To jsou věci. Když na nás nepošlou černoušci písek ze Sahary, tak pro změnu hvězdné války.
Příspěvky uživatele
orionka-2
megi-the-pes:No oni (ony) psi od Čapků nebyli zrovna dvakrát vycvičení, vychovaní. První fena neustále zdrhala, taky si tak pořídila dětičky, vláčela páníčka všude a vždy…
Povídky z druhé kapsy. Z první?Mi ukažte film, knížku (kromě D.), kde je teriér roztomiloučký.
Vůbec kde je teriér.
Přece Robin ! Když se dostal k tetě Nevímjaksejmenovala.
https://www.youtube.com/watch?v=JeIo4C_UbF0
Zajímavý rozhovor, i když z něj mrazí.
Kdo to neviděl, článek je slabý odvar :
https://tv.idnes.cz/domaci/schmarcz-rval-na-slachtu-vypnuli-mu-mikrofon-pak-ze-studia-zmizel.V240619_190413_idnestv_jaha
V diskuzi : “Jestli má zbroják, odebrat. Je to nebezpečný šílenec.”
Fikovnice:Mně nějak principielně vadí, že má brát půl mega/měsíc někdo, kdo má duto v hlavě. Jinak by mi to asi bylo fuk.
Víc mě vadí, že “to” mohlo být rektorkou staré tradiční vysoké školy. Koukla jsem na historii a většinou to byli páni vědci zvučných jmen….a pak…..tak dopadne genderová vyváženost. Absolutní degradace akademické obce ( to jsem to napsala učeně 🙂 )
A Nerudová má opět šanci ze stejného důvodu. Pokud bude usouzeno, že v komisi chybí jedna žena do počtu……a pak dostane ČR nějaké úplně nedůležité portfolio, kde sice nic nezkazí, ale taky pro naši ČR nic neprosadí !!
Já jsem zas totálně pozadu - nestíhám. Dočetla jsem k tomuto citátu :
do holek s epořád hustí, že se má o chlapa starat, že má být navaříno, že musí být vyžehlenej, jinak je to vizitka ženy, že jakmile je dítě, musí ženská už jen dřepět doma,
Mám pocit, že žiju někde jinde. To, co píšete nehustil nikdo ani do mě a to už jsem důchodkyně. Naopak v každém časopise se dočtu, že žena si má každý den vyhradit hodinu pro sebe a též jeden celý den v týdnu. Doprovázeno fotkou koupelny s pěnou, svíčkami a růžovými plátky. Dobře, to je reklama. Ale sledovala jsem rodinky z pokladny instituce. Muž jedno dítě za ruku, druhé “na koni” jednou rukou kupoval vstupenky a za ním matka dětí s telefonem v ruce. Vedle instituce výběrová škola, kam rodiče naváželi děti. Půl na půl otcové x matky. A co se v mladých rodinách vaří ? Radši nemluvit. Svíčková ? Většinou to končí koupenou picou, nebo špagetami s kečupem. Ale asi žiju jinde.
Víc vnímám nechuť mladých mužů ženit se. Ale děvčata se taky vdávat nechtějí.
V důchodu už pár let jsem. V “lékárničce" mám hormon šž, protože od určitého věku je moje šž líná a paralen. Když tu někdy čtu ”odborné" příspěvky mladých diskutujících o lécích, mám oči navrch hlavy.
Jedno OT : Jedna kočka z YT :
Trickyvoo:Ze všech těch psů mi přijde, že nejhorší je nezvladatelný bull. Když pak člověk vidí ta videa,jak bull je zakousnutý do jiného psa a paní majitelka v podstatě jen přihlíží, protože nemá sílu s tím cokoliv udělat…
Mně přišlo dost děsné, že přiznala, že by ji stáhl ze schodů a nebylo by to poprvé. Náhubek měla nepochopitelně v ruce. V sobotu odpoledne, kdy tím vlakem jede dost výletníků a jasně že se psy.
Byla jsem včera ve městě venčit naši malou - vzrůstem- fenku. Jen tak ulicí okolo domu, kousíček kolem hřiště. Tam jsme potkaly světlého labradora. Pes si lehnul-na číhanou, paní se zastavila a zapřela : “Já mám fenku” “Tohle je kluk” “Tak to bude v pohodě?” “ No nevím, on vyjíždí po všem” “Tak my se vám vyhneme obloukem” “ Vy ji udržíte, ta je malá, ale já se musím zapřít, asi ho neudržím”…..No neudržela, zarazila jsem ho kousek přes sebou, fenku za zády. Reakce majitelky byla “Co to zase děláš, to se nedělá” ….Proč musí mít psa, kterého neudrží? Ani silou, natož povelem.
