Aktuálně: 2 539 inzerátů234 895 diskuzních příspěvků18 628 uživatelů

Příspěvky uživatele

Dafi

Dafi
Dafi 31.01.2025, 13:37:45 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 31.01.2025, 13:06:55

blbne mě klávesnixce-ale holky-já su sdo toho koně táák zabouxchláááááááá

Dafi
Dafi 31.01.2025, 13:06:55 xxx.xxx.136.20

tak včerejší venčení k rybníčku,posdél ohrasd,xcvičení a zpět sdědsinou,

odpo celá čtverka-na výletík k rybníčku*20minutovka🙂

Betty táhne na 16 už!

a dsnes  něxco na uklidnění-příteli jsem ve 2 ráno volala sanitku-záda….

od té doby nespala,

pak uklidit…a pak ze psama k rybníčku,poxcvičit,a jít se mrknout na koníky,a majitel-at si vyčistím Dárečka!!tak  jsem vyčistila jsem vyčistila hnědáčka krásnýho-mezitím si za pejskama xchosdily prasátka a kozičky,já pamlskovala,za to,že kousek osde mě stojí a pak jsem ěšla  nasděšeně sdom-pejsky jsem jeěště vyběhala s míčkem a obíhačkama

Obrázek
Dafi
Dafi 29.01.2025, 19:46:46 xxx.xxx.136.20

já chcu solílka..

od 5 let chcu solílka..

sbírám solílky,prvně v životě jsem jela na solílkovi-v cirkuse-já vím…☹️☹️☹️

když vidím solílka chcu ho mazlit….

mám plyšový solílky

na koních chci jezdit,solílka chci vlastnit….

nikdy jsem nechtěla koně

ale oslíka,vždy se mi zdály přehlížený a udřený….

Dafi
Dafi 29.01.2025, 17:32:40 xxx.xxx.136.20

tak dnes po ranní vycházka ke křížku a zpět a cvičení na zahradě-s Žerykem odložení v leže,s přivoláním,kroky a učení kladiny-takže pamlsky,držení za tělo,za obojek a sedni/lehni/vstan na kladině-video máme-naštěstí,to jak se mě snažil před 3 dny sežrat bych nikam nedávala🙂-stydící smajlí…..

a Dafi-ta kladinu mega moc miluje furt na ni leze a furt z ní padá-dostane padáček a bude to!!

takže ta kroky,a na kladině sedni/lehni/vstan,a packy….

Žerykovi se tam děsně pletla,ale aspon je vidět,že chce taky cvičit….🙂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 28.01.2025, 12:30:21 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 28.01.2025, 11:48:58

no,já chodím zvlášt,když Dafča stávkuje,nebo,když dojedu z BK,tak jdu zvlášt s ním,

ale taky nejčastěj chodím s oběma,to je jasný,nemám na to energii,ani chut..

čas bych i měla,ale nemám sil….

Dafi
Dafi 28.01.2025, 11:42:10 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 28.01.2025, 08:40:45

jo,oni to mají rádi zvlášt,ale já ž na to nemám pak energii..

jako já jsem nikdy nedělala to,že když jdu zvlášt,tak že by měly oba stejně velkou vycházku-ted pudu na hodinu s tím a pak hodinu s tím druhým..

tak to nikdy…

vždycky,když jsem to dělila-tak jedn měl normální vycházku,a druhej šel na krátkou cvičící,kdy ale se hoodně cvičí+běhá,něco nosí

nebo oba šly třeba na půlku své vycházky…

třeba dnes-já na sobě gatě na venčení-Dafi vycházka,Dafi vycházka…

nic-tvl Dafino neštvi mě!!dem ven!!nic..

tak zase pudu jak blb s každým zvlášt???-no tak díík..

a jdu s Žerykem-extra..

takže mezi pole,ke křížku a zpět,on si počuchal,válel se v trávě,v blátě,já pak před bránou zahrady na cestičce s ním pocvičila,a pak pocvičila ještě s Betty a Maxem,mezitím jsem házela Žerykovi míček..

a pak jsem šla s Dafi-ale jen kousek od baráku k zahradám,na pidi plácku pocvičit cviky z tance a poslušnosti,a zaházet kousek míček,

před barákem oběhnout stromek,keř a dom-takže ona šla kousek,a chvilku,ale byla spokojená,nadšeně ven,nadšeně cvičila,vocásek se vrtěl,dělala blbiny…kdežto s Žerykem,by se táhla….

