Mirďovo děti byly u fotografa
Příspěvky uživatele
Aluška
Dafi:Betty dnes 15 let-je to fenka rodičů-ale i trošku moje,všichni psi jsou tu i mí🙂teda oni si to myslí určitě
pořád miluje cvičení,vycházky a pořád jí to krásně hlídá-jen teda špatně slyší/hůř vidí,a bohužel ve strašným stavu zuby☹️ale s tím nic neudělám-hučela jsem xxkrát do rodičů horem spodem,ale máti nechce narkozu…
Úžasná babuška, moje Wendy bude mít v červnu 16 let 🙂
Sardullah:To jsou slaďoušci ❤️, ale já se nenechám opít rohlíkem, si pamatuju, co psala Leithian ve vlákně o štěňatech… cituji…
Tak náš slaďouch Diblík má zatím na kontě: Děravé všechny závěsy ve 2 místnostech Sežrané kartonové kryty čehosi pod sedačkou 2 pantofle 2 kozačky 2 kabelky 4 kusy povlečení Prostěradlo 1x šoupačky Zruba tak 1/20 mý matrace v posteli Vybrakovanej šuplik v kuchyni 2x odpaďák - když musí vydržet sám déle jak 20 vteřin dělám z bytu alcatraz a stejně vždy něco najde. Prostě štěndo jezevce😁😁😁
To by člověk nevěřil, co takový roztomiloušek jako je jezepčíkový štěnítko zvládne 😵💫🤪
Já teda musím říct, že jejich tatínek Mireček nezničil nic. 2 měsíce se mnou chodil do práce a byl pod dohledem a pak když zůstával doma, tak vše bylo zabezpečené a dostával na kousání roličky od toaleťáku, mraky hraček a ostatní pejsky 😀 😀
Byla jsem poňuňat Mirečkovo dětičky
Orionka:Ten pohled u prázdné misky…..vždyť oni je týrají hlady 😄
Sežrali falešnou svíčkovou……
Jsem si konečně vytvořila účet 😀, abych taky mohla lajkovat 😀