ale tím,že tady pár lidí ví něco o zdraví,tak jsem to prostě napsala sem,že dotaz týkající se člověka nepatří sem,mi bylo tak nějak jasný,když jsem to psala….
áá Xerxová na to lvíče kápla-já si to v první chvíli myslela taky!!!🙂 a heč Dafulka už má úplně dobrý CRP-dnes byla na očování+kontrole toho CRP-juchůůůůůůůůů
jj,dnes nám vlítla do baráku velká moucha a Žeryk neviděl,kde nechal tesař díru
Žeryk má mouchofobiíí
na schovávání mu přítel zakoupil molitanovou boudu
a další má na terase,mezi asi milionem pelechů-ta je teda Maxíka,ale ten v ní nikdy nebyl…-ten má asi zase strach z uzavřených prostor…-má moc ráda malej oválnej pelíšek,původně pro kočenku🙂
venčení-posílám ven přítele,říkám mu-prosím tě,vem si tady tu malou koženou peněženku na drobný a udělej s Dafi na vycházce hledej-ztratil,at se nenudí,musí taky něco dělat,ne furt ležet(se mnou v posteli🙂),peněženka je normálně peněženka pidi na drobný s drobnýma-Dafi nosí ráda ty užitečnývěci….
přítel-ty tam dáváš peníze?dyt je to nehygienický?!jak po ní můžeš chtít aby to nosila?dyt je to plný baciů!!!
bože,kdysi bylo hledání ztracené peněženky/klíčenky jako cvik ve zkušebním řádu pro malý plemena ZMP1,mí psi,Killy,Dux hledaly mou starou peněženku,mě nenapadlo ju napřed dezinfikovat,nebo na to koupit novou at není od peněz…☹️,no nic,
Dafi s hračkou,Žeryk s podomácku vyrobenou hračkou,poutka z popruhu a od trenek značky dedoles🙂aby poutko pružilo🙂
miluje výlety,ale do auta nechce,dává se tam násilím,v autě zvládá krátký vzdálenosti-do 5-10minut-a to po hooodně letech…
autobus vyzkoušenej 2krát na krátkou vzdálenost s nervama-hodně let jsme neměly svoje auto,takže výlety vlakem,
na vlak šel pěšky s přítelem a já s Dafinou busem…
bydlíme kus od města,kde jede bus…,a delší trasy v buse zvrací,vlak dobrý..
na výletě/vycházce nehce zpět k autu,když jde delší cestu blije jak amina několikrát,ale zase když ho necháme doma a někdy to děláme,když se jede někam na otočku-takže by jel tam a zpět bez vycházky/výletu,tak když zůstane doma tak hysterák,že Dafi jela na výlet on ne…
vyjezdil se po letech na tu destiminutovou vzdálenost..
blbý je,že si ho nerisknu vzít ani busem do města…
takže jedem z výletu vlakem,a já jedu busem dom s Dafi
a on musí pěšky s přítelem….,
je nám ho líto,protože výlety/vycházky autem miluje,zvlášt už jen z toho důvodu,že tady chodíme 3-4 trasy furt dokola…