»
Odpověď na příspěvek uživatele
megi-the-pes z 18.12.2024, 07:55:33
Hdmi potřebujeme na prezentace třeba, když se tam objeví projektor, kam nelze jinak, víc záhad v tom není, prostě je to nejvybavenější telefon, co kdy vyrobili.
Notebook či počítač nemáte? 😀 Ještě jsem neviděl promítat prezentace přes telefon, maximálně tak ovládat projektor. 😀 Podle mě takový vybavení postrádají smysl, protože je spoustu způsobů jak to udělat jednodušeji. HDMI v telefonu? Nedokážu si představit jaká cihla to musí být, protože HDMI není úplně tenké. BT? BT je stejně za mě přežitá věc která už nemá ani moc využití, možná tak na připojení k reproduktoru abych si doma přehrával hudbu.
i ten gůgl to má jednoduše rozdělené, úplně teda nechápu, kdo se v tom nevyzná, je tam jednoduchá tabulka s fotkami, tabulkami, dokumenty,…
Nejde o tom, že bych se nevyznal, já si najdu co potřebuji, ale když jsem posledně (před šesti měsíci) potřeboval vytáhnout všechny data (fotky, dokumenty,…) z Google účtu tak to nešlo jednoduše. Musel jsem si zažádat a oni mi asi během 24h poslali link pro stažení a ještě to bylo omezený na 2Gb. Takže na nějakých obyčejných 14Gb dat jsem musel mít 7 linků pro stažení .zip souborů. To je naprosto super. 👌 A ještě ty data, fotky nebyly uspořádaný - komplet promíchaný takže jsem strávil x hodin abych si v tom udělal pořádek.
Tyhlety politiky výrobců, omezení instalace aplikací, cena dílů, je to neekologické a trapné, aby mi někdo, kdo si nechá za 10dolarový telefon zaplatit 1000x tolik
Omezení instalace má své výhody a nevýhody. Jenže objektivně radši budu mít omezení a jistotu, že si nestáhnu něco co mi může poškodit telefon a přijít o cenné údaje či o svůj bankovní účet. Což se mi na Androidu nestalo, protože já si dával bacha, ale vím jak je na tom můj táta a ten prostě si to nemusí ohlídat. Znám spoustu programátorů kteří nemají iPhone jen kvůli tomu, že si tam nemůžou naházet svoje prográmky který si napsali. Jenže další iPhone už by měl mít dvě verze - locked / unlocked kde “unlocked” verze bude otevřená a můžete si tam dát co chcete. Apple rovnou řekl, že v případě problému neručí když přijdou o své cenné data, ale nevím jestli to nakonec uskuteční.
diktoval, kdy si mám koupit nový tel.,
To Vám nikdo nediktuje, to už je jen “trend” mezi jablíčkáři. Nic víc, nic míň. Když Vycházela 8 tak já ještě měl 4s. 😀 Pak jsem si pořídil 7 a pak až 13 Pro když vyšla (udělal jsem si radost na Vánoce). Momentálně mám obyč 14 - dostal od firmy takže 13 Pro šla přítelkyni.
Kdyby vrátili budky, telefon zahodím. Jak je svět v zajetí technologií, mi hodně vadí.
Taky si pamatuji kdy jsem neměl telefon a domů jsem se musel vracet domů před západem Slunce. Jenže ušetří to mnoho času, nemusím věčně chodit do banky aby mi něco změnili například. Dokud to funguje tak za mě v mnoho ohledech super. Jen jsem nepřišel na chuť eObčankám apod… To radši si nosím klasický fyzický kartičky a v peněžence mi to místa moc nezabere. 😀 Pak je vtipná taky ta skupina lidí která si všechno překombinuje. 😀 Chytrý hodinky, chytrý telefon,… v něm platební karty, propojení s Messengerem. Když jim někdo napíše tak se podívají na hodinky a pak stejně vyndají telefon a odepíšou. 😀 Za mě hrozně kontraproduktivní. Ztrácí víc času než ušetří.
Někdo volá a říká - a máte wocap, nemáte, tak to ste asi jediná.
What"s App jsem ještě do nedávna taky neměl a zakládal jsem si ho jenom kvůli tomu, že mám lepší komunikaci s tátou. S ním jsem jel jen přes SMS, ale teď přes What"s App si aspoň můžeme posílat fotky, videa,… Udělali jsme si rodinnou konverzaci ještě s mojí sestrou a jeho přítelkyní. Už mi tam firmy občas posílají cenové nabídky, faktury apod… třeba ze servisu když jsem to 1-2 týdny zpět řešil. Musím upřímně přiznat, že mě poslední dobou fakt nebaví, že všichni na všechno chtějí aplikaci která jim kolikrát nefunguje (třeba LG aplikace pro spotřebiče). 😀 Ještě pak ty otravný reklamy “Zaregistrujte se a stáhněte si naší super aplikaci a mějte vše na jednom místě” - na který jsem už úplně alergický. 😀 Když fakt nemám náladu a někdo mi tohle řekne, mám velký problémy se udržet. 😀Radši si tu pračku budu ovládat pomocí tlačítek.