Aktuálně: 2 580 inzerátů234 159 diskuzních příspěvků18 620 uživatelů

Příspěvky uživatele

Dafi

Dafi
Dafi 14.02.2024, 09:33:16 xxx.xxx.136.20

od léta bere léky na játra a štítnou žlázu,

po kuřecím mega zle,

po mase je jí blbě tak že celou noc chodí+dopoledne a blije..,takže maso nedáváme,jen ždibíček ke granulím

půl roku v 5 letech měla vegetariánskou stravu schválenou vetem-vařená zelenina,luštěniny,rýže,a tofu-to jedla,byly v pohodě

občs jsem jí k tomu dávala filé/aljašskou tresku-taky jedla-a v pohodě,

pak jsme přešly na ty jaterní granule..

po vajíčku-kousku vařenýho,mě celou noc chodil-sedla,lehla chodila,sedla,lehla,chodila,sedla,lehla,chodila..tak jsme ráno skončily na veterině..

vajíčko néé

dávám jí ty granule,jabko,banán,jogurt,rybí pamlsky,piškotky,kousek sýra,ždibec salámu-občas trochu buchty..tohle jí dávám tak nějak průběžně,-ne všechno za den…

-k psaní-mám blbý vyjadřovací schopnosti-bud píšu moc stručně,nebo moc rozvláčně-tak i mluvím,nedělám to chválně,prostě to tak mám-slohovkuju,trvá mě než něco vysvětlím,zvlášt,když mám nervy v kyblu..

v té ordinaci jsem sebou v pondělí už málem sekla…ale to je jiný příběh…

Dafi
Dafi 14.02.2024, 09:21:30 xxx.xxx.136.20

Impact-konzervy jsme nezkoušely

-dnes v noci si vzala pár granulek,pila,šla čurat

na vycházku se těšila,doma nosila několikrát aport-kousek svetru-zza to dostala pamlsky,vzala si pár granulí,venku se vyčurala,ukazovala furt pařez,že chce piškotky..

přes zahradu jsem ju nesla-máme fakt velkou a chtěla jsem aby se prošla trošku venku a vykadila-od kastrace má problémy s kaděním,dlouho jí to trvá,

takže mezi polama se vykadila-já jásavě skákala a řvala-H…,my máme h…,my máme h…a smála se a skákala,tak měla radost ona i Žeryk,cestou dom dostala pár piškotků,

dala jsem ji dom,že stačilo,venku zima,

tak chtěla jít zase ven,

tak jsem ji zas přenesla přes zahradu,vzala i Betty s Žerykem,nacpala si kapsu granulama a za povel pozdrav!!-cpala granulkama,ušly jsme pár metrů a šly jsme zase dom,

ostříhat srst mezi polštářkama tlapek at jí to neklouže a spí,

myslím,že je trochu najezená…..,

Vahine-děkuji🙂