Aktuálně: 3 544 inzerátů216 748 diskuzních příspěvků18 330 uživatelů

Příspěvky uživatele

orionka-2

orionka-2
orionka-2 25.11.2024, 17:03:24 xxx:xxx.8158:6a6c

Tak já se přiznám, že pondělí, út, stř., pá, ne….jsou ty dny….🙂)

orionka-2
orionka-2 25.11.2024, 16:52:38 xxx:xxx.8158:6a6c

To je přesné. Šedy pronásledoval mou starou Korču, naskakoval na ni, koulel ji dolu ze stráně. Já řvala, kdyby nebyl tak mrštný, nakopala bych ho. Nakopala bych je oba. Nakonec on seřval mě - když se konečně doklátil, "je to mladý samec, je to příroda”.

Brrr…. končím, byla bych sprostá. Byl to snad jediný živel, který tam kazil pohodu.

orionka-2
orionka-2 25.11.2024, 16:42:07 xxx:xxx.8158:6a6c
Orionka:

Napadá, ale neřeknu!! Ale rozhodně to nemá zapotřebí, probůh.

Tak jsem si kvůli L. ž. odlistovala hodně daleko a zjistila jsem, že jsem vedle. Takže i dál nevím.

orionka-2
orionka-2 25.11.2024, 16:33:45 xxx:xxx.8158:6a6c

My, s naší psí partou, jsme s V. D. sdíleli venčící prostor. Sice dost velký ale přece jsme se potkávali. Zabít by zasloužil už za Dina. GR. Asi víte. Původně to byl rodinný pes, pak to vzal V. D. do ruky. Tuším, že jeho první. Možná některé pikantnosti neznáte. Nakráčel s ním na cvičák a první oznámil, že ho bude vodit u pravé nohy, protože zbraň nikdy nosit nebude. Pohoda. Pak s ním nastoupil na kruhovku. “To je tak hloupý? Všichni psi vědí, co mají dělat, jen on stojí, vrtí ocasem a kouká ” Naštěstí se cvičákem brzy skončil ( nebo byl skončen ? ) To ještě s Dinem chodila někdy i paní s dětmi. Pokaždé měly “jiného" psa - živé, radostné zvíře s vesele nesenou oháňkou. Když pak pořídil lajku, Dina “dorazil”, odsunul na vedlejší kolej, Šedy něco provedl a slíznul to Dino. Šedy byl spratek rozmazlený, zásadně na volno, lítal prostorem, majitel v nedohlednu, často škodil. Jediné vysvětlení, je to lajka, je to příroda. Někdy v té době založil svoje “výcvikové středisko” na městském pozemku, v podstatě příměstském odpočinkovém prostoru. A dál škodil ! Když z jeho frekventantů vylítla dobrmanka a napadla, byla odeřvána : “Nechte ji, je to alfa fena, to je příroda. Ta vaše se musí podřídit.”

Jednou mě V. D. zabije 🙂)

orionka-2
orionka-2 25.11.2024, 16:05:12 xxx:xxx.8158:6a6c

“že jsem nebyla zamilovaná do Juliána Záhorovského ani do zpěváka O-Zone”,

Jak my to měly krásně jednoduché : Rozdělené na Matuškovky a Gottovky - pak se do toho trochu vetřel Neckář. Posléze na Filipovky a Honzovky ( kdyby někdo nevěděl tak Filip a Honza ze Starců ). Nad každou novou písničkou jsme se zhádaly, ale nepraly jsme se. Kluci z toho měli hec, jen do té doby než prasklo, že někteří milují Kubišovou a ti druzí Vondráčkovou 🙂) Měli jsme moc hezké dětství a mládí.

orionka-2
orionka-2 24.11.2024, 23:26:21 xxx:xxx.b65b:4e5d

My jsme jen pinč, co štěká, je třeba jít po velkých psech…..

orionka-2
orionka-2 22.11.2024, 11:57:23 xxx:xxx.9663:368c
Buggyra:

Asi jsem nějaké ty zkratky rozklíčovala, ale jiné ne. Mě nějak jiní magoři (kde jsem řekla, že Rus je jediný magor?) v tuhle chvíli nepálí, víte, protože nějak nemají úplně vliv na moji bezprostřední budoucnost. Leda by odpálili nějakou tu rafinérii. Asi jiný magor upe nenastartuje třetí světovou, že ano. Zatím je ta největší pravděpodobnost skutečně u Rusa.

