Aktuálně: 3 466 inzerátů217 159 diskuzních příspěvků18 333 uživatelů

Příspěvky uživatele

Dafi

Dafi
Dafi 13.12.2024, 15:56:41 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 13.12.2024, 05:00:03

jo-tu krabičku neznám….

já beru tohle z lékarny….

Dafi
Dafi 13.12.2024, 15:55:25 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 13.12.2024, 05:00:03

Děkuji!!

Dafi bere 2 krát denně Silymarin AL 50 mg obalené tablety červenobílá krabička

k jídlu-granule pro jaterní dietu-hepatic-ještě-psycho fakt je,že ona je extrémně zdravá a furt má strašnej hlad…☹️takže si přijdu furt jak zlotřilec…..

proto jí dávám tu zeleninu-aby měla trochu granulí a dojedla se zeleninou…

vařenou zeleninu každý den trošku,v sýru ty léky,nebo ždibec paštiky,občas pidi ždibec piškoti-a pamlsky byly od Chlupáči.cz-pro jaternáky-to kupoval přítel za 1000jč několik balíčků,vydrželo to 2-3 měsíce??-kousek jabka občas…

s tím,že neodměnuju každej cvik a furta zase úplně nehlídám,jestli ten pamlsek dávám Dafi nebo ostatním psům…-jakože-nesnědla to vše Dafulka…

ale pochopitelně když jdu ven-tak mám v kapse pro ni pamlsky a pro Žeryka a psy máti mám piškoty/sýr,nebo pamlsky se zverimexu…

a přehrabuju teda komu co dávám*zase nechci drahý a HLAVNĚ JEDINÝ PAMLSKY CO MŮŽE!! dát ostatním….,

mimochodem*máte někdo nějakou flignu-na to?abych nečučela do dlaně a nepřehrbovala pamlsky?

vím,že jsou pamlskovníky od Šusty s víc kapsičkama…

ale úplně se mě zase nechce vyhazovat prachy za pamlskovníky,když mám bundu+vestu+tu sukni-takže pamlskovník bych neužila…

ale něco nápad na přehrazení kapsy máte???

Dafi
Dafi 12.12.2024, 22:38:23 xxx.xxx.136.20

tak dnes ráno-Dafíí-pod ven,vycházka!!Dafi v posteli a nic….

já-no tak pudu s každým zvlášt jak blb….chjo-bolavý záda/ruce,kyčle…

vylezu zahradou,mezi polama ke křížku,pak dozadu mezi pole a zpět ke křížku,udělat cviky s tance,pohrát si s míčkem…a jdem dom..potkáváme basndžíka s kamarádkou-tak to s  ní jdem ještě jednou🙂

dojdu dom-a Dafík se hrne ven🙂

jdu dědinou-kolem zastávky-a kde máte druhýho psa?tak řeknu,že byl už venku…

no nic,pocvičím si s Dafčou,zaházím míček,vyvenčím a za 15 minut jdu dom…,

psíci doma zabalení zalehnou,já jdu balit jéžiška,s komentářem pro andulky,co o nadšeně sledují-komentuju to furrt-nesnáším balení,nejde mi to..

andulky spokojený,jakej mají pěknej program🙂-udělám jim hračku s papíru, a jdu jíst,venčit a bus-knihovna/holička..

přítel mě vyzvedne-hodí dom,a jedeme na veterinu-předtím venčit

Dafík na veterině-VELKÝ ZLEPŠENÍ O 70 PROCENT!!!!!!!!!!!

JÁTRA ZLEPŠENÍ,ŠTÍTKA DOBRÝ HODNOTY,LÉKY POKRAČUJÍ+DIETNÍ GRANULE,KONTROLA,JÁTRA ZA 3 MĚSÍCE,ŠTÍTKA ZA PŮL ROKU!!!!!!!!-ostříhaný drápky,prohlídka,granule,krev…3000 v čudu-ale já ščtastná jak želva!!!!!!!!!

jo a Dafíček zhubla-skoro půl kila!!!!!!

dodržení diety+ustavičný hoopání po pařezech,obíhačky a nošení aportků přineslo ovoce!!!!!

mám veleobří radost!!!!!

ještě krátká vycházka po městě,

a doma si dát na zahradě fotbal s Žerykem a pak psi zalehly hajat-a já taky🙂

Dafi
Dafi 10.12.2024, 20:32:48 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 10.12.2024, 10:12:57

jo-to jsem taky myslela,ale napsala,pak se mi to smazalo a nic…🙂

mám obdélník na nasazení na mop+čmuchací kobereček-tam dostává Dafi granule k večeři,aby se nezadávila-strašně hltááá

jinak ještě zamotávám do ručníku a do gumové předložk před vanu..

jo tamani-u nás už se ruší snad druhej obchod ze 2…

ono když je u nás KIK,kterej je doat levnej+PEPCO je taky levný…

v BK je třeba Pepco,a KIK,tady jen KIK-ale nakuju tam mikiny,trika s dl.,s krátkým,občas něco do domácnosti….