no ted v baráku bordel,já bych měla cvičit-a nechce se mě a su utahaná:-()

Dafi
Dafi 27.01.2025, 22:28:09 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 27.01.2025, 18:24:20

no,tak jasně-vy máte smetáka,a ledvinový pás-božínku jak ftipnýýý-grrrrr,a že on má čokla nevychovanýho-je v pohodě…

hnup,hnup je to!

to miluju tylidi,co si myslí,že pořádnej pes je velkej,a malej je na nic….nebo na posměšky….chjoooooo

jinak já byla odpo-v pátek a sobota+neděle v BK

dopo ještě do 3 v práci-volala jsem příteli at mě jde pomoct,že mám ještě víc jak půl palety alkoholu tak dojel,o půl 3 a podával mi bedny,že jsem se nemusela zohýbat,…-a jéé to je dřina,bych ze zádama dělat nemohl…

no ve tři po 10hodinách v práci jsem vypadla,doma se zbalila,Martin vyvenčil zvěř a odfrčela jsem do BK,tak jsem zalezla do bytu a v noci šla s Dafi jen ke kostelu a zpě…

ráno jsem s ní vylezla a s tatkem na vycházku kolem řeky,zimáku,obíhala stromy,lavičky ukazovala+velký betonový roury,že jsou taky lavička🙂

zpět jsme šly tradičně přes centrum a tatka mě vyfotul u soch 2 hříbátek co jsou v parčůku u radnice na památku statku,co tam dřív byl-a HOLKY KONAŘKY-V KNIHOBUDCE JSEM ULOVILA KNÍŽKU NAŠE HŘÍBÁTKA S KRESBAMI Vojtěcha Sedláčka!!!!!!

no,dom jsme došly po hodině,daly jsme si tv kulturu a čtení,

odpo jsem šla s Dafi kino-a centrum města-a bylo větrno a sychravo,

k večeru jsem šla na dodatečnou oslavu narozenin,kde jedna z kamarádek dojela o hodinu pozděj,protpže si dala Vavřinecký turistický pochod-32km-Blanzek,Moravský kras,Lipovec,Nové dvory…no nemohla chudera dojít ani na vlak a to šla druý den do práce-je zdr.sestra-má můj obdiv!!

od holek jsem dostala čepici od 4dox na culík dole…

tatka šel s Dafčou ještě jednu vycházku a v noci čurací…

takže ráno seDafči nechtělo ani slízat schody u podchodu,se zastavila,že nikam nejde…

takže výtah,vycházka podél řeky,trošku obíhačky,pak valila dom-a lhala,zase ten čokl můj lže-že mulčovací kůra-hromada-je taky lavička!!

stojí na tom a vrtí ocáskem,že chce pamlsek😀😀

no pak jsem ji vzala k bývalé švagrové,kde jsem nafasovala pamlsjy pro Žeryka šly jsme dom

odpo jen vycházka po městě kousek a kolem řbitova a odjezd a vycházka doma s Žerykem-Dafi je zase uondaná🙂

včera i večer držkovala,když jsem chtěla,at se jde vyčurat na dvůr….mrcha je to!☹️

Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 27.01.2025, 22:07:46 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 27.01.2025, 18:12:44

to si pán dovolil moc!!

čokla má nevychovanýho a bude pomlouvat Bambulku??

tvl-to není možný toto!!!!

Dafi
Dafi 23.01.2025, 20:55:11 xxx.xxx.136.20

My se hoodně hádaly kvůli Žerykovi,kvůli tomu,že mu xxx hodin denně na terase házel míček,to bylo několik let,

já zuřila,že psovi ničí klouby,páteř a dělá z něj fatáka…

dávala mu číst Suchej psí únor od Radechy Spudilové,hučela do nějmbrečela a marnýý

,když byl Žeryk doma zvavřenej-tak několik hodin knučel,že chce jít za přítelem…

peklo….naštěstí s tím házením přestal….ale několik let to stálo za to….☹️

kinak se chytnem na vycházce,když mě hned v první vteřině přesvědčuje,že nikde nikdo není,a můžu je pustit…

a já po stý vysvětluju,že u mě se pouštění psů neřídí tím,že-nikde nikdo-pouštím psy…

ale jinak to na nekynologa jde🙂

na to,že před mým nastěhováním v ŽIVOTĚ NEVENČIL PSA!!!!

