Aktuálně: 3 544 inzerátů216 750 diskuzních příspěvků18 330 uživatelů

Příspěvky uživatele

orionka-2

orionka-2
orionka-2 05.12.2024, 12:41:49 xxx:xxx.ac32:3a85
megi-the-pes:

Komentář pod krásným obrazem Jakuba Schikanedera… Mně se ten obraz fakt líbí, chtěla bych ho domů, je uklidňující, ale takovým jiným způsobem, že i člověk přemýšlí… Vyskočilo na fb:
Renata NesmrtelnáTeta: Škoda že nejezdí všude to koňské spřežení to by byla krása a neposlouchejte názor vygumovanych mozků kdyby šlo mávnout proutkem aby jsem se vrátili byla bych asi první žádné napětí klyd a pohoda

Ten klyd mě úplně rozhodil. 😀

Podle přezdívky - potvrzuje, že blbost je nesmrtelná !

orionka-2
orionka-2 05.12.2024, 12:36:08 xxx:xxx.ac32:3a85
Bobca:

varaxi-to nešlo..Jaká já byla slepice!!!☹️..Navíc tchýni o 40 let v jedné kuchyni..je to dlouhý příběh,ale já si vzala právě ji a děti..resp.se rozhodl,že si mě veme,že by si mě nikdo nevzal(byla jsem v 8 letech zneužita,a byla jsem neskutečně odtažitá k chlapům,provázelo mě to celým životem-je to pravda,co říkají psychologové..už jsme to tu kdysi taky probíraly)..takže si vzal pečovatelku k dětem a ke své matce..tu jsem dochovala do 90…a spolu jsme měli 2 děti..atd..Už moc pitvám,a to nechci..Jak se říká.."dnešní rozum a tehdejší léta"..ale asi to tak muselo být,já žila dětma,popoháněl mě ten povzbuzující stres asi..Prý jsou 2,ubíjející a povzbuzující…a já byla tak zašláplá jeho velkou rodinou….co už..Teď se mnou půl dětí nemluví,ale žiju😎

i skoro 2 roky se mnou nemluvil,se synem od jeho 17 do své smrti..Se svým otcem nemluvil…Psychický teror je daleho horší,než hádky…Jak děcka vyrostla  měla partnery,babička zemřela,tak jsem to ještě půl roku vydržela a šla jsem dochovat matku(jiná kapitola)ale obnovili jsme aspoň s chlapama kapelu ze 70.let.Mě ji před svatbou zakázal v r 1977..jak já byla blbá!!!🙄

Život v minulém století se nedá posuzovat dnešníma očima. A rozum ve 20. se nedá posuzovat rozumem ….no podstatně později. 

Zrovna včera jsem probírala s kamarádkou, která žena by dnes chtěla ( a zvládla ) ve 20. žít náš život. A to vy jste měla jeden z nejtěžších. Tak si nepřipouštějte pochybnosti a užívejte si !!!! 

orionka-2
orionka-2 02.12.2024, 18:48:54 xxx:xxx.2a68:45dc
assil:

Vtip je v tom, že k najití nikde není, takže ten sestřih u Druláka je prostě AI fejk.

Prostě klasika.

Možná, že někteří umí hledat lépe. 

https://www.youtube.com/watch?v=Go--8rh8Kx0

cca 9. minuta, já vidím, že má stejnou kravatu.

Poslechněte si to v originále. Já to porovnat neumím, nerozumím anglicky, anglické titulky jsou snad shodné (od oka) - porovnejte si je. 

Nevím, jak chcete dokázat, že je to fejk. Já to nedokážu, jestli vy ano - něčím jiným než prostým prohlášením……sem s tím. Ráda se nechám přesvědčit a váš nález prof. Drulákovi ráda přepošlu.

orionka-2
orionka-2 29.11.2024, 00:16:33 xxx:xxx.18dc:77f5

Ředitel ZOO měl včera narozeniny……těžké ráno !

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
orionka-2
orionka-2 28.11.2024, 23:53:56 xxx:xxx.18dc:77f5

Zastaví velké nákladní auto na červenou, ke dvířkům doběhne blondýna a zaťuká na okénko. Řidič ho stáhne a blondýna na něj: "Jmenuju se Marie, jedu za váma a ztrácíte náklad." Řidič zakroutí hlavou, padne zelená. Na příští křižovatce se scéna opakuje. Na třetí červené to řidič už nevydrží, vyskočí z náklaďáku, zaťuká na okénko auta blondýnky a když ho blondýna stáhne, tak řekne: "Já jsem nějakej Franta,je zima, jsme v Liberci a já sypu sůl na silnici."

orionka-2
orionka-2 28.11.2024, 23:40:58 xxx:xxx.18dc:77f5
»
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 28.11.2024, 21:04:51

Na Vánoce na konci 70. let mám krásné vzpomínky. Stromeček jsme si chodili uříznout. V Podještědí byl velký svah a nad ním vysoké vedení - nevím, jestli bych to ještě našla. Les tak nesměl vyrůst. Lesáci tam zaparkovali maringotku,  do ní umístili dvě bezvadné “baby”. Ty vařily svařák a grog ( bylo to zapotřebí, tenkrát ještě zima byla zima a pro stromky jsme se brodili pasekou po kolena i výš ) a půjčovaly pilu - samozřejmě, že ruční.  Brodili jsme se od stromku ke stromku, otřepávali sníh a vybírali ty nejkrásnější. Zaplatili jsme dvacku za stromek včetně toho pití.  Nádherné stromky jsme tenkrát mívali.

orionka-2
orionka-2 28.11.2024, 23:32:26 xxx:xxx.18dc:77f5

Některý jedinec kdyby  si nekopnul, tak by snad zítřka nedožil. Jenže  zapomněl dodat, že ty domy postavil zlý kapitalista a že se z nich lidi rádi nastěhovali do králíkáren. A že cena té králíkárny dnes koštuje 160,-- Kč za m2. No, nekupte to !