no a na Vánoce jsme dávaly vždy-já teda dárky za obrazně řečeno 20kč-přeloženo do češtiny-prostě pár balíčků s pamlsky,hlavní pro mě bylo mít dárky pro rodinu atd,

a pejsani dostaly nějakou hračku/ky a balíček pamlsků a hotovo

no a přítel-megaloman…..

dárky-bedna pamlsků-velká…

pelechy chlupatý,hunatý..

a jeden rok 2 schodky,za 3000 k sedačce a posteli,který používá stejně jen Dafi,Žeryk ne,ten mám fobii ze schodů…

takže kdyby přítel vzal prkýnko,dal na něj koberec,přes to 2 latky,tak by měl Žeryk s Dafi plošinku skorozadarmo,a používaly by to oba…..,takhle to stálo peněz jak za krávu,používá to jedn čoklík a druhej brečí pod postelí,sedačkou,že tam nevyleze a chce navrch…

plošinku kdysi dělal starýmu Geroškovi to bylo dobrý a bohatě stačilo…

takže letos nějaký pamlsky+hračka

a přítel zase všechny překvapí-nejvíc často mě…:/

jinak vodítek,hraček mají dost,pamlsky taky,akorát Dafině se objednávají extra od CHLUPÁČI.CZ,což je fest drahý….

takže ted momentálně odměnuju granulkama…

možná jí něco upeču

bez masa…nevím ….

Dafi
Dafi 10.12.2024, 16:31:05 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 10.12.2024, 14:16:53

ti psi prostě hrrozně lžou🙂

Dafi zase vydává schodek u baráku-cizího-za lavičku-když ve městě dlouho žádná není:-()

a v lese pidi hliněnej kopeček vydává zapařez…když dlouho žádnej není🙂

Dafi
Dafi 10.12.2024, 16:27:40 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 10.12.2024, 11:36:07

já taky-Zrzavci je moc ftipná🙂

Dafi
Dafi 09.12.2024, 20:50:47 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 09.12.2024, 20:41:00

škoda,že si to nemůžu ofotit a pověsit v práci🙂🙂

Dafi
Dafi 09.12.2024, 20:13:05 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 09.12.2024, 19:36:04

u nás-venku plakát jak…prostě velkej no-kdy je zavřeno-a 75 procent se ptá na tebn datum a jestli máme otevřeno?

xx krát nás kvůli omezení mlík/cukru/másla…atd-poslaly přesně tam a řekly,že jsme p…,k…..

scény a nadávání….

když chceme nadzvihnout věci ve vozíku-kastle,mlíka,cukry,tašky-nejsem zloděj,co by tam asi bylo?

bolí mě záda,zdvihněte si to sama,-a na můj dotaz,jak se to teda dostalo do vozíku,a jak se to dostane z vozíku do auta a dom?když ho bolí záda,je po očkování,operaci-někteří mi i jizvy ukazovaly,ale 2 kastly si táhly…tak vzteklí-at se nestarám….,

když někdo něco rozbije,rozsype,tak se to rozšlape,málokdo řekne-podte to uklidit….

když má někdo něco rozbitýho-dá to ke kase na zem….,

kdybych nedejbože neměla co dělat-to nehrozí-nevím jestli vybalovat,markovat,nebo péct,nebo uklízet…

tak můžu kdykoliv jdu kolem kas tak z cukrovinek uklízet věci co tam nepatří-ale strčí se tam-cukrovinky jiný,koření,časopisy,flaška zešikma konaku,v drogerii zůstavají věci-nechci to-hodím to sem-makrla mezi drátěnkama,chléb vedle pracího prášku….,

no pohoda,prostě🙂🙂

ale jo,jinak je to fajn práce,pestrá,

a někteří lidi jsou fajn milí a vtipní,někteří jsou normálně slušní v pohodě a někteří si dojdou vylít zlost…

Dafi
Dafi 09.12.2024, 15:42:25 xxx.xxx.136.20

grrrrrr-kdybych tě neměla tak ráda!!!!,tak tě snad kopnu🙂

a né,já bych Tě tam strčila na den místo mě-ty seš na rozdíl ode mě taková rázná žena-ty by ses s něma nepárala🙂🙂

takže u cenovek to máme napsaný-ano je to tam,

ne nemůžete si jít 2-3-4krát

ne nemůžu za to že toho není víc…

ne nemůžu za to,že nejsou letáky….,

a jasně,je to horší jak za komunistů,a ano vím kam máme jít a co jsme….

Dafi
Dafi 09.12.2024, 14:11:20 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 09.12.2024, 13:30:41

ježííšíííí-já si tady chodit od těhle dotazu odpočnout!!!!

ještě,se další 2 zeptají proč nejsou vajíčka a kde je mlíko,a kdy bude cukr v akci-a se mnou to tady migne!!😀

Dafi
Dafi 08.12.2024, 20:32:41 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ivus z 08.12.2024, 19:21:37

ježíš-to jsou fotky jak na reklamu na zimu!!

jako nemachrujte s tím sněhem,jooo🙂

fakt moc krásný fotky!!!