Já vím, že odkazy neotvíráte. Udělejte výjimku…..a možná pochopíte ta chap.

https://www.youtube.com/watch?v=nEnUETzsCYY

orionka-2
orionka-2 21.11.2024, 20:18:54 xxx:xxx.421f:47a8

Jsou i méně fatální nebezpečí, ale přesto nic dobrého, sem tam něco i blbého. Nebo myslíte, že 40% je fajn ?

orionka-2
orionka-2 21.11.2024, 17:10:17 xxx:xxx.632c:f596
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 21.11.2024, 10:22:08

K zachraňovanému koni dodám :

Obrázek Obrázek
orionka-2
orionka-2 21.11.2024, 14:18:10 xxx:xxx.632c:f596

Prosím, potřebovala bych poradit jednoduchý free photoshop (fotošop ). Měla jse Picasa, ale skončil (asi ). Ashampoo photo commander a nemůžu se s ním sžít a nic na něm neumím. Dík za radu.

orionka-2
orionka-2 21.11.2024, 14:04:36 xxx:xxx.632c:f596
megi-the-pes:

Hele a co je to s tím Tik tok? Jak to, že úředníci mají tuto síť zakázanou, ale tenhle Péťa může? 

Pusťte si Chauna. F. jen marketéři poradili další pastičku  : “Ať mají co řešit a my zatím v klidu za rohem”…..co? Nevím. Jen něco visí ve vzduchu.

Jen namátkou : Zel. má požadavek rozmístit svá vojska ve vých. E. Eu nám vytýká, že nepouštíme cizince do politiky naší vnitřní, pro Němce platí v některých okresech stejná pravidla jako pro menšinu na Těšínsku, jenže tady žádná menšina není, pro kterou menšinu dál.? Korespondenční volba….v Kalifornii mohli volit všichni, bez předložení dokladů. Amerika náš vzor. Možná na těch 40% dosáhne. 

A jak říká Chaun - všichni se budeme zabývat vratností plechovek a víčky na pevno. Teď ještě TIKt.

orionka-2
orionka-2 21.11.2024, 13:51:56 xxx:xxx.632c:f596

„Kdyby nebylo Rakouska, musili bychom ho vytvořit.“ — František Palacký. 1848.

Tak počítejte se mnou : Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Rakousko, Rumunsko, Slovinsko.

Jiří Dientsbier počítal ve V4 trchu jinak, ale jednak je Polsko veliké a chce být samostatným hegemonem a rozpadla se Jugoslavie. Ale věděl, že sami samotincí…..vždycky nás ( stále výbojné ) Německo zválcuje.

orionka-2
orionka-2 21.11.2024, 13:43:40 xxx:xxx.632c:f596

Naše malá země má jen omezený vliv na dění v  EU

Proto přece musíme napřít všechny síly k tomu, aby jme si podrželi právo VETA a ne, že náš milovaný a hezký prezident sám navrhne jeho zrušení. Je na čase zamyslet se, komu vlastně slouží.

A neošklivit si Or., který hájí svou zemi ( a přeneseně i zájmy našich občanů ),  jedině ve spojení s dalšími budeme  silnější než sami.

orionka-2
orionka-2 21.11.2024, 11:42:29 xxx:xxx.632c:f596

https://www.youtube.com/watch?v=pnA4ujwt5EM

Tady to máte z jiné strany. Oni docela vážně srovnávají Fialu s Jakešem !!! Rozebírají Jakešův projev ve srovnání s Fialovými vystoupeními !!! Dobrá komedie.

Ovšem, když to dáme do souvislosti s Chaunem - Fiala hodil téma ( absurdní ) na hodně dlouho. Budeme počítat a násobit platy a roky….a zatím se stane co ?

orionka-2
orionka-2 21.11.2024, 11:21:33 xxx:xxx.632c:f596

Někoho tady zajímal Igor Chaun ( Fíkovnici ? ):

https://www.youtube.com/watch?v=Qp5juoal6lE

Je to dost dlouhé, byla by i škoda vytrhnout si z toho jen prostředek od 7,45 do 25,45.

Třeba to osloví i Buggyru a udělá výjimku a pustí si odkaz. Vydržela jsem to jako ateista taky až do konce.

orionka-2
orionka-2 20.11.2024, 16:08:18 xxx:xxx.edce:2c8a
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 20.11.2024, 15:31:58

Problém je i v tom, že mladí jaksi nechtějí děti, protože omezení, starosti a práce. A tak se radši sichrují tím, že oni jsou homo. ( Blbost ? )

Ať si mladí řeknou, jaká by musela být podpora, aby děti chtěli. Ono to není zdaleka o penězích.

Ale docela dost rodin má dětí víc. Když už se jednou rozhodnou “do toho jít”, tak 3 nejsou problém.

orionka-2
orionka-2 20.11.2024, 16:00:53 xxx:xxx.edce:2c8a
Buggyra:

Hrozbu války asi neovlivníme, na rozdíl od našich důchodů…

Já jsem nic neeskalovala, tak jaképak “my”.

Nemáte pravdu. Tak jako při zmínce o prodloužení věku odchodu……měly být ulice plné těch 50+

Tak potom, co Lip. prohlásil, jak podporuje ty rachejtle, tak měly být ulice plné …všech na mírovém pochodu !!!

Někde jsem dávala odkaz na Fica. Tak mluví státník, kterému jde o jeho zemi a lidi v ní. A není pravda, že lidi nic nezmůžou, mírové hnutí “vyhnalo” am. z Vietnamu.