Aktuálně: 3 731 inzerátů210 847 diskuzních příspěvků18 259 uživatelů

Příspěvky uživatele

Dafi

Dafi
Dafi 23.09.2024, 07:37:13 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 23.09.2024, 07:33:44

Ano-přesně to si myslím taky,že přece socializovaný a vychovaný neznamená-nechám si všechno líbit!

Fram se zachoval naprosto k dané situaci adekvátně,

já to možná napsala dost příkře,ale stojím si za tím

i kdyby jste tam jen četla knížku a neměla tam piknikový koš,ale bagetu-tak co,pude vám žrát bagetu?Ta fenka,když se nacpala do koše….

Dafi
Dafi 23.09.2024, 07:17:43 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 23.09.2024, 03:47:58

Můžete mi kurna říct,proč by to byla VAŠE VINA???k vám přiběhne cizí pes,vrazí vám hlavu do jídla,…

ke mě přiběhnout cizí pes a vrazit mi hlavu do jídla na dece-tak za A-Dafinu trefí z hystaráku co by stropila ona-že čokl jí de žrát jídlo,a za B-ych udělala scénu já-proč nemají psa na vodítku a nechají ho takhle běhat k lidem????

Nevím,jak moc by ten Váš Framíček musel být socializovaný,aby ho tohle nezvedlo,

bože vůbec to není!!!vaše vina ani Framíka!!!!!!!!!!!!!

Dafi
Dafi 21.09.2024, 22:38:23 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 21.09.2024, 19:22:07

BOŽÍ!!Dáváte si některý na zed,nebo děláte si kalendáře??

Dafi
Dafi 21.09.2024, 10:27:36 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 20.09.2024, 18:35:23

krásné fotky jako vždy-jen k těm obojkům,jestli se můžu zeptat-to jsou polostahováky?

Dafi
Dafi 19.09.2024, 19:02:43 xxx.xxx.136.20

jinak já pelechy neperu-to tak jednou za xxx měsíců-vysávám je,ale neperu…Dafi s Žerykem mají výhodu nelínání-a ani cítit nějak nejsou,,,

jinak peru furt jak maniak,každej druhej den,a nemám sušičku,takže přes zimu furt roztaženej plnej sušák-protože věci do práce,věci ke psům-pracovní věci-v práci se kromě kalhotek převlíkám komplet a jen věci z práce jsou jedna praka-gatě/mikina/vesta/triko/druhý triko…,věci na doma,+povlečení,utěrky..a deky,furt mám všude deky…

prát ještě pelechy tak už nevím….

Dafi
Dafi 19.09.2024, 15:11:49 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 19.09.2024, 10:39:00

Doron-kamarádka měla v bytě německou dogu,pelech jednou za půl roku vyhodila a koupila novej….

na praní je to velký….její slova..

Dafi
Dafi 18.09.2024, 19:47:53 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 18.09.2024, 09:38:02

z vás umřu-jsem se málem udávila rohlíkem ted:-()

jinak-já chodím spát často vedle-přítel chrápe-pak mě v noci budí at jdu zpět,že je mu smtno-já hučím at mě nechá vyspat..

Žeryk spí v boudě-molitanové ve stejné místnosti jak my,

v posteli by nás sežral..☹️

Dafi spí v posteli..

a jako nic se nevyrovná dnešní noci-jdu spát v 10 v noci,vstávám 10 minut po půl 4 ráno-odjíždím v půl paté do práce busem

a přítel dělá v noci křížový výslech s rožlým světlem-10minut -na téma-kdo si tady tak prdl,je tady strašnej smrad,že se nedá ani spát!!!

nikdo jsme se nepřiznal-prinezny neprdí-já a Dafi🙂

a Žeryk to tajil🙂))

Dafi
Dafi 18.09.2024, 15:28:32 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele tetrivek z 18.09.2024, 15:08:03

no-já jen k tomu,že pes by měl být taky ve smečce…

měla jsem prvního psa Kima-křížence knírače s čímsi-10kilovej ostrej skoro knírač-38 let dozadu-7 let sám jen s kočkama+9půjčovaní psy,od 3 let cvičák 2krát týdně+kamarádky ze psama,nebyl hravej,byl rvavej-do roku ho porafalo pár velkých pssů..

