Aktuálně: 3 780 inzerátů209 112 diskuzních příspěvků18 233 uživatelů

Příspěvky uživatele

orionka-2

orionka-2
orionka-2 21.03.2024, 10:53:45 xxx.xxx.64.54
Rapotačka:

Ano.

Dobrý, já stejně nevím …..neumím…..

orionka-2
orionka-2 20.03.2024, 21:11:15 xxx.xxx.64.54
megi-the-pes:

Kde se to to dítě naučilo? Narodilo se s tím, že ruka vyhrožuje a bije? To nevím, co je za edici. Možná “Agresivní otec” level 3.
Dítě může mít něco z aut. spektra, což asi jako jediná příčina není vina rodičů.

Nevím, otce neznám, ale kamarádka-babička by o tom věděla. Myslím, že násilí se v té rodině nekoná. Kde to to dítě vzalo ?

orionka-2
orionka-2 20.03.2024, 18:43:49 xxx.xxx.64.54

Jasně a pochodňové průvody ( po vzoru koho asi? ) s Banderovými portréty, to bylo taky asi někde jinde než na Ukrajině.

orionka-2
orionka-2 20.03.2024, 18:31:45 xxx.xxx.64.54

Napíšu vám jinou historku. Kamarádka bydlí s rodinou dcery. Holčička kolem 3 let, možná ke čtvrtému. Když ji maminka naštve, tak se po ní ožene, prostě na ni zvedne ruku. Matka jen nastaví předloktí a nechá se. Nevím. Já bych to psu nedovolila. Babička skřípe zuby, matka to hájí, že dítě musí zlost vybít a uvolnit agresi. Co vy ?

Tedy pardon, sněhová vločka to není, těmhle prťatům už se taky nějak říká ?

orionka-2
orionka-2 20.03.2024, 18:28:31 xxx.xxx.64.54
megi-the-pes:

To je dost strašný, že dítě nevidělo ruce rodiče. Nikdy. Nikde. A tolik šetřili na tu školu, že jim nezbylo na rukavice. Zajímavá rodina. 

Ale…..to nebylo u nás. V Americe to tak bývá. Ale Lupusovi musím uznat, že ať je ta historka odkudkoliv, má pravdu. Vždyť to píšu pořád : “Dej mu práci, poroste ti, jako rostou jiné děti” - řekl pan Hrubín.

orionka-2
orionka-2 20.03.2024, 18:25:11 xxx.xxx.64.54
Kilian:

…jé děkuji, je nám ctí…no zatím jsme zkoušeli jen několikrát, ja z toho mám pokaždé strach veliký, ale zatím to dává celkem rozumně….na tom konci musíme ještě zapracovat….

Úžasňák !!!!!

orionka-2
orionka-2 20.03.2024, 16:38:00 xxx.xxx.64.54
J5:

Normálně bych orionko2 nikdy žádné ženě nenapsal následující, ale neuvěřitelné překrucování historických faktů a pomíjení nehodícího se, je typické pro lidi vašeho ražení. 

Vaše adorace individua které má nakročeno k tomu stát se masovým vrahem č.1, prvnímu v jednadvacátém století je pozoruhodně odpudivá. Psala jste kdesi nahoře “Já když slyším Evropské hodnoty, chce se mi blít - spisovně.”  Tak vězte že mně se chce, zcela nespisovně blejt z vás.

Napište mi jednu větu, kde někoho adoruji. To, že zavíráte oči před pravdou o Ukrajině, neznamená, že já někoho adoruji. A vám a Assil napíšu dohromady : Slyšela jsem vyprávět o banderovcích očitou svědkyni, která válku ( tu velkou, světovou ) na Ukrajině žila. A že na východním Slovensku brali a vraždili ještě v roce 47 je taky pravda a to že je Ukrajina přijala a ona adoruje masové vrahy - to je také neoddiskutovatelný fakt. A ta “bojůvka” byla součástí pravidelné ukrajinské armády. Tak nevím, kdo je zpracovaný propagandou. Já to nejsem.

orionka-2
orionka-2 20.03.2024, 14:25:58 xxx.xxx.64.54
Saga:

O věk interpreta, či jeho vizáž mi vůbec nejde, ale o hudební styl už ano😉. Ono se řekne country, ale i ta má více podob! Já třeba moc nemusím hillbilly, jižanskou country, vlastně takové ty kořeny, kde je na mě moc houslí a banja. Mám ráda moderní country - rock, můžu Alana Jacksona, Tima McGrawa, Mitchella Tenpennyho nebo třebas Luka Combse, kapelu Parmalee a mnohé jiné v podobném duchu. Ale nepohrdnu téměř ničím, hudba poslouchám prostě dle nálady. Občas je chuť i na Nightwish nebo Sabaton, nebo na devadesátky👍

https://www.youtube.com/watch?v=6iO7V4AsD7Q

Tenkrát to bylo zjevení. Všimněte si roku ! Ještě teď mě lehce lechtá a mrazí, když si to pustím.

orionka-2
orionka-2 20.03.2024, 14:01:25 xxx.xxx.64.54
assil:

Jak píšu, je to jedno, na vesnici nepřijede nikdo, co vím i párkrát soused volal PČR kvůli pobíhajícímu agresivnímu psovi a taky nic, to se zas akorát dozvěděl volejte městskou když se nic nestalo.

