Aktuálně: 3 775 inzerátů209 072 diskuzních příspěvků18 233 uživatelů

Příspěvky uživatele

orionka-2

orionka-2
orionka-2 08.09.2024, 16:31:28 xxx:xxx.70d5:161e
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 08.09.2024, 15:18:31

také jsme našli háďátko. Uklízeli jsme dřevo - když tedy má večer pršet a pod ním takovýhle poklad. Mám živou zahradu.

Obrázek
orionka-2
orionka-2 07.09.2024, 18:54:06 xxx:xxx.70d5:161e
megi-the-pes:

Tak on si řidič za volantem asi běžně strká ruce do kapes, že jo, 
to je při sezení v autě úplně mega pohodlné.

Nejde jen o ruce do kapes….Vykládala jedna z Čech (asi mladá a pohledná ), jak snaživě sáhla, tedy chtěla sáhnout, pro doklady do přihrádky na palubce….nesáhla, vytažena z auta, ocitla se na zemi….jiný kraj, jiný mrav. Ani nestačila požádat o přítomnost advokáta.

orionka-2
orionka-2 03.09.2024, 09:35:20 xxx:xxx.7fb4:9490
kometa:

Jde o to, že já jsem na oči extrémně háklivá. Právě, že jsem vet, tak vidím katastrofické scénáře přestupu infekce do mozku a tak.

Jinak s vámi souhlasím.

A nebylo by dobré tu díru sešít ? Když tam oko není ? Nebylo by to pak tolik zranitelné následně.

orionka-2
orionka-2 03.09.2024, 09:21:31 xxx:xxx.7fb4:9490
Anonymní:

Takový upřímný pohled. “Pán na to šlápl” 😂😂

Kdysi mi bylo na italském kolotoči (s malou vnučkou) rozhodně hůř. člověk vleze ledaskam.

orionka-2
orionka-2 02.09.2024, 10:25:00 xxx:xxx.761e:afc8
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 02.09.2024, 08:51:43

Fakt se vám zdají malí? Foto je z “vaší” obory, ale nefotila jsem já. Já jsem tolik štěstí neměla. 

Obrázek
orionka-2
orionka-2 02.09.2024, 10:13:02 xxx:xxx.761e:afc8
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 01.09.2024, 21:41:15

Tedy sutriku klobouk dolů. Než bych si srovnala v hlavě, co je např. 275°, tak by byl čas…..moje pravo-levá konfuze, narušená koordinace….pes by mohl být genius……

orionka-2
orionka-2 01.09.2024, 20:33:30 xxx:xxx.761e:afc8

Povidla - jeden rok se mi povedla dobrá., myslím, že se tam přidával ocet, pak jsem recept ztratila a další rok už nebyla tak tuhá, třeba to někdo má. 

Bobča dopadla dobře, já sebou práskla na rovném chodníku a odvezla mě rychlá. V 10,30 dopoledne, bez piva.

orionka-2
orionka-2 01.09.2024, 20:19:59 xxx:xxx.761e:afc8
kometa:

Co je na tom veselého?

Asi, že je nejlepší, se tomu smát, aby se z toho jeden nepos…

Ale třeba to bude tak, že zatímco cizinci budou mít češtinu, čeští tlouštíci budou mít tělocvik. Ale to by byla dělená hodina, takže nic. Se třemi cizinci budou slabikovat všichni.

Lepší ?

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
orionka-2
orionka-2 01.09.2024, 20:17:47 xxx:xxx.761e:afc8
impact:

My jsme dneska hromadně venčili naše bígly. Byla to docela sranda. S ohledem na to, že někteří viděli vodítko poprvé v životě. O trávě, řece, cyklistech a podobné havěti ani nemluvě. 😲 Ale fajn je, že jim stačí ze tři kilometry a jsou mrtví na celej den. 😀

Udělala jsem 977 fotek sedmi psů a teď se tím budu muset prohrabat a vybrat každýmu zopár do inzerce. To bude na tejden. 😏

Foto z auta. Z baráku bychom se nevymotali, tak jsem si je naložila a odvezla za město. 😀 

Obrázek Obrázek Obrázek

Utvrdila jste mě v přesvědčení, vaši galerii neotvírat.

orionka-2
orionka-2 01.09.2024, 20:16:33 xxx:xxx.761e:afc8
sutrik:

Zetko dáte hned teď. Jeden den omrknout nové cviky, které se sice na cvičáku nedělají, ale základ na ně je z běžného výcviku. A druhý den závody. 

Jednička začíná být těžší pro psovoda na krátkodobou paměť. 

Dvojka bude už maras, jsem odvařená ze všech možných kombinací otáček a obratů. To budeme mít na rok. Jestli teda projdeme přes jedničky kvůli mé nervozitě a pesančiny inovace cviků. Plus to bude učení nového. Chlupatá piraňa dělala chvíli dogdancing, tak má výhodu. Já se s některými věci nesetkala.

Nemáte fotky? klidně budu za …, ale o RO a o závodech podle obrázků, jsem nikdy neslyšela.

orionka-2
orionka-2 01.09.2024, 20:06:06 xxx.xxx.226.32

Kdo dělá za min. mzdu? Kromě mě.

Já ještě nedávno, vlastně pak nám něco málo přidali, když zjistili, že nás roky šidili……ale asi se ještě za minimální někde pracuje.

orionka-2
orionka-2 01.09.2024, 20:01:08 xxx.xxx.226.32

Někdo tu kromě migrace zmiňoval green d.? Hledat t nebudu, ale něco….:

Již více než 60 let Národní úřad pro letectví a vesmír (NASA) ví, že změny, které se odehrávají v planetárních modelech počasí, jsou zcela přirozené a normální. V roce 2000 NASA na své webové stránce EarthObservatory zveřejnila informace o teorii Milankovičových cyklů, prozrazujíc, že planeta se ve skutečnosti mění kvůli vnějším faktorům, které s lidskou činností absolutně nesouvisí.