od jeho sedmi let jsem si půjčovala skoro 2 letou milovanou černostříbřitou kníračku+u nás i bydlela,v létě/Vánoce…

pak u nás zůstal její syn kříženec Dux co ho u nás porodila,takže se starý, 14 letým Kimem doma bydlelo štěně….

a když umřela Killy a Kim a zůstal Dux-rok a půl-do toho mě umřela máti,tak jsme se tahaly s tatkem o vodítko,kdo půjde se psem-chtěly jsme jít oba,ale ne spolu..

tak jsem si koupila Gera-Duxovi byl rok a půl-velkej temperament,aportér,

s Gerem,kterej byl klidas,flegmoš-ideálně pes do kaváren,knihoven,pohyb nemusel🙂

d Gerem si hrály,chodily ven,občas poškorpily,ale když jsem s ním každých 14 dní jezdila ze přítelem,tak byl Gerop rád,že mě má pro sebe,a když jsem se v jeho osmi letech s ním přestěhovala sem,kde měl štěně Bettynu-to je ta 15 a půl letá kříženka a starýho Bobše-11 let-za 4 měsíce umřel..

tak několik let chodil ven společně s Betty+spolu cvičily,

k tomu pak jejich štěnata-a chodilo se ven se třema psama,tak Gero byl celej život až do smrti rád,že mě má jednou měsíčně 2 dny v BK pro sebe,a byl i radši na vycházkách sám..

a to stejný Dafi-bydlí odmala s Žerykem,ale,sama se mnou je radči,i v BK,

a pořídit si k Dafi psa bych si rozmýšlela…není rací,nemusí psy,nejspokojenější je sama,

Maxe a Betty má ráda,ale nehraje si s nimi..

hrávaly si kdysi spolu jen s Žerykem….

Dafi
Dafi 17.09.2024, 21:05:30 xxx.xxx.136.20

jinak kontrola na veterině*zhoršení jater…zase..a potřeba trochu zhubnout-ze psem co extrémně rád jí a nemusí pohyb je to drama…

kontrola za 3 měsíce…

depka celoodpolední….

Dafi
Dafi 17.09.2024, 21:03:54 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 17.09.2024, 19:55:37

tak to špicááá-jak já říkám🙂

moc vám to přeju!!!!!!!!!!!!!

Dafi
Dafi 17.09.2024, 19:14:33 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 17.09.2024, 19:01:09

Sardullah-my  u prvního samotnýho Čika pozorovali,jak čeká na stín ve zdi-aby se s ním mohl pusinkovat…☹️

z toho jsem byla tak psycho,že jsem řekla,že na to nemám nervy,a koupila se Ajka a po ní po roce Kuki….

pak mi bohužel ulítly…

týden jsme byly bez andulek a pak se vzala dvojice Čip+Andy-ti 2 spolu byly 5 let-do smrti Andy-pak zase přišel další-protože ten co zůstal strašně smutnil,lítal,hledaj ji a řval…

jako je fakt,že 2 andulky si hodně vystačí sami-pusinkují se,lítají spolu,tulí se…

andulku bych už nikdy-pokud nebudu hromadu hodin doma-v důchodě třeba…

tak andulku bych už samotnou nechtěla..

přece jen psa sebou vezmete ven/na návštěvu,do knihovny..třeba..

ale andulka jaksi….doma pořád…,

jinak Sofina mě přivolává mlácením misky…mydlí s miskou,dělá rachot a já dojdu-a Sofinka toho nechá a je spokojená🙂

a všichni andulky,když jsem šla z domu tak začaly nadávat,a když jsem byla v místnosti s něma tak spokojeně vrzaly zobáčky🙂

a na uvítanou dělají všichni sukýnky-tak říkám roztažení křídel-jejich-jsem rád/a,že tě vidím,dělají to,když se jim vykládá něco….