Obecně prostě myslím, že tohle není dořešeno a lidi na vesnici mají smolíka s řešením těhle situací, které ve městě řeší městská.

Na tohle jsem četla “příběh”, jestli pravdivý - nevím. Možná dokonce ještě na fauně.

Na polosamotě se dobývá do domu zloděj. Starší majitel volá policii “ Mám tu zloděje” Policie se ho snaží odbýt “Udělal vám něco? ” Ne, já jsem ho zabil" Byli tam do minutky. “Kde máte toho zloděje?” “Běží po cestě, když si přichvátnete, ještě ho chytíte” ????? “To až potom, nejdřív ho seberte”.

orionka-2
orionka-2 20.03.2024, 13:11:56 xxx.xxx.64.54

Vraťte, cedulky si dají nové. Děčín máte kousek. A jsou tam příjemní - tedy tekrát byli. 

orionka-2
orionka-2 20.03.2024, 13:05:52 xxx.xxx.64.54

My nejsme nacisti jako za Hitlera, jen chceme čistou Ukrajinu.

“Kak stakan vady budě Ukrajina” - bylo heslo banderovců za II. sv., když přibíjeli nemluvňata na vrata. Jejich znakem byl vlčí dráp a trojzubec, který přijala Ukrajina za oficiální znak. Přihlásila se tak k odkazu Bandery, nosí jeho obrazy, postavili pomníky jemu i těm ostatním. Myslíte, že každá země si může dát znak , jaký chce ? Může, ale  tohle je stejné, jakoby si sjednocené Německo vybralo hákový kříž. 

orionka-2
orionka-2 20.03.2024, 12:57:41 xxx.xxx.64.54

Ukrajina zostala neutralne dost dlho. Dost dlho sa tu hrala hra aku chcelo Rusko. Aj tak to Ukrajincom nepomohlo. Kam sa dostali? K chudobe, korupcii, oligarchom a nakoniec aj k vojne.

Do roku 2000 byl prezidentem RF Jelcin, který jel podle amerických a západních not. V tu dobu se dostala RF na pokraj krachu. A západ plácal Jelcina po ramenou, Jelcin jezdil po světě, chlastal a západ se radoval, že má Rusko na kolenou. Pak přišel Putin, Jelcin blábolil “Beregitě Rasiju” a Putin vytáhl Rusko z Jelcinova odkazu, kdy se nacházelo na pokraji hladomoru. 

Ukrajina si jela nezávisle a dostala se tam, kde je. Opravdu na to Rusko nepotřebovala. Achmetov, Pinčuk, Kolomojskij…..Zelenský.

orionka-2
orionka-2 20.03.2024, 12:43:22 xxx.xxx.64.54
balu:

Zkuste se zamyslet nad tím, že jsou lidé, kteří se řídí vlastním rozumem a nepotřebují k tomu, aby si vytvořili svůj názor, aby jim někdo řekl, co si mají myslet.

Stačí jim čt24, Novinky a Seznam ? Někteří přidají ještě Forum24.

orionka-2
orionka-2 20.03.2024, 11:22:47 xxx.xxx.64.54
efe:

Jo přesně, já čekala něco vypodloženýho, tohle je slaboučkej hadřík a přezky jak pro čivavku… A to jsem vyloženě psala, že to chci na canicross, kdy pes tahá… 

Na Temu nakupuju pravidelně.

Mám tu od Zera, poměrně masivní - i když na většího psa. Vraťte ho, zajeďte do Děčína a nechte si udělat postroj na míru, takový jaký budete chtít. Jestli se Zero diametrálně nezhoršilo, tak takhle to dřív bylo. Jasně, že podražili, ale ani teď by neměl být dražší ( o moc ) ten na zakázku.

orionka-2
orionka-2 20.03.2024, 09:53:10 xxx.xxx.64.54
efe:

Tak nám včera přišel konečně objednaný postroj z MushGo a…. já nevim, za tisícovku jsem asi čekala něco jinýho 🤔 ale aspoň sedí.

Obrázek

Proč ne od Zera ? Zdají se dobré.

orionka-2
orionka-2 20.03.2024, 09:48:45 xxx.xxx.64.54

Nikdy jsem nevolala městskou, vždycky 158. 158 mám v hlavě.  Mám to podobně jako Sarah ( jestli to nepletu ), volala jsem je víckrát, jednou jsem si pro ně došla osobně, pro státní.