»
Odpověď na příspěvek uživatele
tetrivek z 18.09.2024, 15:08:03
no-já jen k tomu,že pes by měl být taky ve smečce…
měla jsem prvního psa Kima-křížence knírače s čímsi-10kilovej ostrej skoro knírač-38 let dozadu-7 let sám jen s kočkama+9půjčovaní psy,od 3 let cvičák 2krát týdně+kamarádky ze psama,nebyl hravej,byl rvavej-do roku ho porafalo pár velkých pssů..
od jeho sedmi let jsem si půjčovala skoro 2 letou milovanou černostříbřitou kníračku+u nás i bydlela,v létě/Vánoce…
pak u nás zůstal její syn kříženec Dux co ho u nás porodila,takže se starý, 14 letým Kimem doma bydlelo štěně….
a když umřela Killy a Kim a zůstal Dux-rok a půl-do toho mě umřela máti,tak jsme se tahaly s tatkem o vodítko,kdo půjde se psem-chtěly jsme jít oba,ale ne spolu..
tak jsem si koupila Gera-Duxovi byl rok a půl-velkej temperament,aportér,
s Gerem,kterej byl klidas,flegmoš-ideálně pes do kaváren,knihoven,pohyb nemusel🙂
d Gerem si hrály,chodily ven,občas poškorpily,ale když jsem s ním každých 14 dní jezdila ze přítelem,tak byl Gerop rád,že mě má pro sebe,a když jsem se v jeho osmi letech s ním přestěhovala sem,kde měl štěně Bettynu-to je ta 15 a půl letá kříženka a starýho Bobše-11 let-za 4 měsíce umřel..
tak několik let chodil ven společně s Betty+spolu cvičily,
k tomu pak jejich štěnata-a chodilo se ven se třema psama,tak Gero byl celej život až do smrti rád,že mě má jednou měsíčně 2 dny v BK pro sebe,a byl i radši na vycházkách sám..
a to stejný Dafi-bydlí odmala s Žerykem,ale,sama se mnou je radči,i v BK,
a pořídit si k Dafi psa bych si rozmýšlela…není rací,nemusí psy,nejspokojenější je sama,
Maxe a Betty má ráda,ale nehraje si s nimi..
hrávaly si kdysi spolu jen s Žerykem….