Aktuálně: 3 769 inzerátů208 899 diskuzních příspěvků18 233 uživatelů

Příspěvky uživatele

orionka-2

orionka-2
orionka-2 19.08.2024, 14:25:35 xxx.xxx.226.32
assil:

Mě to fuj nepřijde, naopak možnost chránit hranici před násilným vniknutím jakýmikoliv prostředky mi přijde OK.

Jaká škoda, že jsme ty dráty přestříhali.

orionka-2
orionka-2 19.08.2024, 14:22:59 xxx.xxx.226.32
megi-the-pes:

Mně asi něco uniklo, protože to stejně dodržovat nebudu… s těmi kotlíky - zákaz kotlů, ale co kamna, proč kamna nemusí splňovat něco, co? Postrádám tam logiku. 
A kamna s výměníkem nejsou kotel? 
Jsem z toho jelen. 
Hodim do kamen petflašku a dobrý?

Dobrý, dokud vás soused neudá, že moc čoudíte. Pak musíte mít ty petky dobře schované a né nachystané u kamen na další přiložení. Protože na udání vám přijde kontrola. Možná to bude ta nově vznikající vojenská policie. Ale buďte v klidu, budou mít ve “stanovách”, že civilní obyvatelstvo, u kterého zasahují, nesmí mučit. Možná se s ním nedomluvíte, protože Fiala navrhuje, povolit vstup k policii cizincům s povolením k pobytu.

orionka-2
orionka-2 19.08.2024, 14:19:07 xxx.xxx.226.32
megi-the-pes:

To video bude myšleno asi, že to je nějaký migrant. A Polsko, že je dobře, že je bude moct střílet. 
No zní to fuj. Podmínky neznám. Ale co má voják dělat, když na něj jde 10 lidí. 

Deset lidí s klackem, tedy holí, násadou. Ten jeden se nechal zabít.

orionka-2
orionka-2 19.08.2024, 14:17:56 xxx.xxx.226.32
assil:

Co je hrozný? To FB video a nebo to, že si Poláci hodlají bránit svoje hranice?

Obojí.

orionka-2
orionka-2 19.08.2024, 14:14:28 xxx.xxx.226.32
Fiona.Praha:

Stává se to tam, kde se dominantní štěně ocitne v rodině, kde se vychovává láskou a domluvou. Vše se omlouvá (je malý, nerozumí tomu, ten je roztomilý) a štěně se do ničeho nenutí, nic se nezakazuje (je to přece psí osobnost). Pes se stává rozcapenější a rozcapenější a když pak dojde k situaci, že je potřeba psa k něčemu přinutit nebo ho omezit, neváhá kousnout. Když štěně není dominantní, stává se z něj uňafaný vynervovaný uzlíček, který je neustále ve středu, sice tak rychle nekousne, ale hysterčí a nakonec taky kousne. Naopak, štěně, které má od mala stereotyp, jasná pravidla, ví, co může, co nemůže, co musí, co se kdy bude dít, prostě má řád, je pohodový.  

Ještě že děti nekoušou. To by bylo pokousaných rodičů, kteří takovou výchovu preferují u dětí . Pardon za odbočení, ale ten váš text k tomu děsně nahrál. 

orionka-2
orionka-2 19.08.2024, 14:03:35 xxx.xxx.226.32
assil:

Někdy je to pro toho psa jediná šance, jak uniknout peklu. Holt ve státě, kde úřady moc nekonají, si dost často lidi pomůžou sami.

Ano, je to krádež, ale ano, v určitých výjimečných případech s tím souhlasím.

A to jste poznala z jedné fotografie ? ( Pardon, ze dvou.)

orionka-2
orionka-2 19.08.2024, 11:56:42 xxx.xxx.226.32
Doron:

Ty klece v bytech přece nejsou vidět..

To je to, co mě na tom taky děsí. Nikdo to nevidí, nikdo se jich nezastane..

Chápu, někdy to může být extrémní opatření pro extrémního psa, ale to plošné požívání…taky s tím bytostně nesouhlasím. 

