Verun,ne,ne-zabijačku ne-ze zabijačky bych jí nedala ni tu špejli-natož něco jinýho🙂
Zrzavci-zkusím rybu…
Verun,ne,ne-zabijačku ne-ze zabijačky bych jí nedala ni tu špejli-natož něco jinýho🙂
Zrzavci-zkusím rybu…
jinak děkuji všem za odpovědi a návrhy,moc si toho vážím!!!!!
od léta bere léky na játra a štítnou žlázu,
po kuřecím mega zle,
po mase je jí blbě tak že celou noc chodí+dopoledne a blije..,takže maso nedáváme,jen ždibíček ke granulím
půl roku v 5 letech měla vegetariánskou stravu schválenou vetem-vařená zelenina,luštěniny,rýže,a tofu-to jedla,byly v pohodě
občs jsem jí k tomu dávala filé/aljašskou tresku-taky jedla-a v pohodě,
pak jsme přešly na ty jaterní granule..
po vajíčku-kousku vařenýho,mě celou noc chodil-sedla,lehla chodila,sedla,lehla,chodila,sedla,lehla,chodila..tak jsme ráno skončily na veterině..
vajíčko néé
dávám jí ty granule,jabko,banán,jogurt,rybí pamlsky,piškotky,kousek sýra,ždibec salámu-občas trochu buchty..tohle jí dávám tak nějak průběžně,-ne všechno za den…
-k psaní-mám blbý vyjadřovací schopnosti-bud píšu moc stručně,nebo moc rozvláčně-tak i mluvím,nedělám to chválně,prostě to tak mám-slohovkuju,trvá mě než něco vysvětlím,zvlášt,když mám nervy v kyblu..
v té ordinaci jsem sebou v pondělí už málem sekla…ale to je jiný příběh…
Impact-konzervy jsme nezkoušely
-dnes v noci si vzala pár granulek,pila,šla čurat
na vycházku se těšila,doma nosila několikrát aport-kousek svetru-zza to dostala pamlsky,vzala si pár granulí,venku se vyčurala,ukazovala furt pařez,že chce piškotky..
přes zahradu jsem ju nesla-máme fakt velkou a chtěla jsem aby se prošla trošku venku a vykadila-od kastrace má problémy s kaděním,dlouho jí to trvá,
takže mezi polama se vykadila-já jásavě skákala a řvala-H…,my máme h…,my máme h…a smála se a skákala,tak měla radost ona i Žeryk,cestou dom dostala pár piškotků,
dala jsem ji dom,že stačilo,venku zima,
tak chtěla jít zase ven,
tak jsem ji zas přenesla přes zahradu,vzala i Betty s Žerykem,nacpala si kapsu granulama a za povel pozdrav!!-cpala granulkama,ušly jsme pár metrů a šly jsme zase dom,
ostříhat srst mezi polštářkama tlapek at jí to neklouže a spí,
myslím,že je trochu najezená…..,
Vahine-děkuji🙂
maso nemůže,je jí po něm blbě
infekce ledviny….
děkuju za rady a držení palců!!