Rapotačka:Ano.
Dobrý, já stejně nevím …..neumím…..
Rapotačka:Ano.
Dobrý, já stejně nevím …..neumím…..
To je toto ?
https://www.abc.net.au/news/2024-03-18/ukraines-war:-the-other-side/103601754
megi-the-pes:Kde se to to dítě naučilo? Narodilo se s tím, že ruka vyhrožuje a bije? To nevím, co je za edici. Možná “Agresivní otec” level 3.
Dítě může mít něco z aut. spektra, což asi jako jediná příčina není vina rodičů.
Nevím, otce neznám, ale kamarádka-babička by o tom věděla. Myslím, že násilí se v té rodině nekoná. Kde to to dítě vzalo ?
Rapotačka:Asi tak?
Ne, ta matka z mého příběhu neoplácela.
Jasně a pochodňové průvody ( po vzoru koho asi? ) s Banderovými portréty, to bylo taky asi někde jinde než na Ukrajině.
Napíšu vám jinou historku. Kamarádka bydlí s rodinou dcery. Holčička kolem 3 let, možná ke čtvrtému. Když ji maminka naštve, tak se po ní ožene, prostě na ni zvedne ruku. Matka jen nastaví předloktí a nechá se. Nevím. Já bych to psu nedovolila. Babička skřípe zuby, matka to hájí, že dítě musí zlost vybít a uvolnit agresi. Co vy ?
Tedy pardon, sněhová vločka to není, těmhle prťatům už se taky nějak říká ?
megi-the-pes:To je dost strašný, že dítě nevidělo ruce rodiče. Nikdy. Nikde. A tolik šetřili na tu školu, že jim nezbylo na rukavice. Zajímavá rodina.
Ale…..to nebylo u nás. V Americe to tak bývá. Ale Lupusovi musím uznat, že ať je ta historka odkudkoliv, má pravdu. Vždyť to píšu pořád : “Dej mu práci, poroste ti, jako rostou jiné děti” - řekl pan Hrubín.
Kilian:…jé děkuji, je nám ctí…no zatím jsme zkoušeli jen několikrát, ja z toho mám pokaždé strach veliký, ale zatím to dává celkem rozumně….na tom konci musíme ještě zapracovat….
Úžasňák !!!!!
J5:Normálně bych orionko2 nikdy žádné ženě nenapsal následující, ale neuvěřitelné překrucování historických faktů a pomíjení nehodícího se, je typické pro lidi vašeho ražení.
Vaše adorace individua které má nakročeno k tomu stát se masovým vrahem č.1, prvnímu v jednadvacátém století je pozoruhodně odpudivá. Psala jste kdesi nahoře “Já když slyším Evropské hodnoty, chce se mi blít - spisovně.” Tak vězte že mně se chce, zcela nespisovně blejt z vás.
Napište mi jednu větu, kde někoho adoruji. To, že zavíráte oči před pravdou o Ukrajině, neznamená, že já někoho adoruji. A vám a Assil napíšu dohromady : Slyšela jsem vyprávět o banderovcích očitou svědkyni, která válku ( tu velkou, světovou ) na Ukrajině žila. A že na východním Slovensku brali a vraždili ještě v roce 47 je taky pravda a to že je Ukrajina přijala a ona adoruje masové vrahy - to je také neoddiskutovatelný fakt. A ta “bojůvka” byla součástí pravidelné ukrajinské armády. Tak nevím, kdo je zpracovaný propagandou. Já to nejsem.
Saga:O věk interpreta, či jeho vizáž mi vůbec nejde, ale o hudební styl už ano😉. Ono se řekne country, ale i ta má více podob! Já třeba moc nemusím hillbilly, jižanskou country, vlastně takové ty kořeny, kde je na mě moc houslí a banja. Mám ráda moderní country - rock, můžu Alana Jacksona, Tima McGrawa, Mitchella Tenpennyho nebo třebas Luka Combse, kapelu Parmalee a mnohé jiné v podobném duchu. Ale nepohrdnu téměř ničím, hudba poslouchám prostě dle nálady. Občas je chuť i na Nightwish nebo Sabaton, nebo na devadesátky👍
https://www.youtube.com/watch?v=6iO7V4AsD7Q
Tenkrát to bylo zjevení. Všimněte si roku ! Ještě teď mě lehce lechtá a mrazí, když si to pustím.
assil:Jak píšu, je to jedno, na vesnici nepřijede nikdo, co vím i párkrát soused volal PČR kvůli pobíhajícímu agresivnímu psovi a taky nic, to se zas akorát dozvěděl volejte městskou když se nic nestalo.