PSY MĚLY,NA DVOŘE A JEDNOU TÝDNĚ S NIMI ŠLY RODIČE,NESMĚLY DO DMU…

NA,TO,ŽE PES U NĚJ NESMĚL DO DMU,

NIKDY PSA NEČESAL,NEKRMIL,NEHRÁL SI S NÍM

TAK TO SE HOODNĚ SPRAVIL!!

KDYŽ JSME ŠLY PRVNĚ NA VYCHÁZKU,TAK RODIČE STÁLY U OKNA A HELE-Martin JDE NA

vycházku!! 

Dafi
Dafi 23.01.2025, 20:13:13 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 23.01.2025, 15:34:45

Uf,Bambule,to mě kurna nedělejte!!!!!!

se táák dlouho neozvat!!

víte jak jsem se o Bambilku bála??

já mám nervy jenom jedny-a ty už šly kdysi dáávno pryč a mě nevzaly sebou🙂

tak příště hlásit-že jste v pohodě🙂

uf děkuju a mám fakt obří radost!!!!!

jinakvčera a předevčírem krátké hrací vycházky

dnes ždibec delší mezi polama ke křížku,podél lesa a zpět na konci pár cviků z tance

a pak házení hraček a hučení do Žeryka,at mě to podává do ruky a nefluše na zem metr ode mě…

příšerně mě bolela bederka z práce,tak 4 hodiny spánku a zohýbat se,je mazec,tak jsem si vzala prášek,odpo to nahřála s Dafi u pohádek s poštářkem

to už i poprchalo…

dopo furt inverze,tady slunko nebylo asi 3?týdny,jsme slunko viděly akorát v těch Miloticích,tady ne…

odpo Dafi při slově vycházka zdrahla do postele,tak jsem vzala Žeryka a šly jsme za koníkama k rybníčku,tam majitel ranče-ohrada,stáj,zvířectvo-kozy,prasátka,krůty…

tak,že mám kůrky tvrdýho chleba,tak Dáreček byl s druhou jezdkyní-holčina co s ním jezdí mimo majitelky,tak Dáreček byl fuč,tak jsem podělila koníka s kozama,mrkla na mimina prasátka,a šla fuč..

majitel,říkal,že se začal učit jezdit ve 44 letech…

když jsem mu říkala,že se občas chci dojít svézt…

zná mě od vidění,+rodiče přítele…

jinak,on pořádá každý rok WESTERNOVÝ ZÁVODY,vždy je to v červnu v sobotu,docela dost lidí tam je….

tak Žeryk měl takovou socializaci🙂

s Dafi 2 minutjy vyčurat před vrata a chovat na pohovce🙂

Dafi
Dafi 23.01.2025, 05:43:59 xxx.xxx.136.20

a jinak-Dafi je můj pes,ktrerýmu se nejvíc věnuju já-česání,úprava srsti a hraní-s ní si hraji jen já-protože u ní se člověk musí hýbat a blbnout a dělat u toho srandičky a jásat a přehnaně chválit,jinak ji to nebaví..

a ostatní jsou od Žeryka zvyklý-hodit míček,hodit míček,hodit míček,hodit míček-s křesla a pes jim ho rve do ruk a hááázej…

a na vycházku jde Žeryk v klidu s každým s rodiny,ale Dafi jen,když nejsu doma,jak su doma tak jednou denně,ne víckrát a jednou denně jen s přítele,kterej chodí tak na 15 minut-jakože se teda projdou,vyvenčí,počmuchají  si,a Žeryk se vyběhá s míčkem s Dafi smůla….

což by nevadilo,když člověk marodí občas,tak se to dá….a chvilku-jednou za rok týden..

ale když jsem předminulý léto byla na operaci,kde jsem potom měla chodit na vycházky,ale jinak nic nedělat,a nesměla jsem vodit psy-teda vodit jo,ale nesměly tahat,případně škubnout vodítkem-jako Žeryk když vidí kamošku,Dafi,když vidí psa….

tak to bylo naprd…

protože jsem šla s jedním na volno-furt-za zahrdou pole/les-tak to jde…

nebo s víc psama jsem šla s někým a nevodila-psi rodičů táhnou…,

takže po praktické stránce je lepší,když ti psi pánečka až tak moc neřeší-aspon u vycházek,

což,ale knírači jak jsou psi jednoho pána,tak to teda nejsou moc půjčovací na vycházku-co vím i od jiných majitelů….

Dafi
Dafi 23.01.2025, 05:31:33 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 29.10.2024, 13:25:30

ježžžíš-chcu dneska psa,o kterýho se můžu opírat-děsně mě bolí bederka,bude belhací vycházka…

Dafi
Dafi 20.01.2025, 15:07:26 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 20.01.2025, 13:33:59

tak snad bude nožička v pohodě!

a co moje oblíbenkyně Bambulka?????

