Ano, jde to. Ne tak často, ale jde.
Příspěvky uživatele
Jari14
Nechce se mi věřit, že jen neprovokujete. Že opravdu nechápete o čem je řeč.
Evropa už pokazila spoustu věcí. To je pravda. Ale pokud lidé jako například ten chovatel mníšků nebudou používat hlavu, budou si dělat co je napadne, bude stále hůř a hůř. Každý takovýto případ se hodí k tomu, aby nějací aktivisté přišli s dalšími nápady a návrhy, s dalšími seznamy, s dalším druhem na nich - prostě s dalším utažením šroubů. A časem něco zase prosadí.
Já si ale myslím, že vy podstatu chápete. Že jste si chtěl jen trochu zatrollit - někoho popíchnout, naštvat, vyprovokovat…..
Drahá jsou. A proto zamrzí, možná i naštve, když ani SVÚ někdy otázky nedokáže zodpovědět…..
V prvním případě se jedná o samce GG opalíny štěpitelné na pastel, kteří budou vypadat úplně stejně jako GG opalíni. V druhém jsou samci přímo v kombinaci GG pastelový opalín.
Ještě je podstatná jedna věc (doufám, že stále platí) - pokud se měří na váš podnět, platíte náklady.
Uvažuji o pořízení páru GG, nebo GGO. Ozve se někdo (třeba do SZ) a nabídne?
Dobrý den.
Chtěl bych ještě poprosit nejlépe pána, který mi sem dal odkaz, o jednu informaci pro jistotu. Zařízení dorazilo, ale elektrikáři se dohadují kde je vstup a kde výstup. Takže při pohledu zepředu je vstup vlevo a výstup vpravo? Díky moc za reakci vám i komukoliv jinému.
Dobrý den.
Uvažuji o pořízení papoušků alexandřiných v přírodní barvě a mutaci lutino, proto bych rád získal kontakt na někoho, kdo je chová.
Byl by tu někdo ochoten se ozvat? Předem díky, Novák
Dobrý den.
Díky za odkaz.
Chápu to správně, že tímto lze nahradit stmívač i časovač?
Dobrý den.
Poradil by někdo, jak (pokud to je možné) vyřešit stmívání LED pásku takovým způsobem, aby se poslední cca hodina, nebo půlhodina nastaveného svícení stmívala?
Trafo bude v rozvaděči, spínací hodiny jsou tam také. Pokud nejaká taková možnost existuje, preferoval bych i stmívání umístit do rozvaděče.
Předem moc díky za vaše tipy.
Mám ve voliéře u inků také černý bez. Nevšímají si ho, takže ho každoročně po sezóně ořežu sám. Jinak vyroste do tří metrů a prolézá pletivem nad voliéru. Nevšímají si ani buku, který je cca 2 m vysoký. Okusují jen větve, co dostanou nahoru na bidlo. Skrz boční stěnu ale prorůstá josta a tu zastřihují až k zemi.….. U tritonů také roste bez. Nezajímá je celý rok, ale pak vždy během týdne zničí keř až k nejsilnějším větvím těsně nad zemí. Pak zase nic a keř doroste. U růžáků, i když dostávají mraky větví, mi nevydrží nic ani týden. Tam nepřežije ani tráva.