Více souvisejících zpráv o změně klimatu a globálním oteplování z nezávislého pohledu, který není ovlivňován žádným establishmentem, najdete na ClimateScienceNews.com. Nejzávažnějším faktorem ovlivňujícím zemské klima je SLUNCE.

Je to delší, nebudu to kopírovat celé……stejně……třeba neexistuje Milankovič, ani NASA.

orionka-2
orionka-2 31.08.2024, 12:01:07 xxx.xxx.226.32

Holky se přiznám, že jsem těm příběhům s ventilačkama nevěřila, fakt ne. 

Ta kočka, když se zasekne, je pološílená strachy a ani ji nenapadne skládat nožky pod sebe a cíleně pracovat na svém vysvobození. Klidně v noci ventilačky otvírejte, uvízlá kočka by vás určitě vzbudila. Ale neriskovala bych to, když odjíždíte na celý den.

orionka-2
orionka-2 31.08.2024, 11:49:16 xxx.xxx.226.32
kometa:

Právě. Mnohem lépe se udávají roztomilá, nemotorná koťata. Že se z nich pak doma vyklube černá ruka, bývalý majitel neřeší. Ani to, že takové kotě je pak často vyhozeno ven. A rozmnoží řady toulavek. Které se dále množí.

Kdysi jsme si z prázdnin dovezli koťata, od pohádkové stařenky, rovnou z půdy. Chtěli jsme mourka kocourka, stařenka nás trochu podvedla, když nám do malinké krabičky zabalila i tříbarevnou kočičku, s lístečkem, aby mu ve městě nebylo smutno. Byli malinkatí, možná  neměli měsíce ani dva. Kočičku jsme darovali, z kocoura vyrostl “člověk”. Nekastrovaný, v bytě, značkoval jen zcela výjimečně. Nechodil ven a do 11. let netušil, že existují jiné kočky.

Že se z nich pak doma vyklube černá ruka, bývalý majitel neřeší.  Jen jsem nepochopila, co se to z nich doma vyklube.

orionka-2
orionka-2 31.08.2024, 11:28:37 xxx.xxx.226.32
megi-the-pes:

Rajchl zabrání mig. paktu!

😂😂

Megí, máte špatný den. Píšu, že nezachrání, vy též. Tak čemu se řehtáte ? 

orionka-2
orionka-2 31.08.2024, 09:47:46 xxx.xxx.226.32
Anonymní:

Klíčové je nevolit progresivistickou špínu

https://youtu.be/Mw6RSwJ49bU?feature=shared

Pod vysokým migračním tlakem je celá západní Evropa. Německo 80 milionů, Francie 70 miliónů. ČR 11 milionů. Když si s tím neporadí oni…..???

Jen….ani Rajchl to nezachrání. Podpis, nepodpis, šoupnou nám je sem násilím. Pak uvidíme, jak vypadá okupace a jaké máme kámoše. Na západě 80, na severu 40…..

orionka-2
orionka-2 31.08.2024, 09:32:43 xxx.xxx.226.32
Elisak:

Včera ráno krásný kochací proběhnutí a pak firemní teambuilding. Bylo to super, jen jsem si mohla odpustit posledních pár piv, dneska ráno mi moc fajn nebylo. Tak jsem tam ještě asi do 12 střízlivěla s kolegama u bazénu... Abych to mohla odřídit domů. 

Když jsme byly odpoledne venčit psy, tak měl soused zaseknutou kočku ve ventilačce. Chtěla vlézt domu oknem a zasekla se... Sice jsme ji vysvobodili, ale bojím se, že v pohodě nebude... Nechodila dobře na zadní, ach jo... A souseda jsme ještě nesehnali

Obrázek

Taky se nám kdysi kocour zasekl ve ventilačce. Navíc se nechtěl nechat zvednout, mohl tam být i dost dlouho, pokálený, počůraný. nevypadal vůbec dobře, skoro se plazil.Odnesli jsme ho k vet., píchnul mu něco proti bolesti a něco ….zotavil se poměrně rychle a hlavně úplně, ani nekulhal, skákal, coural, pral se….Ventilačky jsou děsná past. Kocour už je další, ale ventilačku od té doby neotvírám.

orionka-2
orionka-2 31.08.2024, 09:25:00 xxx.xxx.226.32
Bobca:

Citalec je antidepresivum..beru ho od 2016(byla jsem na 6 týdnů na otevřeném oddělení na psychině ve FN v Olmiku..napřed 20tku,ale pár let už jen 10-slabší není..Několikrát jsem se ho snažila vysadit(musí se půlka brát aspoň měsíc,pak obden)..Ale jak naschvál se vždycky něco potentočkovalo,vracelo se mi noční “šrotování” v hlavě…Pak mi doktorka řekla,že 10 je jen udržovací,že ho klidně můžu brát dlouhodobě,tak jsem si ho zase nechala napsat..Vedlejší účinky nemá..

Děkuju.

orionka-2
orionka-2 30.08.2024, 18:51:33 xxx.xxx.226.32

Bourka…tak to je neco, o cem si tady tak muzem nechat zdat🙄

Nám se to taky vyhnulo, ani nekáplo. nevím, kdo si to nechal. Mimoň? nebo Boleslav?