tačka za dovolenou…aspon pár minut v sedle…..
od 13 jseem chtěla ke koním..
holky z ulice chodily do jezdeckých kroužků…
já se párkrát svezla na ponících a oslících v cirkuse..
ve 20 letech na dovči na koni ve výběhu-koně v boxu vykartáčovat a pak 45 minut na koni-zatočit,rojzet se,vlevo,vpravo,zastavit,koník poslouchal,já ščastná jak blecha..
o 5 let pozděj ve stáhi na hodinu půjčený kůn s kamarádkou-jeli jsme -silnice/poele/les-taky pohoda..
no a potřetí ve stejné stáji na koníkkovi..
s kamarádkou a její maminkou-obě na koních prvně v životě-já potřetí..
jely s námi pole/les/silnice+klusali…
2 dámy od koní vepředu a my vzadu,koně si dělaly co chtěly,na silnici zastavil..jelo auto…
v lese mě odíral nohy o strom,cpal hlavu mezi nohy a jak jsem se udržela v sedle nechápu doted…
bez přilby…
od té doby jsem se bála…
knížky o koních načtený-beletrie i naučný…
jednu dobu každej týden ve Wresternovým městečku,…představení o koních…
ve 30 letech na dovči na ranči púůlhodina na koni-pole/les,slečna co jela se mnou se mi velmi věnovala,koník-Ulita 20letá byla super a já byla zase ščastná…..
no a ted..jely jsme ze psama do Kstalen-den předtím jsme obvolaly kde co,..
tady jsem na ranči ukacala mladíka na svezení na koníkovi-14letá Kony,s tím,že mě vedl,a přítel šel za ním se psama,
jinak 50minut výcviku i s výukou sedlání+čištění koně,westwrnová výstroj-sedla-ano přehodit tu nohu přes sedlo mi moc nešlo..🙂
no-a jíá se ptám zdejších konařek-je mi skro 50,mám špatný kolena/kyčle,záda….
po pár minutách mě chytala křeč do kyčle..
ale..moc se nám tam oběma líbilo-i příteli,
já vysvětlla zdejším jezkyním/trenérkám,že vím,že je trapný🙂když ne zrovna dítě se tam veze na koni…ale prostě absták:-()
oni se smály,že i tak je to zážitek…,
prostě se nám tam líbilo,mladík co mě vodil fajn,…
jen si říkám,jestli na občasnou vyjíždku jednou za čas-ne pravidelně-přece jen je to dost peněz,a já taky nemám ty volný víkendy moc,a potřebuju ještě volno potom,at se vzpamatuju🙂
není na to skoro v 50 pozdě????jednou za pár měsíců vyjíždku na koni???
přítel si tam koupil klobouk🙂
daly jsme pití a pejsci po vycházce chrněli až do odpoledne-přece jen takovou zvláštní vycházku ještě neměly🙂