmou random fotku z netu a dají ji ke svému inzerátu, protože je hezčí a jejich štěně je vochechule z množky.

Stalo se mi to před lety taky.

No to si pomohli, lidožravka je vochechule z hnojiště a stará ke všemu 😂

Aluška
Aluška 12.12.2024, 12:30:17 xxx.xxx.200.75
Sarah01:

Někdo tam nabízel od Alušky fenečku Bessy, která má myslím 9 let, jako půlroční štěně bez PP za 10 tisíc, fotka stažena odsud z diskuze o venčení.

To jako fakt? Lidožravce je asi 14, inzerát je už smazaný,  škoda chtěla jsem ho vidět. Ale kterej zmetek dokáže nabízet starou fenu jako štěně? A ještě cizí ?

Aluška
Aluška 12.12.2024, 12:23:52 xxx.xxx.200.75
eva:

Samozřejmě, že jsem tomu nevěřila…od samého počátku…a nechápu, jak na to někdo “skáče”….píše v noci, z několika adres…stačí mít trochu otevřené oči..otázka je, proč to někdo dělá….😲

Mě to od začátku přijde divný, že by se holku ve 13ti letech bavilo si psát se starýma babama ( to není urážka, mě je 55 ) a píše ve dne v noci…kdy se teda učí ? A kolikrát mi to přijde jak opsaný z WIKI

Aluška
Aluška 10.12.2024, 14:32:42 xxx.xxx.200.75
janaa:

Tak ale slepičince,kočičince, srnčince…to jsou všechno dobrůtky😂 chybí vitamín H jako hovňous🙃 

Ale samozřejmě to nic nemění na tom, že by bylo vhodné začít krmit jinak a lépe😉

Přesně, i když krmím syrovým, tohle co vyjmenovala janae je pro ně lahůdka 😀

Aluška
Aluška 04.12.2024, 14:31:45 xxx.xxx.200.75

Mě teda docela dost šije kamarádka švadlena, protože jsem vysoká a hubená, mám problém sehnat sukně a kalhoty dostatečně malé v pase a zároveň dost dlouhé 😀, i když sukni v pase na gumu bych ušila i teď….

Aluška
Aluška 04.12.2024, 10:32:37 xxx.xxx.200.75

Je mi 55 let, takže jsem dřív šila i pletla, manželovi ( už dávno bývalýmu ú a synovi. Teď už se do ničeho velkýho nepouštím, ale různý opravy, bundičky psům, kokardy kamarádce na koňský sranda závody, to dělám dodnes 🙂

Aluška
Aluška 03.12.2024, 12:41:46 xxx.xxx.200.75
Nutrie:

No původně mi všude vyskakovala ta Pet expert, ale nebráním se ničemu . Ohledně reprodukce - vím, že preventivní kastraci třeba neproplatí, ale když je indikována kvůli zánětu dělohy, tak už asi ano?

U Generali platíte měsíčně kolik? Mám fenu 36kg, 5 let.

U Generali Vám to online vypočítají jako nabídku. Cena se odvíjí od toho, jaký druh pojištění si vyberete - základ, standard, exkluzive a taky jestli už u nich něco pojištěného máte / třeba dům, domácnost), dají další slevu.

Aluška
Aluška 03.12.2024, 10:53:57 xxx.xxx.200.75
Stelle:

Ahoj, jaký je rozdíl mezi průkazem původu a rodokmemem?

Žádný, PP - průkaz původu  = rodokmen. Někdo tomu tak říká, protože v průkazu původu je vypsáno několik generací předků = rodokmen

Aluška
Aluška 28.11.2024, 10:45:55 xxx.xxx.200.75
Buggyra:

No přesně, prostě je nejlevnější, v těch akcích. Chlap tvrdí, že něco je levnější v Lidlu, ale já si to párkrát porovnala, a u většiny věcí to tak není… Ale já Lidl nesnáším z principu, měli spoustu kauz s vykácením různých stromů kvůli stavbám na zelené louce, takže mám jisté zábrany jim dát peníze, i když koho zajímají stromy…

Mě v Lidlu ještě štvou ty akce buď jenom s kuponem, nebo jen s aplikací, nebo s nákupen nad 500,- atd