jsem člověk, který rád běhá a půjdu s tím chrtem a ono to půjde. si tak prostě myslím.
Jedině 60 sprint. Vipet nekluše, sprintuje. Ale procházky na flexině jdou. Vipet má výhodu, že je úžasně úpravný, vždycky čistý, skladný, není uštěkaný - proto i hodně oblíbený.
Já je mám teda osobně spíš za taková princátka - vadí jim zima, vadí jim déšť (což je pochopitelné, když nemají podkožní tuk), rádi odpočívají v měkkém a teplém, jsou takoví dost citliví (a to nemyslím nijak špatně). Já si je třeba moc na žádný sport krom coursingu nedokážu představit. Možná nějaký dogdancing a tak…
Je to popsané přesně. Takoví jsou vipeti, s jinými nemám zkušenost. Blízko mě žilo vipetů několik, včetně ch. st. Na procházku chodili na flexi. Nejčastější bylo, že si je v bezpečném prostoru posílali a jezdili dostihy. Když v Lednici ze závodiště 3 utekli, roztrhali srnku, než je kdokoliv dohnal. Prý hrozně řvala.
Fikovnice: To snad ani není myšleno vážně, to “povjesit”!😄
Třeba je to úmyslně. Třeba má s věšením své zkušenosti. Já věším jen prádlo, tak nemám co skrývat.
Fikovnice: Prosím, proč píšete o bubácích???😄
Phorum mě nasměroval sem, a byl extrémně slušný. O bubákovi nemůže být ani řeč, vůbec nevím, jak jste na to přišla.
Edit: Inspektorka sem ze začátku chodila. Kdo mi chybí moc, hodně moc, je Odetta!!!😢
Respektive, zda to byl nějaký cílený tah…
Ten “cílený tah” ve mně vzbudil takový dojem……cílený tah….spiknutí……nalákání…….cílené “žerte se”- já vypadnu !
Prý jsem jdou tyhle manýry z východu. A já myslela, že politici, včetně prezidentů se střílí v Americe. Je na východě? Musím kouknout na globus.
Co tam bylo ? Stránka už je nedostupná.
Hlavně že za nenávistné projevy vůči ukrajinskému vrahovi stíhají u nás 15 lidí. Na ostatní dělají ty,ty,ty.
balu: Jak tak tady čtu, tak ty vtipy o českých turistech na horách v sandálech vůbec nejsou vtipy. 😀😀
Já jsem vždycky slyšela o českých učitelkách na Jadranu 🙂) Kdysi s námi přešla německá turistka přes Jakubinu ( 2194 mnm) v jarmilkách. Začala v botaskách a ty přezula, že by si udělala puchýře. Navrhovala jsem jí metál za statečnost, horský vůdce to změnil na metál za blbost. Takže kam se hrabou Češi.
Ale musím dodat, že je to kdysi.
Nastartovali digitalizaci, sice pomalu, ale alespoň něco se děje.
Jestli ( za ty peníze ) vymysleli digitální OP s tím “ Mějte u sebe ten papírový, kdyby aplikace spadla ”. Totéž velké techničáky, “než ho odevzdáte, ofoťte si ho”. Nějaký průkaz IZIP jsem tu nedávno našla. Nikdy jsem ho nepoužila a už je zrušený. To je jen něco málo na co jsem si vzpomněla. Vyhovuje mi elektronický recept, ale asi má mouchy, hodně lidí je proti.
Na to, že na to máme celé ministerstvo s x lidmi a práci zadávají externím firmám - trochu drahá záležitost.
Já jsem nadšená z jejich přístupu k Ukrajině, za to vysloveně tleskám. Je fajn, že trošku omezili důchody a měli odvahu začít důchodovou reformu. Korespondenční volba byla také potřeba
Jestli je toto všechno ironie, pak tleskám já vám. Jen jste zapomněla na školství.
assil: Musíte vystrčit hlavu ze svý bubliny, spousta lidí je s touto vládou spokojena, takže nějak úplně špatný to zase nemají a nemusí vymýšlet kdovíco kvůli volbám.
Stačí se podívat na průzkumy agentur. Nějak tam tu spoustu nevidím. I bez bubliny.
Tenurri: Myslím, že slečna s huskounem Marvelem (holka s bucket listem) s ním dává i žebříky, ale asi to bude spíš odejinělý případ. Na druhou stranu oni jsou na stezce pomalu víc, než doma.
Asi to lze. I na internetu taková videa jsou, ale nebude to úplně běžné🙂
Nebylo by lepší zkusit “domácí” stravu s nízkým obsahem bílkovin ? Sestavit si krmnou dávku podle selského rozumu s přispěním odborníků ?
Konzervy Hills na jaterní dietu jsme též měli, fena by na nich umřela hlady.
Fikovnice: Já jsem tam registrovaná, takže to po mně nic nechtělo…ale Premium si neplatím a normálně se mi odkaz od Doron otevřel!👍
Jo, ale oni neotravují, nevím, zda mi vůbec kdy od nich něco na mail přišlo.
Edit: Znovu jsem teda zkusila odkaz od Doron otevřít a v pohodě - otevřel se mi celý článek.
Je to tím, že jste zaregistrovaná. Když jsem jim poskytla svůj mail ( zaregistrovala se), otevřelo se mi to taky. Názory pana Vondrušky znám a jsou dlouhodobě konzistentní. Byla jsem zvědavá, co tam řekne k volbám. V podstatě nic, jinak to ani nejde. Zajímavý je ten názor, že evropské národy se buď střetnou, nebo ustoupí. Kam ? Vidím to na Rusko😉.
Střet ? 1529 to křesťané u Vídně vyhráli. Ale to Turci přitáhli k hájenému městu. Jak bychom se mohli střetnout, když je jich Evropa plná !! Město od města, ulici od ulice ? Občanská válka ?