No,mě taky povaha retrívrů,labradorů nevyhovuje,chápu,že jsou to bezvadní lovečtí,asistenční psi,rodinní,přátelští,člověk se nemusí bát,že se s nimi něco semele,
ale jejich povaha-všechny miluju mě prostě nesedí-Arosek,a Sarah prominou🙂Já jsem na ty psi jednoho pána-knírače…..
zase vím o hromadě lidí co by si nepořídilo knírače..
vlastně nikdo z mých známých,nepočítám li kníračkáře,ale myšleno známí-okolí+rodina,takový ti obyč pejskaři,ne kynologové,ak nikdo z nich nemá/nechce knírače
protože štěká-i když Gerošek byl v paneláku naučený,že se tam neštěká,babička mého bývalého přítele,ke kterému jsem jezdila na víkendy s Gerem 7let,se mě ptala,jestli umí štěkat???Že ho nikdy neslyšela štěkat…tak jsem mu dala štěkání na povel🙂
Dafi taky v paneláku,v bytě tatínka neštěká,
jinak teda všichni knírači měly styl hlídání-to je fuk kdo k tobě jde-prostě štěkámjakože hned nevítaly,takže kamarádky říkaly-dyt mě znáš,to jsem já🙂
vlastně to jak byly knírači kdysi ostří psi-no to už ted moc nejsou..tak to by mě vyhovovalo….
no prostě knírač štěká a pak vítá….
taky není vzhledově asi tak líbivý jak …+úprava srsti,bez úpravy vypadá jak rejžák🙂