Dafi
Dafi 17.09.2024, 08:51:32 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 17.09.2024, 08:14:53

a to já vám všecko věřím,fakt jo🙂

však píšu,že proto máme každej to svoje

ráno jsem byla ze psama-po dědině a trochu cvičení-po rovině se jde-do kopce se táhne a stojí

při cvičení-veselá a akční-a při nošení hračky běhá-dom se táhne-popis Dafi

bože jak moc su zvědavá na tu veterinu-bojím se tam víc než k zubaři na gyndu dohromady….

Dafi
Dafi 17.09.2024, 07:56:32 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 16.09.2024, 18:12:06

tý jo-moje nervy na tohle🙂☹️

já jako nervák …bych zešedivěla-u přivolání vyžaduju přijítí tryskem do sekundy!!!!

ale mě baví ze psama cvičit/něco dělat-Vás ne-prost každej máme to svoje🙂

a vy jste klidas,já nervon🙂

vy by jste se zbláznila z vymýšlení programu psům-na zabavení/vyběhání-mě to nevadí

vím-že nejsem majitel pro pastevce-obdivuju vás jak je zvládáte!!!!!!

jinak-pro pobavení-šly jsme na vycházku do dědiny k pidi rybníčku v neděli-a podél ohrad dozadu,kde přítel házel Žerykovi míček-ten si ho pak hledal,Dafi obíhačky stromů,

Žeryk jak z divokejch vajec,tahal,lítal,blbl,rád,že je na delší vycházce-v sobotu jen venčící kousek od vrat a cvičící ve vjezdu….

Dafi-stojí-a stojí,a stojííí-a přítel-ona má nějakej povel?proč nejde?

a já-nemá povel,ona si dává často povely-často si dává povel čekej a stůj a dost to dodržuje…..

a přítel-no ona nemá pařezy,ju ta vycházka nebaví proto nechce jít….

no budem tahat na vycházky pařezy,at se Dafi nenudí..

P.S.-hláška-vyžaduju úpřivolání do sekundy a tryskem neznamená,že je mám:-()

no nic čeká mě veterina….tak se modlím….

Dafi
Dafi 16.09.2024, 22:15:07 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 16.09.2024, 18:43:37

žárlivost to je věc🙂

to mi funguje i i těch andulek-začnu mluvit se jednou a dolítne drujá..

psy jsou na dvoře celkem 4 a mají každej svý jméno-kromě Maxe mají i cvičící volací jména-Bettynka rodičů byla Týna-ted je nahluchlá tak už je to fuk☹️

Žeryk je venku Ryk,Rykin

Dafi-je venku Ufo,Afi-prostě vynrechaný d…

no a stejně bych si ve finále vystačila s jakýmkoliv jménam+povelem PIŠKOT-když na to přijde🙂

Obrázek
Dafi
Dafi 16.09.2024, 22:02:12 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 16.09.2024, 16:21:54

kurna máte nejkrásnější pejsky na světě🙂

Dafinka a další mí psi to číst nebudou🙂

a ostatní sen neurazí-ale barzoj to je vznešenost v psím kožichu🙂

a na druhým místě jsou německý dogy-v té vznešenosti!

a v roztomilosti a šikovnosti vede Kilián

a za ním bambule……

no a končím-tady je těch krasavců a šikulů hodně🙂

Dafi
Dafi 16.09.2024, 09:54:04 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 16.09.2024, 08:48:59

no,já když se dívala na těch prvních 2 fotkách na tu zed-ty díry co dělá Sofinka,ty hovinka…

jako hovínka máme je pod oknem a klecama-tam dávám obří tvrdý papíry z práce,co jsou mezi pivama,sodovkama,takže,tahám dom obří tvrdý papíry a měním..

kdybych nedávala klásky-senegálský proso,co jim věším na klece,nebylo by okolo zrní,

první dvojice-teda trojice-lítala z klece na ptačí strom-u toho okna zpět-nikde hovínko,bordel,nic-přitom byly volně,mají obří klce,prolítaly se,volnost měly+hračky-borčus nikde….

další andulky začaly lítat nad to okno na tu žaluzku….kde mají i hračky-bubínek,míčky,a další…ale největší ničitel je za ty roky Sofinka….

hraje si se všema hračkama,tahá hřebíky ze zdi leze na tv,na obrszy,dělá díry ve zdi….

první trojice ptáčků byla nej-jen se prolítly a zástaly na stromě/kleci-hračky a kůásky měly mají všichni….

