Aktuálně: 3 732 inzerátů210 875 diskuzních příspěvků18 259 uživatelů

Příspěvky uživatele

Dafi

Dafi
Dafi 25.05.2024, 23:18:31 xxx.xxx.136.20

Aluško-mám moc velikou,převelikou radost,jak se vám to zahojilo!!!!!!

Keriton-můžu se zeptat jak jste to VY učila?Já o tom četla,i jsem to možná viděla..ale neznám nikoho kdo by to naučil…..

a dost by mě to zajímalo….

jinak u nás dnes dost bouřky,venčení ráno na cyklostezce,a v týdnu chodně cvičících vycházek…hledání aportů,obíhání strmů,sloupů a revírky+poslušnost…

v pracovní dny je hlavní pejskům zavařit mozek a ještě udělat to nějak at se proběhají oni a já se nemusím moc jehnat:-

zlatej výcvik,nevím jak bych jim jinak dopřála pohyb,když kolikrát sotva lezu…:/

fotečky-něco z archívu-druhé foto z Litomyšle a šesté foto Toulcovy maštale..

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 24.05.2024, 09:43:46 xxx.xxx.136.20
Sarah01:

Cherry taky dnes kulatiny, 5 let. 😍

Obrázek

taky moc,moc gratuluji!!!

Dafi
Dafi 24.05.2024, 09:43:19 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 24.05.2024, 09:36:56

děkuji,je fakt miláček

Dafi
Dafi 24.05.2024, 09:25:43 xxx.xxx.136.20

Betty dnes 15 let-je to fenka rodičů-ale i trošku moje,všichni psi jsou tu i mí🙂teda oni si to myslí určitě

pořád miluje cvičení,vycházky a pořád jí to krásně hlídá-jen teda špatně slyší/hůř vidí,a bohužel ve strašným stavu zuby☹️ale s tím nic neudělám-hučela jsem xxkrát do rodičů horem spodem,ale máti nechce narkozu…

Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 20.05.2024, 18:39:39 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 20.05.2024, 14:27:56

překrásný fotky!!!

Dafi
Dafi 16.05.2024, 00:21:21 xxx.xxx.136.20

Sutriku-s prvními 2 dvojicemi psů jsem chodila na cvičák+dělala zkoušky+závody,zkoušky-BH,ZMMP,ZZO,ZOP ,ZPU1-závody-stopařský-dle ZM,poslušnostní dle ZOP,ZPU1,ZZO,-hlídání předmětu,aby se pes nenechal odvázat-bývalo na zkouškách i závodech,kdysi+obrany,stopy,poslušnost,pachové práce malých plemen-rozlišení předmětů,hledání ztraceného předmětu-peněženky,klíčenky,revírky aporty-přinášení svazku klíčů-jo s mým třínohým Duxíkem jsem 4 měsíce po amputaci zmákla FPR1-předměty přinášel…

po 18 letech cvičáku na cvičák nechodím,kdybych bydlela vBK,tak jo,ale bydlím jinde,cvičáky tam mi nevyhovují+dělám hodně víkendy-směny,zase mám volno v týdnu,takže psi jsou takhle mín sami,jak když má člověk od pondělí do pátku…

v týdnu se mnou,o víkenu s přítelem,,,

takže s touhle dvojicí dělám sama obden-na střídačku-cviky s tance-obíhačky,kroky,couvání,packy,poklony,panáčka,-a další- mimo jiné i kvůli rehabce-je tam právě i chůze u levé i pravé nohy,otočky,jedna,druhá strana a tak…

pak dělám poslušnost-tak nějak něco z jedniček,něco z z dvojek…

pachové práce-čmuchací čtverečky,stopu s Dafi-vlastní,hledání-revírky předmětů rozhátených do stran-zaměstnají mozek čmucháním a hoodně dělám hledej-ztratil-peněženky,kapesníků,vodítka,rukavice-normálně po cestě…

akorát bacha!🙂-kdysi jsem to dělala Killyně na lesní cestě v zatáčce-asi 70kroků a za ní šli nějaký tůristi a vodítko vzaly sebou🙂

jinak Guliver-krysařík je hvězda ve výcvku-stopy má teda bravurní🙂

tož to vše můžete cvičit sama,doma…🙂Dux-je ten uprostřed

Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 12.05.2024, 14:21:26 xxx.xxx.136.20

po delší době celá 4 na výletě za humny-kousek od Vyškova,-Betty-hluchá,asi i blbě vidí-a furt jde…,do toho Max furt čuchá-zastavuje,Žeryk válí sudy,Dafi se táhne vzadu a hledá pařezy….

Obrázek
Dafi
Dafi 08.05.2024, 21:41:20 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 08.05.2024, 16:16:33

Jako vždy překrásný fotečky!!

Dafi
Dafi 08.05.2024, 21:39:51 xxx.xxx.136.20

no a my zase do Milotic-já to tam miluju-a můj rodič tam kdysi bydlel a dělal zábradlí-tak to jel zkontrolovat🙂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 06.05.2024, 11:11:22 xxx.xxx.136.20

jako v životě by mě nenapadlo,že je toto možný…

má můj obdiv

vás teda lituju…nestálo to zrovna málo,že…

já kdysi viděla Dafinu jak se souká ven z posroje,od té doby mám nylonový stahovák a nosí řetíkáč,když to vypadám,že začne hysterčit tak abych to mohla jistit stahovákem..po zkušenosti,co se mi vyvlíkla u obojku u krujáče v hustým provozu….