Do Liberce jsem dojela vlakem . Stejným vlakem jel australák, majitel byl vazba, tak ho udržel. Pes s ním cloumal už na nádraží, protože na našem nádraží se to hemží kočkami. Nesedl, nelehl, cloumal. Nic.
V Liberci vystoupil také nějaký bul. Staford nebo pitbulteriér ??? Krásný, hnědý, velký. Nejdřív ho majitelka “hodila kolem lampy”, aby australák stačil poodejít. Pak se její pes snažil procedit skrz zábradlí nad schodištěm, protože toho druhého zahlédl dole. Nakonec mu došlo, že musí po schodech, ale to už byl zas uvázaný u zábradlí a hrabal se na schody po břiše. Nakonec se mnou jeli výtahem, prý by to nebylo poprvé, co by ji stáhnul ze schodů. “Tak už to stačilo, tak už se zase uklidníme” opakované do nekonečna. Ve stánku před nádražím dostal za odměnu zmrzlinu. “Koukej, co pro tebe mám”.
Život se psy v současné době…….
Co po sobě zanechalo poslední spolčení ? Obrovskou uhlíkovou stopu ( možná by ji moje kamna vyrobila za rok ? ), stálo spoustu peněz, pojedli a pokecali…….
Stejně naše vláda - tu hodí ½ milionku, tam milionek, jinam pár miliard ( v jiných hodnotách už ani počítat neumí ) a hele…ono to někde chybí.
Na co žárovku ? Dokud bude petrolej !
Víc než Medveděv mě děsí EU a naši poskokové se svými nesmyslnými nařízeními, kterými chtějí spasit svět a nespasí nic, akorát otravují vlastní občany. Papírová brčka a víčka na ocásku jsou toho dokladem.
„Každý den bychom se měli snažit uškodit těm zemím, které na naši zemi a všechny naše občany uvalily tato omezení (sankce). Škodit ve všem, v čem lze škodit. Škodit jejich ekonomikám, jejich institucím a jejich vládcům.
Asi to bude zbytečná snaha. EU si dokáže maximálně škodit sama svými blbými nápady. Rusko na to nepotřebuje. Prý máme ( ČR ) být za rok či dva čistými dovozci EE. Zajímalo by mě odkud ! Německo se zbavilo uhelných a jaderných a my je zachraňujeme. Až se uhelných zbavíme my ? Mě to neva, já mám ještě valchu schovanou, spát chodím se slepicemi, na televizi nekoukám, do mrazáku nemám co dát a sklep mám dostatečně studený.
Muchničky ? Napadají v hejnech , těžko se odhánějí a když je ze zvířete setřete, jsou po nich krvavé ranky. Takový poetický název a jsou to krvelačné bestie.
Já jen doplním sama sebe moudřejším slovem, které Turka vysvětlí :
Jako levičák se trochu smějete těm, co nejsou pravičáci a Turka volili. Jak to přesně myslíte? Máte signály, že něco je tam špatně?
Ale kdepak. Vůbec žádný osten. O Filipovi nemám vůbec žádné pochybnosti. U Motoristů je vše v pořádku. Dlouhá léta píšu o tom, že pravičáci u nás sní o návratu k té původní klausovské ODS. To je cílem jejich reforem. Nijak se tím netají. Turek to sám několikrát řekl. Já se trochu směju těm, kteří Turka volili a představovali si něco jiného. Představovali si Turka jako lepšího Babiše, čekali, že Motoristé budou jako SPD bez Okamury nebo jako Kateřina Konečná bez KSČM. Teď jsou překvapeni námluvami Vondry a Turka. Já nejsem překvapen vůbec a nedělám z toho žádné závěry o nějaké zradě. Pokud někdo volil Motoristy a teď je znechucen jejich politickými kroky, tak je ve skutečnosti levičák, jen ještě neudělal coming out.
Rapotačka:Fešáci
Ale to, že je Turek pravicový kapitalista ( ovšem ne žádný nácek ) to bylo přece jasné. Takže do pravicové frakce, to je taky jasné. S Kateřinou do frakce nepůjde 🙂, já bych šla 🙂