Dafi
Dafi 16.09.2024, 09:46:55 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Leithian z 16.09.2024, 09:43:58

no,nedělají díry ve zdi jak Sofinka,která je aso převtělenej datel🙂

takže dobrý!:-

Dafi
Dafi 16.09.2024, 09:04:55 xxx.xxx.136.20

My máme andulky 15 let..

první třičtvrtě roku byl Čiko-ke kterýmu jsme pořídily Ajku-ta po roce umřela,

pak k Čipovi Kuki-ulítly mě venku,když jsem vteřinu nedávala pozor:-/

dávaly jsme je v kleci ven….

pak byl Čip a Andy-oba zaráz-Andy umřela po 5 letech…a Čip z toho byl strašně neštastnej…☹️

pak byla Lori,Niki,Žaky,Safi

ted máme Sofi+Poli

Čip mě umřel po 9 letech a 4 měsících na stáří v náruči…

klec je otevřená pořád,bydlí mimo jiné na žaluzce nad prvním oknem,kde mají drzhou klec

mají hromady hraček+větev..

Sofi dělá pořád díry ve zdi,a líce na tv obrazy,tahá hřebíky ze zdi…

nejlepší byla první dvojice-trojice-ta lítala jen z klece na ptačí strom a zpět a nic neničily….

jedna dvojice se chodila koupat do psích misek…

s kočkou to dohromady nešlo,ta se přestěhovala k rodičům…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 14.09.2024, 13:26:47 xxx.xxx.136.20

u nás lije a lije….a vichr..

psy pouštím ven v pláštěnkách,Žeryk přes noc doma ve svetru..

máme tam dost chladno a vlhko..

na vycházku jít nechtějí,ale možná je vezmu pod střechu do vjezdu na trochu cvičení-dám jim obíhat židličky a nosit aportky-dělám to tak v zimě,když mám ranní a je brzo tma…

Bettyna rodičů už po xtý na veterině pro léky na kašel…

kašle ve dne v noci,i když mín a je veselejší….

Dafi
Dafi 13.09.2024, 09:00:34 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 13.09.2024, 07:31:36

já jsem extrémně závislá na Dafině-tak jako víc než ona na mně:-()

a uvědomuju si to a vím,že to není normální….-nebo jako mě osobně už to nepřijde normální-takhle to napíšu..

a mými koníčky jsou psi a čtení,

a výlety,a to jezdíme ze psama,a do BK za kamarádkama a tatínkem jezdím s Dafi-pokud není extrémně vedro,že by ji to dělalo zle….

můžu si ji brát do knihovny,kde mám tady kamarádku a i ke kamarádce..

do knihovny beru,

ke kamarádce chodím tak málo,že neberu…jen někdy…

a ke kamarádce ve městě do knihy může taky..a dovolený…

brávaly jsme psa sebou-dřív Gera,a přes den hlídal tatka,když byl Gero starej,a my jely daleko-vlaky/busy+vero,zbytek dne+mini výletíky s ním

s Dafčou všude,a poslední roky jsme došly ke kompromisu

2 apúůl dne s Dafi-Moravský kras a okolí

a dva a půl dne bez ní-výlety někam hoodně daleko-celý den a ve městě-letos Telč-v 6 ráno odjez-příjezd v půl deváté večer-bus/vlak,ve městě milion lidí,jarmark,a tropy….

vzhledem k tomu,že ze psy trávím 95 procent svýho času-těch 5 procent připadne na kamošky v BK-oběd,oslavy-narozek,jinak i tam ji beru s kamarádkami na kafe+velkou vycházku..

tak si říkám,že kdyby jsme jely 4 /5 dní bez ní-třeba kvůli vedrům,který fakt nedává…

tak by nás za to nezavřely😀-nadsázka a můj humor🙂

prostě občas taky chceme vidět muzeum/památky…a do hodně zahrad pes nemůže…