Aktuálně: 3 769 inzerátů208 899 diskuzních příspěvků18 233 uživatelů

Příspěvky uživatele

orionka-2

orionka-2
orionka-2 30.08.2024, 13:59:41 xxx.xxx.226.32

Unie chce uprchlíky. 

Jenže jen Unie. Proto bude Evropa hnědnout . Bohužel, až jednou dojde na lámání…budou oni daleko lépe vyzbrojeni, nežli my.

orionka-2
orionka-2 30.08.2024, 13:41:31 xxx.xxx.226.32
Buggyra:

Jj, Lbc bazén je pade. My právě plavali 10x (i když trochu ve mně hlodá, jestli náhodou ne 20x - protože ono to dost možná bylo 10x, ale tam i zpátky 😀 ), tak jsem od toho odvíjela své úvahy.

JÁ jen dodám - loni mě vylákali mlaďoši na zatopený lom. Po pás a dost. Móc hluboko tam bylo, radši jsem hlídala mimina na břehu. Neměla jsem rukávky.

Jinak u nás straší nějaká buřina. Někde hromotluci válí sudy.

orionka-2
orionka-2 30.08.2024, 13:38:18 xxx.xxx.226.32
Bobca:

jé,holky…teď mi sem vletěla Jiřinka..píšu a říkám si,co to za mnou šustí😀..Mám otevřené okno dokořán,a do půlky mám záclonu,jako svisle..Druhé okno otvírat nemůžu,tam mají hnízdo..Mimochodem,tam bývá takový šrumec,když mladí mají hlad😊Tak jsem oddělala celou záclonu a našla kudy ven🤭

Prosím, na co je Citalec? Má Vú?

orionka-2
orionka-2 30.08.2024, 13:32:05 xxx.xxx.226.32
lesnizinka:

S mamku je to vyzva😜 Dala sem ji bojku, tak pomalu plavala na druhou srranu. Ja uz zpatky, byla v pulce. ,,A kdyz si tak v klidu plaves, preplavala bys to aj dvakrat tam a zpatky"?😛 ( s klidem by si nechala utopit decko😜) Hmm nevim asi jo, ale nezkousela sem. Kdyz sem to do plavala, nebyla jeste ani tam, tak sem plavala za ni a zase zpatky, takze jo, tech 400m najednou v pohode dam.

Tak jsem se zamyslela….(nestává se to často ) mam pocit, že bazén v Lbc je pade, 400 m normálka, když jsme se hecli, tak kilák, ale nebyly vlny a vítr - a tenkrát, když nám bylo - asi tolik.

orionka-2
orionka-2 28.08.2024, 11:13:31 xxx.xxx.226.32
Anet10:

Mám to úplně stejně jako vy, jsem sova, klidně půjdu ve 23 hod. uklízet barák. Když jsme dělali s manželem noční 12 (18-6 hod) psovody, lítali jsme v noci po pochůzkách, padla 22 hod. on byl zralý na spaní, já jsem ožívala a noční až do rána v pohodě. Ráno jsem padla do postele a usla, jak špalek až do odpoledne. On přes den prostě nemohl spát. I teď usíná u zpráv v televizi, což já nechápu. Nechápu ani to, že v 6 ráno už je se psem na zahradě, a to vstávat nemusí a denně tak vstává, hážou se aportíky, hračky, prostě pes už je v plné aktivitě.  Já,  když usínám okolo 1 v noci a vstávám ve 4,50 hod. do práce, jsem celý den úplně mimo.

Dočkej času, jako husa klasu -se říká, ne že bych chtěla někomu tykat. Usínám kolem 23., ve 3.30 jsem schopná vstávat. Pravda, někdy si sám hoďku odpoledne. Ale zřídka.

orionka-2
orionka-2 28.08.2024, 11:08:14 xxx.xxx.226.32
Mi:

Moje vnoučata bez flašky s vodou nevyrazí z domu.Kde by nás jako děti napadlo se vláčet s vodou do školy. Když už byla žízeň, tak z kohoutku do dlaně a bylo to. Vyrostli jsme a zestárli  i tak.

