Fikovnice: Mně přijde otřesné až skandální, že ani po takové době se Fiala a ministři jeho vlády nenaučili komunikovat s lidmi, s obyčejnými lidmi. Mně oni připadají fakt jako Marťani!!! A pro mě je třeba neveselé, že kdyby teď byly volby, vůbec netuším, koho bych volila. A nedělám si iluze, že se to v dohledné době změní.😕
Vím, koho určitě volit nebudu, ale v podstatě nemám nikoho, koho bych zvolit chtěla.
To není o umění a neumění komunikovat. To by profesor měl umět. Nejotřesnější je, že královsky žijí za naše peníze a hluboce námi pohrdají. Jediná páka na politiky, jsou volby každé 4 roky ( i kdyby 5 nebo 3 bylo by jedno). Musí se naučit, že buď budou pracovat ve prospěch lidu ( ha, ha, jako už bych to někdy slyšela, ale on je to fakt ) a pak zůstanou další 4 roky u vesla, které tak milují. A nebo se budou chovat jako samolibá hovada, sem tam se zaplétat a sem tam si přikrádat a pak za 4 roky půjdou. Ne vždycky přispěchá Rychetský se změnou volebních pořádků, když popře sám sebe. A pak můžou svůj odchod svádět na kohokoliv. Ruskými špiony počínaje a českými dezoláty konče. Ale je to jen a jen na nich, jejich chyba.
Fikovnice: Jj, já četla i nějaké komenty a na utracení se shoduje většina lidí.
Ono teda prý to první napadení (o němž se nejdříve psalo) nebylo potvrzeno. Pes byl dán do útulku (plánovaně dočasně), až vystřízliví jeho pán (ten byl odvezen na záchytku). Tak si říkám, jestli ten majitel nebyl takové to vyfetlo, co si pořizují buloidní plemena, celé dny se s nimi poflakují jen po ulicích, pes nula vyžití. Ale to samozřejmě jen spekuluji.
Magor chlap měl potenciálně nebezpečného psa. Pak udělal chybu každý, kdo ji udělat mohl a paní to odnesla. Je mi líto i psa, když tam sedí……a co dál? Pozitivní na tom bude, že ho ( snad) nevrátí opilci na ulici.
To není jen nulové vyžití, takové “vyfetlo” ( jak píšete ) asi bude ve svých silných dnech silně agresivní a pes to chytí od něj. Navíc od něj odloučený, odchytávaný, celé je to nešťastné.
Canka: Ahoj holky,
Teda to je sakra zima!!!Myslela jsem,že to ochlazení brzo opadne a bude zase hezky,ale naopak to vypadá,že bude zima až do konce dubna…a to jedu s kamarádkou v nedělina trhy kupovat sazeničky🙄No to nevím,jak to udělám teda,protože to ven nedám..a doma mi je sežerou kočičáci😕Budu to muset nějak vymyslet..
Holky na zahradu mi začal chodit kocour..a holky co myslíte?Opakuje se stejný scénář jako s tím černým kocourem,co mi tam chodil…tenhle se naučil taky prorvat dvířka na magnet a žere Bertovi všechno jídlo☹️Budu ho muset odchytit a odvézt pryč…zkusím zkontaktovat tu známou,co jsem jí vezla toho černého…jak to,že se to takhle ty cizí kocouři sakra naučí?😔
Mně chodí cizí kocour až do kuchyně, jakmile nechám svému pootevřené malé okno přes šupu a záchod. Docela složitá cesta. Podle mě leží zalehlý někde v trávě, ve křoví a sleduje domácího a pak jde za ním. Když jsem svého kocoura pouštěla velkým oknem z terasy, cizí počkal a když domácí zmizel, chtěl cizí za ním a moc se divil, když mě viděl. Takže zjednodušeně - domácí je to naučí, sledují ho.
megi-the-pes: Až bude ta zajímavá minuta, dejte pauzu, nebo si to posunout a pauzu. Klik pravou myšou přímo do toho videa a klik na “kopírovat url s aktuálním časem” a klik sem a ctrl + v.
https://youtu.be/bI7qNpwRBgo?t=1022
Dík, naučím se to a budu za hvězdu !! 😉
JanaJanaJanaJana: Tohle je celkově problém “alternativy”, ABJ, Xavera a dalších, že všechno podávají naprosto apokalypticky a lidi, kteří je sledují, hodně padaj do depky a mají pocit, že je tady v ČR konec světa (nebo alespoň podle reakcí).
Průšvih je, že valná většina věcí, kterou tvrdí, se časem prokáže jako pravdivá, tj. nepřekrucují fakta. Ten emoční dopad na lidi ale dobrý není. Měly by na lidi přenášet větší nadhled.
https://www.youtube.com/watch?v=bI7qNpwRBgo
Zas neumím ten začátek ustřihnout. Zkuste to od 17. minuty. To přece nepřináší depresi ani strach.
Tohle je celkově problém “alternativy”, ABJ, Xavera a další….
Ze jmenovaných asi sleduji nejvíc Xaver live. Depku mi to nepůsobí, spíš naopak. Nachází tam shodu se svými dojmy a abych použila slogan Globusu, dává mi to pocit, že tady je svět ještě v pořádku. Často je tam i legrace.
