Jo, to jsem viděla hezkou fotku. Chlap v maskáčích, na stahovácích 2 sveřepé bully. Citát - Neradi běháte? My vás to naučíme!
Taky jsem viděla - na tričku. Po pěšině za sebou turisti, poslední, no kdo bývá poslední ? A nápis : “Nebuďte zlí na své obézní kamarády, jednou vám můžou zachránit život”. Za posledním tlouštíkem už byl jen medvěd. (Docela morbidní vzhledem k situaci na Slovensku )
Za celý svůj život jsem nebyla v situaci, kdy by bylo třeba jej použít.
Tak to já zase jo. Nakonec pomohl klacek, ale než jsem se dostala z prostředku louky k lesu, bylo to o zdraví zvířat a mé nervy. Pak už jsem chodila často s holí.( Často znamená - když jsem ji nezapomněla)
Myslíte to dobře, ale - proč se neodebere pes - kam ho umístit?
Zákaz držení psa - psa si pořídí někdo jiný z rodiny… Rozšířit zákaz na všechny členy rodiny? Na jaké a v jak širokém záběru?
Trochu analogicky - když dostane chovatel pod ČMKU (FCI) zákaz chovu, tak si založí CHS jiný člen rodiny a potrestaný chovatel chová vesele dál, jen pod jinou CHS.
Tím neobhajuji majitele rotvajlerů. Ale je to složité a u nás má pachatel mnohdy víc práv než oběť.
Já se musím vrátit k ježdění. Milé dámy, moc jste mě potěšily, moje sebevědomí stoupá ku hvězdám. Já z naší vesničky dojedu veřejnou dopravou kamkoliv. Jízdenku si koupím na internetu, v autobuse či vlaku….spojení si najdu na Idosu. Praha, Brno, Příbram……Jsem prostě 1. 🙂)
Včerejší večerní venčení : Dem ven. Protřepala kožich: tak jo. Na prahu: vždyť tam prší. Jen pojď. Stojí : Ále. Jdeme Pár váhavých kroků směrem k cestě : to snad stačí. Vždyť jsi nečůrala. Odchod zpátky : no, a ? teď nemusím. Já s tebou znovu nejdu, jdu spát. No a, já taky.
Jako ven ji dopoveluju, vytáhnu, ale donutíte ji dřepnout a vyčůrat se ?
Přidám skoro morbidní “zážitek” : ochomítala jsem se kolem útulku pro psy v Liberci a tam jsem si všimla malého domečku s označením “samoobslužné krematorium pro zvířata”. Viděl jste někdo něco podobného ? Možná jsem to špatně četla…podívat se tam znovu nepůjdu.
Protože mu neustále vyhrožují, že to udělají oni. Kdyby to Němci nevetovali, tak už Ukrajině povolili ostřelovat Moskvu. Dráždit kobru bosou nohou nejde do nekonečna.
Na Ukrajinu ne, bude mířit dál. Prostředky na to má. A ví dobře odkud vítr fouká. Jen nevím, jestli to musí letět nad námi. Bitvy znám jen na čtverečkovaném papíře.
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 22.09.2024, 19:42:38
Taky nevěřím, že zdivočel. Ztracený, zaběhnutý pes by se snažil přidat ke psům, třeba by sledoval z povzdálí lidi se psem - fenkou na vodítku. Nebo zkusí dvůr, kde by cítil psy. Hlad….a stesk….samota není dobrá. Jestli žije, tak u někoho, kdo se ho ujal.