dnes ze psama a máti přítele výlet do Ostrova u Macochy,odtud pěšky kolem třešnové aleje lesem,kolem kkonskýho spádu na Macochu
a jak jsme šly na vrch po schodech-mad námi 2 chlapi,baba s rtw,psi fakt velcí,dala jsem psi napravo,,Dafinu cpala až za pěšinu,když jsem šla kolem nich tak jedn rotvík se sápal po Dafči,ta jekot,já ju odtáhla kus od něj,a jak mě u mýho boku hlavu,tak jsem ji do něj kopla,-chtěla jsem ho odstrčit,máti kus pod náma,všude lidi,máti slyšela ječení,tak se ptala,jestli se má bát,a prý ne,paní ze smíchem,že ti psi jdou jen po psech!!!!ne po lidech…chlapovi šel pomoct ten druhej chlap,psi je táhly,smýkaly s něma…..měly s nimi dost práce,
my vylezly navrch na Macochu,oni šli dolů,na dolní můstek…
nad náma šly s chrtíkem,snad se s nima nepotkal…
u Macochy hodně lidí i psů…normálně ležely u maitelů,nebo v klidu procházely,Dafi v pohodě,cestou do Ostrova jsme potkaly několik lidí ze psem,
a vždy jsem si dala psy bud napravo,nebo nalevo,nakrátko,se slovy-tady su!-což znamená,nemusí jít přesně u nohy-jako IPOCHŮZE,ale jít těsě u mě,vždy jsme se v klidu s pozdravem míjely,jednou měly pejska na volno,v klidu kus od nás prošel….
pak jsme šly ještě i s mým tatkem na Veselici na rozhlednu,cestou zpět chlap na volno borderku,tak já nic v kklidu jdu,že si ho zavolá,chlap nic,furt jdu,jenže borderka začala zaměřovat a plížit se k nám a číhat,tak volám na chlapa,at si ho zavolá/chlap-že má kluka!!
tak říkám-na to jsem se vás neptala!!!zavoláte si toho psa?
a chlap,zase,že má kluka!!!!
tvl,moje nervy!
tak jsem řekla,že já mám kluka a holku a at si ho zavolá-máti Dafinu v náruči a nervy v kyblu,Žeryk vrečl a já nachystasnou nohu,že k nám ,k mým psům prostě nepude-a chlap-proč mu chcu kopat do psa???
no nechcu….,
takže máti se bude bát psů o něco víc,
a já podle ní vyvolávám problémy a konfilkty…..,
to,že chlap měl psa na volno,volat si ho nechtěl,já ho odháněla,byl detail,konfiktní jsem JÁ,měla jsem dát psy do náruče,a držet pusu…..