Ten extrémní pes stejně tu klec rozebere. Takže jsou v nich umisťovaní psi neextrémní. Za trest, že si je majitel pořídil, nevychoval je, nevěnuje se jim……A když v té  kleci štěkají, dostanou protištěkací obojek, další tyranské zařízení na psa, který jen zoufale volá.

orionka-2
orionka-2 19.08.2024, 11:53:53 xxx.xxx.226.32
balu:

Podle mě je v takovém případě nezbytná změna majitele. 

Před změnou majitele, je potřeba pokus, majitele původního vycvičit. Lze to ale jen v případě, že se nezačal psa bát. A jestli pes není zarputilý rabiát, který startuje hned, jak původního majitele vidí. 

orionka-2
orionka-2 19.08.2024, 11:21:25 xxx.xxx.226.32

Možná ti Niki závidí,jak jsi spokojená,šťastná,žiješ si fajn život,sice sama-ale svůj,děláš si co chceš..cestuješ.

A nejvíc ho nas…., když si tak spokojeně budete žít dál !

( Někde jsem četla takový slogan : Být spokojená a žít s úsměvem je někdy docela dřina, ale když si uvědomím, kolik lidí tím naštvu, tak se ta dřina vyplatí. ) 

orionka-2
orionka-2 19.08.2024, 11:14:51 xxx.xxx.226.32
Buggyra:

Elektroauto a tahání koní, tak jo. A během závodů si ho budu nabíjet. Asi ze slunce. Nebo ho dobiju bejsbolkou, to je tak nejpravděpodobnější. S herkama v přívěsu budu vozit elektrocentrálu na benzin, abych mohla dobíjet za jízdy 😀 Jak je normálně přívěs připojený na elektriku auta, tak teď bude auto napojené na zdroj z přívěsu.

Sranda je, že ta centrála mi na pět litrů benzinu pojede 8 hodin, to staré auto na pět litrů určitě 8 hodin nedá. Tak jestli to tomu elektroautu bude takhle stačit, tak to už se vyplatí!!!

To byste tomu dala. Ta elektrocentrála bude ekologicky 100x horší než to spalovací auto🙂). To už by byly lepší panely na střechu stodoly ( jestli nějakou máte ). Známý takhle táhne na fotovotaiku celou domácnost a dvě eleauta.

orionka-2
orionka-2 19.08.2024, 10:55:32 xxx.xxx.226.32
assil:

Jestli byl pes furt na úvaze nebo v kotci, tak je taky šance, že ho někdo zachránil.

Protože ho tak vyfotili, měl by tam být furt ? Fotka trvá 0.50s. Proč vy máte lidi za svi.. ? ( ( ( Nemyslím teď vás osobně, ale celý houf ) 

orionka-2
orionka-2 19.08.2024, 10:47:19 xxx.xxx.226.32

….Doma odpadl v kočičím pelíšku…

Pelíšek má být dostatečně prostorný, aby se v něm pejsek necítil stísněně.

Obrázek
orionka-2
orionka-2 18.08.2024, 18:53:56 xxx:xxx.d325:4a80

Pride = hrdost.

Několikrát jsem napsala, že proti homosexuálům nic nemám. Sounažívala jsem s nimi v domě, v zaměstnání, normální lidi……

Ale na co jsou hrdí ?  Tak jak to prezentují. Jak můžou být hrdí na něco, o co se sebemíň nezasloužili? Někde se zbláznil chromozom, či co. Nebo snad homosexualitu tvrdě nacvičovali, až se jimi stali? Blbá otázka. Hrdá můžu být na to, co jsem dokázala, prací, sebezapřením, že jsem odmaturovala s vyznamenáním, dokonce i na to, že jsem prolezla s odřenýma ušima. Na to, že jsem vycvičila psa, zachránila zajíčka, vychovala z dětí slušné lidi…… Jsme lidé různí, naše hrdost sahá ledaskam, ale mám být hrdá na to, že jsem heterosexuál ? 

orionka-2
orionka-2 18.08.2024, 18:37:11 xxx:xxx.d325:4a80

Zapátrejte v paměti, vypadá to na společného známého. ČR je hrozně malá a všichni jsme si příbuzní a známí 🙂)

Veselejší : dostala jsem ( mailem, jak jinak, že ) hezké a milé vánoční přání, podepsáno Jarda. Nějaké Jaroslavy znám, ale žádný z nich….Ha, mám tajného ctitele a takové hezké přání mi poslal. I poslala jsem též přání a napsala jsem “přání potěšilo, my se známe?”  Nebudu vás napínat. Neznali jsme se. Jen moje mailová uvízla v jeho poště, od společné známé, která adresy nemaže. To se tak stává. Ctitel se nekonal.

