Ahoj, řeším poníka, který neustále prolézá ohradníky. Potřebuji vybudovat mobilní paddocky, a napadlo mě, jestli nemáte někdo zkušenost z těmito panely? Vypadají dostatečně hustě a jako bonus by se k poníkům nedostali psi (máme štěně) a šavlozubého poníka.
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 31.07.2024, 15:50:01
Jo, zajímalo mě to. To všité v popruhu je ta guma. 🙂 asi žádná věda, na to, kolik prachů to stojí. Asi to komfortní a příjemné bude, ale příště si ho ušiju asi sama. 😅
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 31.07.2024, 10:45:15
No právě, to podložení tam už vadí… ještě uvažuji že na sedle předělám zápinky na drezurní, krátkých kurtů máme hodně a tak bych, myslím, vypružila i to rostoucí bříško.
No a podbřišníky, po kterých koukám, jsou kolem dvou tisíc právě. 🫢
I ten wintec podražil jako prase. 🫣
Případně ho zkusím vyvěsit a prodat, nebo vyměnit. Je zánovní a určitě ho nevyužijeme, koupila jsem ho se sedlem…
Odpověď na příspěvek uživatele Petas z 23.01.2024, 08:18:48
Mám něco podobného v plánu, kobyla 125 kvh a hřebec do 150. Kamarádka pouští Ačkovou welshku stejným hřebcem opakovaně a je to bez problémů. Jde tedy o licencovaného hřebce a mé hříbě bude mít původ jen po něm. Kobyla se k nám dostala s novými papíry a nemá tam ani čárku, co se původu týče, takže nevím, zda k nějakému plemenu přísluší či ne. Ale při dnešních cenách odstávčat mi už dává smysl udělat si hříbě doma, protože máme vlastní pastviny a prostory a náklady na odchov by mohly být zanedbatelné. Nehledě na to, že v koních jedeme celá rodina a pokud vše půjde jak má, děcko si hříbě udělá od mala a mohlo by to stát za to.