Dafi
Dafi 29.04.2024, 07:36:09 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 28.04.2024, 17:29:23

moc gratuluji!!!!!!!!!!!!!!!

Dafi
Dafi 25.04.2024, 08:55:49 xxx.xxx.136.20

tak to jste mě teda nepotěšily☹️

v BK,kde jezdím každý ,měsíc za rodičem a kamarádkami,a jezdím s Dafi-tak jsou nutrie u vlakové zastávky a ta má z jedné strany  cyklostezku podél řeky,kde chodíme ráno dělat naši hlavní vycházku,po levé straně cyklostezka kolem koupaliště,řeky,a na druhou stranu cyklostezka smě vlakové nádraží přes parčík,kde hned na začátku je vyšlapaný plácek jak tam rodiny s dětmi krmí kačeny…

je jen otázkou času?kdy se budou krmit i nutrie…jsou tam 3…

ještě jsem říkala tatínkovi-no aby mě tak spapaly Dafinku…

a vzhledem k tomu,že rodič má bydliště hned za kolejemi,tak stejněšvětšina vycházky vede přes most směr do centra města a někam-zámecký park,palava,nebo kolem řeky,miluju vycházky kolem řeky,dělávala jsem je tam denně,když jsem tam dřív bydlela,

Dafi
Dafi 22.04.2024, 20:34:41 xxx.xxx.136.20

nedělní vycházka se psama-zima,deštivo,větrno-z Kryčan od Křížku ke Kozlu,a zpět,pak po hřbitovech,ze psama se byl vždycky někdo projít Dafi si oběhla na zahřátí 2 krát auto🙂jinak skákala po šutrech a pařezech a Žeryk válel sudy v bundičce  listí🙂,díky velmi chladnímu počasí nikde nikdo,takže zbytek rodiny byl spokojený,jinak by patkoviště na hrad Cimburk praskalo ve švech

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 22.04.2024, 20:05:30 xxx.xxx.136.20

Aluško-hrozné,co se vám stalo,je mi to moc líto,ale hlavně,že jste všichni vyvázli,i když ne ze zdravou kůží…

tohle je i moje noční můra…chjo….

chudáček brouček jezevčíček….☹️

držím vám moc,moc palce a moc na vás myslím!!!!!!!!!!!!!!!

Dafi
Dafi 19.04.2024, 22:21:39 xxx.xxx.136.20

Efe-to je špica,že to není nic vážnýho!!!a jak dlouho trvalo trimování?

bohužel,moc salonů to fakt nechce dělat…je to pracný…

já se přiznám,že kvůli tomuhle uvažuju,že knírače už asi ne,miluju knírače,ale jestli neseženu nikoho na úpravu tak mě to trimování zabije-bolí mě z toho zápěstí,loket,záda…mám od 20 let problémy s klouby….

bože dnes mi vrazil zákazník na pás 2 mulčovací kůry,jedna má 50kilo…

Dafi
Dafi 15.04.2024, 22:57:45 xxx.xxx.136.20

Ronja-děkuji vám,včera jsem česala,,a vypadá to,že zatím ani jedno,tak mžná to zabírá?

každopádně-česat hustým hřebenem budu-češu-drátěným kartáčem,+kartáčem štětinovým,hřebímek, spíš jen fousy a ofinu,tak ju budu brát celou

a veta se zeptám

Sutříku-vy jste tam byla někde u Křtin?

Sarah01-má pravdu Anet-jste kočka!Taky mě to hned napadlo u foteček

Impakte-bíglici jsou borci na chození to vím,od kamarádky,co s nimi chodila dogtreky,a jasně,vaši zachránění jsou mega šikovní rychlíci!🙂

Dafi
Dafi 14.04.2024, 17:36:57 xxx.xxx.136.20

děkuji za odpovědi,

pipetu jsem dávala ve středu,a od té doby má Dafča klíštata,možná teda byly nějaký už přisátý nevím,ale,asi by žádný mít neměla,ne?

je mastná,smrdí,drbe se a klíštata…

takže jsem dumala,že bych ju vykoupala a zkusila dát foresto obojek,

jenže mám strach,abych ju neotrávila,když má v sobě dávku asi na měsíc…,tak by vlastně měla být bez ničeho,i když to teda nefunguje,že,aby jako v sobě neměla moc těch chemických nesmyslů..

pipety jsem na ni vyzkoušela všechny možný,tohle byla novinka,jinak jsem dávala tabletu,ta fungovala špicovně,jenže bere léky na játra a štítnou žlázu,takže se bojím dávat zase tabletu,i když mi před rokem veterinář říjal,že jako jestli si myslím,že pipeta je zdravější než tableta,tak že není…

obojek jsem ui ní nikdy nedávala,že se nedoporučuje u psů,co spí v posteli,a ona spí fakt natulená obličej na obličej-doslova,

ještě jsem si říkala,že bych jí obojek na noc sundávala..

u Žeryka používám obojek,a rodiče u psů taky,jen u té Dafči jsem se tomu vyhýbala,kvůli častýmu tulení-chování,+má tak pidi krk,že když jí dám odblešovák,postroj,obojek,tak je na mě moc přeobojkovaná🙂+řemének od náhubku…