Ty, které adresy nemažou bych bila potěhem. Někdy mi přijde mail, sjíždím stránku a ve změti adres hledám posílané sdělení. Takže od jistých kamarádek mám adresy všech jejich známých a známých těch známých i jejich známých……..

orionka-2
orionka-2 18.08.2024, 15:24:00 xxx:xxx.d325:4a80

Megííí : Kdo jaký Novotný?

No, to je můj soused ( reálný, žádný imaginární ) a vy máte odhalit jeho mailovou adresu, abyste mu mohla podat hlášení. o čem tu plkáme.

orionka-2
orionka-2 18.08.2024, 12:45:12 xxx:xxx.d325:4a80

Jak vstoupíte na půdu internetu, ať je to FB, Twiter X, nebo jak vidno i Chov, nemůžete si být ničím jistá. Pro děti sepisují doporučení “Jak se pohybovat po internetu bezpečně ”. 

A také nemůžete ničemu, co se tam píše věřit.

Jinak je na Cance, aby se zamyslela, jestli tu má známou. Jestli je to odtud, tak po osvětlení přestane. A nejlépe hodit to za hlavu. Však nic až tak životně důležitého nepíše, bez urážky, většinou si tu píšeme plky. Koho to zajímá ? Jedině ten zajíc ! ( má ho Canka?), že by jí ho sousedi ukradli.

Proč by sem Canka přestala chodit ? To by té osobě podivné a nehodné pěkně nahrála. Hodit to za hlavu, “mám tě u nosu” je nejlepší řešení !!!

orionka-2
orionka-2 18.08.2024, 12:00:04 xxx:xxx.d325:4a80
Fikovnice:

Zase se nechytám…kdo je Marek Hrabáč…?

Jinak Čanko: Držím Ti pěsti, je to trochu noční můra zneužít, že zde člověk píše mnohdy z důvodu svěření se. Je to nějakej nechutnej bezpáteřní haj.l, a až budeš mít sílu, napiš k tomu víc.

Vy nevíte, kdo je Marek Hrabáč ? Šťastná to ženo !!! 🙂) No přece ten od Chomutova, jako Canka. 🙂)

Ale bez legrace - když nakouknu do jiných vláken, možná, že se tu některé znají víc, než je tady běžné. I s Cankou. 

Jestli taky něco víte o mně, neposílejte to panu Novotnému 🙂)

orionka-2
orionka-2 18.08.2024, 11:49:52 xxx:xxx.d325:4a80

I když bych vám napráskala své sousedy….Třeba pan Novotný….a teď mi řekněte, kdo kde najde jeho mailovou adresu. Ani kouzelnice Megí to nedokáže. Ale možná, že má Canka sousedy natolik všeobecně známé…říkáte od Chomutova? Třeba Marek Hrabáč ? Ale ten má teď jiné starosti, než, že bylo Cance horko k padnutí…..🙂)

orionka-2
orionka-2 17.08.2024, 20:23:25 xxx:xxx.d47b:ebf0
Canka:

Taaaak jsem se dnes dozvěděla,že tu máme nějakého udavače😂Někdo tady ofocuje konverzaci a posílá to mým sousedům😂Jak ubohé😂 

Co je to za nesmysl ? Jak posílá ? Holubí poštou ? Copak tady někdo zná adresy vašich sousedů ? Většina tu má svou skutečnou identitu docela zamlženou ( když nenapíšu utajenou ).

orionka-2
orionka-2 16.08.2024, 20:33:24 xxx:xxx.d47b:ebf0
kometa:

Znáte - Jak podat kočce prášek? Každý rok tím bavím novou generaci studentů.

Tak v tom videu taky do té kočičky nakonec vpraví malinkou bílou tabletku.