Kdo by taky tahal ty těžké flaše, které beztak tekly? 😄

orionka-2
orionka-2 28.08.2024, 10:57:19 xxx.xxx.226.32
megi-the-pes:

Koupim 12 argentýn a uvidíme, kdo mi bude chtít sebrat moje hadry na zahradu.

Na co potřebujeme víc složek? Co kdyby ta jedna začala dělat, co má, ježiši, to bysme čuměli. 

A jak trapně do toho zatáhli zvířata.

Ať si to táhnou vyprávět na východ od nás. 

Pletete si světové strany. Země je kulatá, Země je kulůatá. 

https://www.youtube.com/watch?v=u0j1N0HbsbE

orionka-2
orionka-2 28.08.2024, 10:51:53 xxx.xxx.226.32
assil:

A tady je to vysvětleno

V současné době mohou vojenští policisté zasahovat pouze v objektech a na pozemcích resortu a armády, nově by tak mohli činit i mimo ně. Podle Ročka by se ale opět jednalo pouze o případy, kdy by to bylo nezbytné a bude-li v ohrožení život nebo zdraví osob. „Uvidím-li dnes, jak na zahradě bije muž ženu, mohu jako vojenský policista zasáhnout, ale zdůvodnění je nesmírně komplikované a často na hraně zákona. Novela pomůže i v případě, kdy například někdo rozbije okno ve vojenském vozidle, ukradne notebook a poběží s ním pryč. Zatímco dnes se vojenský policista musí zastavit na hranici našeho pozemku, nově bude moci pachatele pronásledovat a také zadržet,“ konstatuje náčelník Vojenské policie.

Hezký kecy, ale v podstatě uzákoněný bič na kohokoliv. Proč by měli vojáci přebítrat úlohu civilních policií ? Protože tu budou USA?  Vojenská chunta na vzestupu. Kdo ještě mluví o volbách za rok….je blázen, mírně řečeno. 

orionka-2
orionka-2 23.08.2024, 16:23:44 xxx.xxx.226.32
Buggyra:

Do paneláku jsme zamčíno neměli a dveře jsme nezamykali, stačila koule zvenčí - no a když jsme si zapomněli klíče, otevřel nám pes 😀

Taky tak, jenže pak jsme začali zamykat právě kvůli psovi. Otvíral si, kdykoliv se chtěl jít projít. Takhle si otevřel v Brně na hlavní ulici, prošel se a když jsme ho šediví hledali, vracel se, kam patřil.

orionka-2
orionka-2 23.08.2024, 11:05:45 xxx.xxx.226.32
kometa:

rodičové kdysi lezli domů oknem v poctivém 1. patře. 

To lezli v těch “hodobóžových šatech”? Jasně, co jim zbývalo.

Koukám, že jste žhavá na detaily 🙂) Já jsem spala, vzbudila jsem se, když už byli doma s údivem “ To už jste tady? ” Asi táta shodil sako….a mamce už pak otevřel, ta po žebříku v dlouhé róbě nemusela.

orionka-2
orionka-2 23.08.2024, 11:01:57 xxx.xxx.226.32

Sousedy mám daleko, tak mi poradila rodinka ( když jsem volala, ať mi někdo přijede otevřít), ať si proboha někde schovám klíč…..Tak jsem vybrala spolehlivou schovku….a nikdy už jsem ho nenašla 🙂). Ale kocour má trvale otevřené okénko, možná bych se v nouzi nejvyšší procedila.

orionka-2
orionka-2 23.08.2024, 10:52:12 xxx.xxx.226.32

….Do svatby……

Neměla jste se vdávat ! Za to chlapi nestojí, vzdát se……

orionka-2
orionka-2 23.08.2024, 10:50:26 xxx.xxx.226.32
lesnizinka:

Orionko, jak vás baví hledat na NETu věci, tak mě vůbec. Ještě před AI to šlo. Teď nadávám, že mi ten ,,debil inteligentní" hledá hňupiny a ne jednoduchou věc, co chci najít. Jsem vzteklá a přestává mě to bavit🙄

Já to nehledám, ke mně to přichází samo 🙂) Ale žere to čas.