Taky takový byt pamatuju, v Nuslích. V 70 letech už se tam topilo plynem a voda byla zavedená v každém bytě. Pokrok nezastavíte.

orionka-2
orionka-2 28.11.2024, 19:28:51 xxx:xxx.6d37:5a0b

Neměli by být potkani větší? I když z fotky se velikost špatně odhaduje. Třeba ukážou ocasy. Nějaká jiná myš ( myšice) to být nemůže ?

orionka-2
orionka-2 28.11.2024, 18:50:25 xxx:xxx.6d37:5a0b

No to se policie vyznamenala. V 80 lidech za 21 dní 24 kousků za 14 milionů ? To jako vážně? Nejpikantnější je, že za močení v lese, seberou myslivcům mobily. Fakt groteska. A když se páni policajti blbě trefí, myslivci běžte a dosledujte to ! To jako vážně? Snajpři se netrefí ? Máme v dědině sdružení, místní myslivci říkají “moje zbraň nezanechává raněných”. A jsou to většinou starší strejdové. Ale střílí na jistotu. Nebo nestřílí. Právě proto, že dosledovat raněné prase je jednak otročina a za druhé dost nebezpečná. Že by si je policajti dosledovali sami, když jsou takoví snajpři ?

14 milionů ? fakt pár drobných.

orionka-2
orionka-2 28.11.2024, 18:37:53 xxx:xxx.6d37:5a0b

https://www.youtube.com/watch?v=U2YhCQ5AeVs

Jen jeden odkaz. Není dlouhý. Když nevydržíte 4 minuty Druláka, popostrčte si to. Cca od 4. minuty je tam Trumpův projev ( jen asi 2 minuty ), česky za něj mluví AI  ( nebo IA? ). Zařadil se k dezolátům, přiznal, že válka na Ukrajině je válka mezi USA a Ruskem na území UA.

orionka-2
orionka-2 25.11.2024, 17:59:11 xxx:xxx.8158:6a6c

To je ten pán z LB, co vypadá jako furt opilý? Nebo to je jiný pán. Ale také postarší Čech.

Z Lbc je, ale jestli postarší ? To je relativní. pro vás postarší, pro mě pomladší 🙂)

Cca v letech 1998-2001 měl asi 8mi leté děti. tak teď už je to vlastně dědek.

orionka-2
orionka-2 25.11.2024, 17:48:08 xxx:xxx.8158:6a6c
Buggyra:

Orionka psala o nějakém úžasném názvu Krizová situace vojenského charakteru - který jsem v životě neviděla.

Kdybyste četla odkazy, nemusela bych to hledat a vy jste mě nemusela podezřívat, že kecám.  Odkaz je 24. 11. ve 22, 21 ☹️(

orionka-2
orionka-2 25.11.2024, 17:43:55 xxx:xxx.8158:6a6c
Buggyra:

Orionka psala o nějakém úžasném názvu Krizová situace vojenského charakteru - který jsem v životě neviděla.

To je tím, že jste mladá a nemáte čas se koukat. Dnes byl v polích krásný slunečný den. Jasno a vidět až do nebe. Jen na něm bylo příliš tryskáčů. Tak jsem hleděla, jestli hřib vyroste za Ralskem nebo za Bezdězem. Máme daleký výhled. Zatím v pohodě. 

orionka-2
orionka-2 25.11.2024, 17:32:13 xxx:xxx.8158:6a6c

Když vy si pořád myslíte, že kecám :

https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/584698-evropa-se-pripravuje-na-valku-manual-pro-lidi-chysta-i-ceske-ministerstvo

Cituji, když vy odkazy neotvíráte :

Redakce TN.cz se obrátila na české ministerstvo obrany, zda se podobné materiály chystají i u nás. "Otázku, jak se mají lidé chovat v souvislosti s případnými krizovými situacemi vojenského charakteru řeší příprava občanů k obraně státu (POKOS)," sdělila TN.cz mluvčí ministerstva obrany Simona Cigánková. Zdroj: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/584698-evropa-se-pripravuje-na-valku-manual-pro-lidi-chysta-i-ceske-ministerstvo?campaignsrc=tn_clipboard

orionka-2
orionka-2 25.11.2024, 17:27:37 xxx:xxx.8158:6a6c
Buggyra:

Já už to nenajdu. Byla to oficiální informace na TN asi Nova. Včetně těch letáčků. co nám vytisknou, včetně informace, že do metra, nebo do tunelu . ( Vy asi do Oldřichovského ), a že na starost to dostali ( dostanou ) hasiči.