Obecně prostě myslím, že tohle není dořešeno a lidi na vesnici mají smolíka s řešením těhle situací, které ve městě řeší městská.
Na tohle jsem četla “příběh”, jestli pravdivý - nevím. Možná dokonce ještě na fauně.
Na polosamotě se dobývá do domu zloděj. Starší majitel volá policii “ Mám tu zloděje” Policie se ho snaží odbýt “Udělal vám něco? ” Ne, já jsem ho zabil" Byli tam do minutky. “Kde máte toho zloděje?” “Běží po cestě, když si přichvátnete, ještě ho chytíte” ????? “To až potom, nejdřív ho seberte”.
Vraťte, cedulky si dají nové. Děčín máte kousek. A jsou tam příjemní - tedy tekrát byli.
My nejsme nacisti jako za Hitlera, jen chceme čistou Ukrajinu.
“Kak stakan vady budě Ukrajina” - bylo heslo banderovců za II. sv., když přibíjeli nemluvňata na vrata. Jejich znakem byl vlčí dráp a trojzubec, který přijala Ukrajina za oficiální znak. Přihlásila se tak k odkazu Bandery, nosí jeho obrazy, postavili pomníky jemu i těm ostatním. Myslíte, že každá země si může dát znak , jaký chce ? Může, ale tohle je stejné, jakoby si sjednocené Německo vybralo hákový kříž.
Ukrajina zostala neutralne dost dlho. Dost dlho sa tu hrala hra aku chcelo Rusko. Aj tak to Ukrajincom nepomohlo. Kam sa dostali? K chudobe, korupcii, oligarchom a nakoniec aj k vojne.
Do roku 2000 byl prezidentem RF Jelcin, který jel podle amerických a západních not. V tu dobu se dostala RF na pokraj krachu. A západ plácal Jelcina po ramenou, Jelcin jezdil po světě, chlastal a západ se radoval, že má Rusko na kolenou. Pak přišel Putin, Jelcin blábolil “Beregitě Rasiju” a Putin vytáhl Rusko z Jelcinova odkazu, kdy se nacházelo na pokraji hladomoru.
Ukrajina si jela nezávisle a dostala se tam, kde je. Opravdu na to Rusko nepotřebovala. Achmetov, Pinčuk, Kolomojskij…..Zelenský.
balu:Zkuste se zamyslet nad tím, že jsou lidé, kteří se řídí vlastním rozumem a nepotřebují k tomu, aby si vytvořili svůj názor, aby jim někdo řekl, co si mají myslet.
Stačí jim čt24, Novinky a Seznam ? Někteří přidají ještě Forum24.
https://www.youtube.com/watch?v=8mhpvWBYqT0
Pusťte si to, psala a vysílala to naše média, než se začalo zamlčovat a mlžit.
efe:Jo přesně, já čekala něco vypodloženýho, tohle je slaboučkej hadřík a přezky jak pro čivavku… A to jsem vyloženě psala, že to chci na canicross, kdy pes tahá…
Na Temu nakupuju pravidelně.
Mám tu od Zera, poměrně masivní - i když na většího psa. Vraťte ho, zajeďte do Děčína a nechte si udělat postroj na míru, takový jaký budete chtít. Jestli se Zero diametrálně nezhoršilo, tak takhle to dřív bylo. Jasně, že podražili, ale ani teď by neměl být dražší ( o moc ) ten na zakázku.
S V.M. jsem stoupala Až na vrcholky hor. Bohužel teď už spíš na ty nižší. Ale na Ještěd, Ralsko a Klíč…to ještě dám 🙂 - snad.
A jinak Johnny Cash - oblíbenec největší. Ten je pro vás asi starý 🙂
efe:Tak nám včera přišel konečně objednaný postroj z MushGo a…. já nevim, za tisícovku jsem asi čekala něco jinýho 🤔 ale aspoň sedí.
Proč ne od Zera ? Zdají se dobré.
Nikdy jsem nevolala městskou, vždycky 158. 158 mám v hlavě. Mám to podobně jako Sarah ( jestli to nepletu ), volala jsem je víckrát, jednou jsem si pro ně došla osobně, pro státní.