Dafi
Dafi 08.12.2024, 13:33:26 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 08.12.2024, 13:24:59

Varaxi-zajimavé-popravdě-nikdy mě tohle nenapadlo…

a vdaná nejsem….

Dafi
Dafi 08.12.2024, 13:32:31 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele lupus4 z 08.12.2024, 13:21:26

no-jsem to já

protože su blbá,že,a když se mi na mí narozky ozvala paní s přátel s kníračem,že pro má kartu z LIDLU,tak jsem jí dala číslo tel a meil-pak posílala nějaký hesla furt a chtěla ofotit platební kartu,

to jsem se vzpamatovala a šla ven ze psama a zavolala kamarádce přes poočítače,která mě vysvětlila,že se mě někdo snažil vybílit účet

tak jsem jen zavolala do práce vedoucí-aby věděla,že nebudu v dosahu-hodně věcí z práce se řeší přes fejs….

a ano pak úplně jinde jsem si udělala novej profil,

protože holt miluju soukromou skupinku kníračů s fajn lidmi,

miluju skupinku -DUŠE STROMŮ

a miluju skupinku Milovníci Vánoc…,

kdybych neměla narozky,neklavíroval do mě příte,a paní nebyla od kníračů….

což mimochodem vůbec nemusela být ona….

Dafi
Dafi 08.12.2024, 11:22:51 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 08.12.2024, 10:12:56

Varaxi-bydlím

ale,dvůr/zahrada společná-a nedá se oddělit na část-moje/tvoje,protože náš pidi domek je nalepený na jejich větší domek tak jako vedle sebe…

a jelikož jsem si tam nic nekoupila,nepořídila nic mi tam nepatří,kdežto švagr má na sebe připsanou část domu máti-tak musím být ticho

nebo takhle-já řeknu co mi vadí-ale stejně to nikoho nezajímá….

Dafi
Dafi 08.12.2024, 11:19:35 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 08.12.2024, 11:13:53

-no taky jsem si občas vyslechla dotazy,když jsem šla ze 4 psy-sama,,,,,🙂

Dafi
Dafi 08.12.2024, 11:17:27 xxx.xxx.136.20

švagrová vede psí školu-kamarádi s respektem

upřednostnuje mechanickou metodu,žádný pamlsky

vede kurzy začátečníků-na cvičák nechodí-s těmi lidmi

prvního psa měla jako malá NO

pak si pořídila ridžbeka,bez PP a vlkodava,s něma chodila na cvičák zde v dědině,ale ridžbek na ni kašlal,tak začal jezdit k nějakýmu Břétovi do Brna na soukromé lekce….,

z metod co mi popisovala se mě dělalo upřímně špatně….fyzický tresty,a to dost,vše mechanická metoda,žádný hraní,nic….,

po smrti ridžbeka a vlkodava-ten na rakovinu-si pořídila českýho fouska a pak druhýho…

nikdy ze psy nedělala žádný zkoušky,závody,psi má perfektně vycvičený-s EO…

-na cvičení ze psama se mi 2 v životě neshodnem…

a to nemám problém psovi jednu vlepit-

ale vocad-pocad….

o tom Břétovi se zde kdysi psalo-nikdo ho z kynologů nezná-není to někdo,kdo by byl veřejně známej,

nemá za sebou žádný zkoušky,závody,a jeho přijmní je taky tajný…,

ale holt jeho metody fungují na psy,ze kterýma si psovodi neví rady…prostě je zlomí-co nejde malou silou,jde větší silou…..

Dafi
Dafi 08.12.2024, 10:00:09 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 08.12.2024, 09:01:16

taky děkuji za odpověd

dám to máti přečíst….

ty cedule jsou na začátku těch cyklostezek,mimo jiné jsem je viděla na začátku v lese u cesty ke Zlatému Jelenu,u Blanska na Petrovice…

někde to zkusím vyfotit….

jinak-já má  doma pocit,že když něco řeknu já-je to prostě-njn….tak at si mluví..

že když to řekne někdo jinej tak to má větší váhu….

Dafi
Dafi 08.12.2024, 09:53:02 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 08.12.2024, 08:53:47

děkuji za odpověd,doufám,že jsem se Vás nějak nedotkla!

a už jsem psala,že vím,že vaši psi jsou ovladatelní🙂

a že máte můj obdiv🙂

Dafi
Dafi 07.12.2024, 23:17:44 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 07.12.2024, 23:07:03

ano-to mě na to taky mrzí-už v létě tady házely švagr se synovcem,

že to švagr někde našel-a když jsem řekla,že mi to vadí-tak nezájem-synovci nemám co poroučet a švagr vlastní část domu máti-takže je ti vlastně doma-já ne….

tvl-já to prostě nechápu!!!!

jejich děti chodí do lesní školky,švagrová má hromadu let psy-a neučí děti,že tohle se nedělá??

bože tak at si mlátí na zahradě u nich a neštve mě s tím tady…..su tak vytočená,že to doma nikdo nechápe a jeeště mě poučují,že se bude práskat všude!!!

no to vím taky!!!ale to neovlivním,že….

ale vadí mě,že to bude u nás dělat někdo z rodiny….