Dafi
Dafi 20.01.2025, 14:37:12 xxx.xxx.136.20

ta o níž se mě doted zdává-moje milovaná půjčovaná Killynka-dnes se mi o ní zase zdálo…

Obrázek
Dafi
Dafi 20.01.2025, 13:41:01 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 20.01.2025, 11:32:23

děkuju!!!!

já su do ní úplně zamilovaná….

Dafi
Dafi 20.01.2025, 10:28:12 xxx.xxx.136.20

tak 4 dny v práci za mnou-přesčasy+mě pokaždý hrozilo umrznutí…..

takže čtvrtek byl dědinou k rybníčku,pocvičit přivolání,oběhat nějaký sloupky a pohrát s míčkem a dom

pátek byly 2 kráátký vycházky po dědině-ranní obíhání stromů a rychlá házečka míčku,,sobota-opět dědinou k rybníčku,pocvičit přivolání,hledat míček pidi a obíhat sloupy,a k tmu se jít pomazlit za Dárečkem-má u rybníčku ohradu,neděle další ranní s větším to přesčasem a 4 hodinami apánku 2 krát po sobě…

takže jsem odpo šla extra s Dafčou,k rybníčku,obíhačky sloupu,kolem knihovny,tam oběhnout lavičky a před barákem stromy,pak jsem vzala i Žeryka,ten byl na dvoře s přítelem,hrály fotbal🙂a šly jsme kousek dědinou k zahradám,tam párkrát hodit do trávy oranžový pidi míček co vždycky dlouho hledá,i když je centák od něj ,takže se vyběhá,a unaví čmucháním,a šly jsme dom,dopoledne s nimi byl přítel,

dnes ráno každej česání pořádný,Žeryk ostříhání hlavy a noh,a u očiček,

Dafi pořádně vyčesat,vykartáčovat,šmiknout drápky,srstt na tlapkách,hlavičku ždibec….víc jak hodina práce-a vypadá to furt stejně🙂

Žeryka jsem neměla sílu fotit po učesání…

pak vycházka za inverze k lípě,za ni do lesa k obrázku a k hájence a dom-takovej okruh-větší vycházka,něž ke křížku a k rybníčku,a relativně kousek za barákem,dál do lesa se sama bojím…

když chcu za barákem větší vycházky,tak spojuju dohromady trasy….

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 18.01.2025, 20:07:25 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 18.01.2025, 19:52:04

já-dnes v práci-du na záchod a dát si další vrstvu..

co bys na sobě měla na Sibiři?-kolegové..

já-a co bych jako dělala na Sibiři?

jinak-zkoušela jste nějaký flísovky?

nebo termo mikiny klimatexový?

termotriko,termomikinu,-tam by to mělo hřát na záda….

já nemám ráda,když jdu do kopce,a zpotím se a je studenej vichr…

jednou jsme takhle lezly na Brdo-studenej vichr,já 100 vrstev,-a byla jsem zpocená,protože kopec,a čím výš jsme lezly tak větší vichr,tak jsem chytla nerva🙂

a otočily jsme to a šly dolů…..

jinak většina mých dárků byla-termogatě,termotrika,deky-asi 3….

termohrnky,bundy zimní,rukavice,čelenky….-prostě moje narozky a Vánoce🙂za posledních 20  let 🙂

Dafi
Dafi 18.01.2025, 19:37:30 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 18.01.2025, 19:13:22

mě je z vás zima- brrrrr

ale já dnes vyzmrzala v práci….

pěkný fotky se vám, povedly!

Dafi
Dafi 15.01.2025, 20:33:00 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 15.01.2025, 20:31:09

jo-jedn po mě šlape,a druhej dělá masáž ksichtíku🙂

Dafi
Dafi 15.01.2025, 20:28:56 xxx.xxx.136.20

aspon vám nenadává jak mě Dafina-v půl sedmé se jí

večer jsem s něma šla chvilku vyvenčit,

dopo byl výletík…

dojdu a du cvičit na záda,a když cvičím ve stoje,tak chodí kolem karimatky a štěká na mě,a když cvičím v leže,tak po mě šlape,a Žeryk mě olizuje,blafala na mě aspon 10 minut-jííídlo,jííídlo,jíídlo,jíídlo,jííídlo,chcu jíííst