Nedělám si iluze o AB, ale PF už se opravdu topí ve lžích. A ten jejich sjezd…..Jediný kandidát, 81 %. Poslouchala jsem jen Fialu a E.D. Hodně sjezdů pamatuji a když jsem zavřela oči, přeneslo mě to….I ta potlesková klaka : “ať žije…plác, plác” jsem slyšela tolikrát !!!!
A pak je taky zajímavé ( dost děsné), že ODS si na sjezdu jmenuje za místopředsedkyni odhalenou podvodnici. E. D. je přesně ta, která si koupila fotku neznámého starého pána z veřejné databáze a pak ho vydávala za důchodce z Vysočiny a četla “jeho” dopis, kde jí píše, jak je spokojený a jak pěkně vychází s malým důchodem.
Buggyra: Já si myslím, že Bobo volí výraz(ivo) hlavně takové, aby měla sledovanost. Dá se to říct i normálně, no ale to by nemělo tu šťávu, že ano.
Na ABJ mě zajímají fakta, které Bobošíková často dokládá dokumenty, začerněnými jen minimálně. A sledovat, dohledat je, vybrat…. v tom vidím větší práci, než potom v tom, jak je podá. Zas na druhou stranu : Kdyby to četla jak referát, tak by to moc lidí nezajímalo. A protože je informační kanál, musí to udělat tak, aby to lidi sledovali. Jasně, že jí jde o sledovanost. Přece nebude všechno to úsilí vynakládat, aby ho uložila do šuplíku.
Fikovnice: Tak já jsem si poslechla (část) toho videa od Bobo, kde mluví o tetkách z ODS. Jak jsem psala, s ODS nesympatizuji, se ženami typu Černochové už vůbec. Vy ale, Orionko, jste před pár dny psala o nenávisti - dokonce i o nenávisti ve mně. Pokud nějakou vůbec cítím, tak vůči lidem, kteří mi nespravedlivě ubližují v reálném životě, a stejně je to spíš znechucení a pohrdání bonzáky a šikanátory.
Ale nemůžu se ubránit pocitu, že plná jedu a nenávisti je tedy Bobošíková, Vy si to nemyslíte?
Ty “tanečky” dam v klubu nejsou až tak podstatné. Srovnání od 9. minuty ( a posun ODS), to je zajímavé. Ale já to od těch plků neumím odstřihnout.
Fikovnice: Tak já jsem si poslechla (část) toho videa od Bobo, kde mluví o tetkách z ODS. Jak jsem psala, s ODS nesympatizuji, se ženami typu Černochové už vůbec. Vy ale, Orionko, jste před pár dny psala o nenávisti - dokonce i o nenávisti ve mně. Pokud nějakou vůbec cítím, tak vůči lidem, kteří mi nespravedlivě ubližují v reálném životě, a stejně je to spíš znechucení a pohrdání bonzáky a šikanátory.
Ale nemůžu se ubránit pocitu, že plná jedu a nenávisti je tedy Bobošíková, Vy si to nemyslíte?
Jedním slovem - nemyslím. Myslím, že má dost nadhledu. A spíš sarkasmus, než nenávist. A i když píšu, že Vondra je hnusný, stejně k němu necítím nenávist a až skončí v propadlišti dějin, bude mi úplně fuk.
Sarah01: 77 není stařena, stařenu si představuju od 90 výš. 😉
Taky jsem mohla napsat "fosílie!.
Ona ta “mládež” není tak zkažená. Dokud ji nezkazíme.
Anonymní: Já myslel jako motivace, třeba ještě k tomu papírový kecky…to bych bral. Aby tak nezíblo
Vy si z toho děláte legraci, ale …….Mám ve své blízkosti stařenu ( ta by mi dala, ale 77 - to už je dost stará ) Od 20 let legálně v Holandsku. A je ráda, že se může uchýlit do Čech, protože se fakt obává eutanazie - až jí dojdou u státu peníze, které si na povinném pojištění zaplatila. Jako další - když si stát ( sociálka ) vezme do hlavy, že nadále nemůžete žít svým způsobem života, ve svém bytě, domě, tak vás prostě odvlečou do ústavu - proti vaší vůli, násilím, na soudní příkaz.
Zrzavci: tam to množství bude na intenzitě pachu? Jako že dvě bankovky smrděj takhle, balíček tolikatě a když má někdo kufr peněz, bude tam toho pachu nahamtáno mnoho…Ale …. prachy musej smrdět hroznou směsicí. Asi bude základní linií ten pach bankovního papíru? Je ale možné, aby tam po těch letech obíhání vlastně ještě byl? Musí asi být.
A nebo právě ta směsice pachů ? Na ničem jiném taková směs pachů není. A nebo je a pes jde po té směsici. On neví, že jsou to peníze 🙂Nenapadá mě jiný předmět, který by prošel tolika rukama. Třeba mám malou fantazii.
Ivus: U nás na cvičáku byl německý ovčák, který byl naučený vyhledávat cigára a bral celý krabičky z kapes lidem v hospodě a nosil je psovodovi 😀 Fakt, nekecám.
To byl hodně užitečný “trik”.
Sarah01: Vím určitě, že toto Fikovnici fakt nepomůže.
Tak Fíkovnici určitě napadne reklamu přeskákat a dál už je to velice inspirativní. Pochopitelně nejen pro Fíkovnici, ale vy jste ji zmínila. Já bych si to nedovolila.